Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Buraya mıdır bu başlık değilmidir ,tam emin değilim ,buraya acmış bulundum,soru yukarıda. Kimler nerdeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kredi kartı ile alıcaksan aral online satıyor. 10dakkada e-mail ile kodu yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 istanbulda nezih kitap evi satıyo antalyada da varsa ordan alabilirsin sanırım remzi kitap evine sormuştum türkiyede yok o demişti nezihde bulmuştum ben sonra inanma yani kimseye aramaya inan!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bbende kadiköy nezih kitb evinden almayı düşündüm ama zaten cc kullanıyorum ne grk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bende antalyada yaşıyorum antalyada malesef game card satan bir yer yok ama Game market ten gönül rahatlığı ile alabilirsin defalarca alışveriş yaptım parayı posta havalesi ile gönderdikten 10 dk sonra game card bilgileri mail adresine geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 cevaplar icin teşekurler. neyse biraz once araldan sipariş verdim kredi kartı ile, acaba aral saat kaca kadar calısıyor ? mail yolu ile gonderilsin diye belirttim gerci ,sanırım yarına kaldı :) gec sipariş verdim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 www.gamersloot.com 'dan almam 15 dakika surdu toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar