KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 çok lag war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 beyler truva ati war demedi demeyinde :) Tehdit 13.10.2008 19:06:45 dosya www . robotombow . com/robotparts/3/5/5.swf SWF/Exploit.CVE-2007-0071 truva atı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 level 5 olacam az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 CthuLhu said: aynen aste dağıtılan para sıfır..GÖTÜRÜYORSUN PARALARI! E herhalde olm, sizin gibi çapulculara mı dağıtacaktım bi de paraları? Lan şaka maka bulamıyorum parayı nasıl dağıtacağımı, sorsanıza sağa sola sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 biri eponymousu geçince söyleyin de kasalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 biri 12 olmuş 13 e tamamladım ben :P arada sende kolaçan et canni :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 nerde kasıyorsunuz sız yaa adamlar paso kıcklıyor benı bı bırakmıyorlar oynayam once kalkanları fulleyın derın ben ole yaptım sonra sılahları esıt sekılde arttırın en son bacaklara calısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 harbiden yüksek lvl az olduu için nerde kasılacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 benim robotum antti alın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 'Revengeful' robotun adı.Pati klanına başvurdum.Onaylayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Capn olarak geldim bende :P bide becerebilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 oha biri level 20 olmuş. koşun patiler birinciliği alalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Level kasma glitch'ini vereyim; 2 veya 3 kişilik, kendinizden en fazla 2-3 level aşağıda oyuncu bulup anlaşıyorsunuz, yüksek level'li arkadaş gelip sürekli patlatıyor diğer arkadaşları. Düşük levelliler ne exp ne para kaybediyolar, öte yandan yüksek levelli arkadaş hem level hem para kasmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 9-10 lvl char verebilcek var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Şifreyi değiştirip vereyim ben Canni, level 9 karakter, bir de klanın lideri. Günde 80 tane klan başvurusu mu gelir yahu, oyun da baydı glitch'in bokunu çıkaranları görünce. Vereyim sen oyna, millete faydamız olsun. Para dağıtma olayını çözebilirsen onu da yap, bayağı bir para birikti klan kasasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bende lvl kasmak için şettirmiştim =) iyi olur ama :P gerçi gerçi girmiyorum bayadır nasıl lag olayı düzeldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aynı ya lag olayı.. aslında çok sağlam olabilirmiş lag ve glitch olayı olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bugün fena yahu lag. cumartesi diye heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Şu lag olayı olmasa fena değil de, bezdiriyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar