Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Evet, su gune kadar hep icimde kalmistir xboxumda Tekkeni oynayamayacak olmam ama namco bandai tekkenin xboxa da psle ayni zamanda cikacagini dogrulamis... yasasin diyorum ve ufak capli bir zafer gobek atisi sergiliyorum... SF4, Tekken 6... bunlardan sonra baska hic birseye ihtiyacim olmayacak :D asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sesu says: of sesu says: azmo sesu says: hala tekken oynuyo sesu says: hahahaha sesu says: adam geride kalmis Kaan says: valla tam mal adam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bunu 2 hafta oncesine kadar halen daoc oynayan biriyle birlikte alemin en kotu dotacisi mi diyor? vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Sus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 emir döveriz bugün np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Satar ki bu herif. Hep yaptığı şey. Ben de başka arkadaşlarımın yanına gidicem Ankara'da zaten Emir geldiği anda. Çünkü o her zaman öyle yaptı =/ hep =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar