mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 2 gün önce inevitable city de logout oldum. oyuna girdiğimde textureler render olmuyordu. grafik ayarları max taydı. dedim herhalde yüklemeye kasıyor o yüzden. neyse tüm ayarları denedim en düşüğünden en uç noktasına kadar. FPS problemi yok. sadece inevitable city de karakterler, NPC ler falan render olmuyor adam gibi. Başka bi yere gittim düzelmedi, logout ettim full file check yaptım vs hiç bi işe yaramadı. bug report bildirdim ama cevap gelmedi halen. forumlardada arattım ama bulamadım açıkçası bi cevap. dün avelorn da baya büyük bi RvR döndü ama gene max grafik ayarlarında sorunsuz oynadım ne render sorunu oldu nede fps sorunu. anlayacağınız inevitable city e özel bi durum. aranızda bu sorunu yaşayan var mı ? bi ara wow da bu tarz sorunla karşılaşan birileri vardı bi dosyayı siliyordunuz düzeliyordu galiba. Fikri olan var mı bu konuda ? ekleme: waralliance.com da bi ss buldum. gariptir kendi search sisteminde aratınca bulamamıştım bu forumları yada gözümden kaçmış google dan aratınca buldum. http://img296.imageshack.us/my.php?image=texturelevel001ri2.jpg sahip olunan sistemle alakası yok sanırım. ama elimizdeki imkanlarla fix etmenin yolunu bilen var mı ? spesifik dosya silmek vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bu durum bana da olmustu... ama optionsı acip ayarları check edip apply deyince duzelmisti... bi dene belki isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 texture cache i arttırınca düzeliyor ama logout edip geri geldiğinizde tekrardan eski haline dönüyor veya zone değiştirdiğinizde keza aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bende de var aynı sorun Inevitable City'de, hiç uğraşmadım ama üstünde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 aynı sorun bende de var özellikle yapmışlar gibi düşündüm nedense elleşmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar