Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kadıköy ve Ataşehir taraflarında tavsiye edebileceğiniz bir Almanca Kursu var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 O tarafta bilmiyorum , işine yararsa Taksim'de Goethe Institut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İyi midir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bildiğim kadarıyla Alman hükümetinin kuruluşu, onun üstüne var mıdır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Goethe Institut iyidir baya. bir de Berlitz var o da taksimde . ben ona gitmistim yazin guzeldi katkisi da olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Goethe Institut dünya çapında da biliniyor...Ciddi ciddi başlayacaksan,yol sorun olmaz diyorsan tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Goethe Inst. kraldır.Sprachdiplom veya en olmadı Zdp için büyük şansın olur eğer böyle bir tasdikname istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yok valla ben gitmicem aslında kız arkadaşım gidicek de ona rahat olsun die anadolu yakasında olsun diyodum. Ama kalite için biraz yorulsun tabi onları söliyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yani mutlaka Anadolu yakasında da vardır ama,bilinen bir yer olması önemli tabi...Yarin öbür gün sorarlarsa "almanca bilginiz nasıl diye" Goethe Institut belgesini çıkartır kız arkadaşın...(Sprachdiplom mu var tam hatırlamıyorum) çat diye verir..Yapmışken iyisini yapmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 DSD için baağı bir devam etmesi lazım kursa ama giriş seviyesi ya da orta seviye bir sertifika alabilir gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Anadolu yakasında Almanca dil kursu (A1 ve A2 alıp A2 sertifikasını almak için) öğrenecek yer arıyorum. Göethe'ye başvurdum ama daha başvurular açıklanmadı. Orası dışında bir yer önerirseniz sevinirim. 0 almanca mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Buraya hic bakmiyordum yeni gördüm konuyu @RamsesII ihtiyacin varsa kayit icin yardimci olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar