itouch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 CARTEL WotLK’için oyuncu alımlarına başlamıştır, başvuru ve ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret etmeniz önemle rica olunur. www. cartelguild. net Başvuruda bulunacak arkadaşlar için bazı bilgiler: -Raid günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi -Raid saatleri hafta içleri :19:45 – 00:00, hafta sonları : 19:00 – 01:00 -Progress durumu Karazhan : Temizlendi Zul'Aman : Temizlendi (Ayı run yapılmakta) Gruul's Lair : Temizlendi Magtheridon's Lair : Temizlendi Doom Lord Kazzak : indi Doomwalker : indi Serpentshrine Cavern : Temizlendi The Eye : Temizlendi Mount Hyjal : Temizlendi Black Temple : 8/9
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 son donemde gordugum en kotu alım topic i !!! sitenize bakiim dedim horde musunuz alliance mı die akama nın kulaklarından birsey goremedim. cok emek var suralara ozen yok :(
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Başlık bile bomba. WoLK. Aceleye geldi sanırım.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Alliance tarafındalar, expansionda yapacakları raidler icin oyuncu arıyorlar.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Başlığı düzelttim, ancak WotLK çıktıktan sonra böyle bir olaya izin vermeyeceğimizi şimdiden belirtmek isterim. Her guildin kendi başlığı olacak.
Adrassil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Her guildin kendi başlığı olacak derken her guild için sabit bir başlıkmı düşünülüyor ,yoksa Türk guildleri gibi bir başlık altındamı toplanacak bu tarz yazılar Edit: Pardon az önce gördüm ve cevabımı aldım :D.Demekki neymiş önce inceleyeceksin sonra yazacaksın :D
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Adrassil said: Her guildin kendi başlığı olacak derken her guild için sabit bir başlıkmı düşünülüyor ,yoksa Türk guildleri gibi bir başlık altındamı toplanacak bu tarz yazılar Edit: Pardon az önce gördüm ve cevabımı aldım :D.Demekki neymiş önce inceleyeceksin sonra yazacaksın :D inleyeceksin derken X(
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sitedeki basvurulara baktım %95 red cevabı gelmiş hangi classlar acık gereksinimler minimum gear felan ne olmalı onlarıda yazsaymısınız daha iyimiş
Öne çıkan mesajlar