Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İçeriği ne olursa olsun küfür yasaksa herkese, her konuya yasak olmalı. Kuralı koyan kurala uymayacaksa ne anlamı kaldı kuralın? Bu arada 12. tekrar oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 @nilep... Sıfır küfürlü bi paticik istemiyorum, hatta "bizde göte göt derler" diyorum, "gemicik ağızlı" yazdığımda karşımdakinin bunun bir hakaret olmadığını yanına smiley koymama gerek kalmadan anlamasını, tartışsak da samimi kalabileceğimiz bir ortam istiyorum. Bunun yanında "insiyatif kullandım"ın ne olduğunu, içeriğini bilmek istiyorum, kime-neye göre insiyatif kullanıldığını bilmem hakkım diye düşünüyorum. Tekrar yazıyorum, eğer PKK vatanın bütünlüğüne tehditse, AKP de mahkeme kararıyla laikliğe karşı tehdittir, "yok içeri alırlar, yok dışarıda bırakırlar" geçerli bir mazeret değil benim gözümde. Kaldı ki bu sadece senin mazeretin, Zegna teröristin şerefsizliğini "toplumun genelinde kabul gören düşünce" olarak açıkladı ki bu durumda, bu topikte AKP'lilerden de Harun Yahya'dan da şerefsiz diyecek kadar nefret eden epey bi kişi bulabilirim sanırım, tabi NŞA'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 dediğimi anlamamışsın zaten. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Suan yazdiklariminin suc teskil edilmesi sanki cok ..de? Emekli orgenerallerin terörist olarak görüldügü satilmis ülkede benim yazdiklarim yüzünden iceri giriceksem seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kurallar esnetilebilir. Bu forumun yönetimi de benim üyesi olduğum 3 senedir böyle işliyor. Bu da 4. tekrarım sanırım henüz. Bıktım abi tartışmaktan forumun kurallarını beğenmeyen, yönetimini beğenmeyen girmeme hakkına sahiptir. Zegna'nın, nefr'in ve fizban'ın açıklamaları gayet yeterli zaten bu başlıkta. Çok rahatsızsanız yazmazsınız olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ananızı da alın gidin diyorsun yani? Ya sev ya terket de diyebiliriz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 AKP'yi sevmeyen bu ülkeden gitsin diyosun yani. Savunuyorsun iyi güzelde verdiğin örnekler o kadar berbat ki. Ya sev ya terketten farkın kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 nileppezdel said: Ne modluğu ya? Artık mesaj atmaya zamanım yok nasıl modluk yaparım? Ki beni tanımıyolar etmiyolar, ben de onları tanımıyorum. Sadece bence bir yöneticinin bazı kurallardan muaf olması normal geliyor. Ne kadar doğru olduğunu tartışırım tabi, etik boyutunu falan. Ama ortada garip bi durum yok bence saysak en fazla mesaj sende ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Zlaneth said: İçeriği ne olursa olsun küfür yasaksa herkese, her konuya yasak olmalı. Kuralı koyan kurala uymayacaksa ne anlamı kaldı kuralın? Bu arada 12. tekrar oldu sanırım. İnsan ne istediğine dikkat etmeli. Bu kural tam manasıyla uygulanırsa forumda en çok hangi kesimden adam banlanır iyi hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kesim kesim oldu forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 @Nel: Son günlerden bahsediyorum. Hasta olduğum için bu kadar yazabiliyorum yoksa günde 5 mesaj atacak vaktim olmuypr haftaiçleri. Ayrıca mesaj sayısı fazla diye laf atmak da çok güzel. Gözükmesin abi mesaj sayım bu kadar umrunuzdaysa. Ben seviyorum buraya mesaj yazmayı, şimdiye kadar zamanında bana denmesine rağmen kimseye de "mesaj sayın kadar konuş" falan demedim yani. Benim gözümde önemli bir kriter değil. Kişisel sataşmalar da başladı. Nice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hala neden kitlenmiyo onu anlamadım ben. 15 sayfadır fedaykine veda eden yok. güle güle fedaykin. umarım yine gelirsin foruma, katkını sürdürürsün. kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Buraya çekeceğinizi de tahmin etmiştim. Ya sev ya terk et durumu değil. Bir ülkenin yasalarından rahatsızsanız bu durumu değiştirmek için elinizden geleni yaparsınız. Olmazsa da çok batarsa gidersiniz. Ne yapacaksınız adminleri dövüp forum kurallarını mı değiştireceksiniz? Burayı hackleyecek misiniz? Forum burası ya, keyfine göre yönetir. Ben de rahatsız olursam terk ederim. Bir ülkenin yönetimini değiştirebilirsiniz, hele demokrtasiyse. Ama burası birilerinin parasını verdiği, uğraştığı, sahibi olduğu ve yönettiği bir forum. İstediği gibi yönetir. Ama Tayyip bu ülkenin sahibi değil, ve de seçimle geldi. Ülkenin maintenance parasını cebinden varmiyo. Binaları kendi yapmıyor. (kod yazmak vs.) Sadece yönetiyor. Ayrı şeyler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kendi kazanmadığı malların satışına karar veriyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sizin muhabbet feci baydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 rahatsiz said: kesim kesim oldu forum Ne yazıkki. En azından sadece 3 kesim var,çokta bölünmüş sayılmaz. 1- Vatan sever ulusalcılar, 2- Vatan haini akpli fetocular, 3- Henüz Konu Dışında bu konulara yazı yazmamış olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Beni de baydı abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 şu söylediklerinin ne kadar temelsiz ve faşizm koktuğunu anlamayacak kadar gözün dönmüş ama neden dönmüş onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yetmedi mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 canola said: hala neden kitlenmiyo onu anlamadım ben. 15 sayfadır fedaykine veda eden yok. güle güle fedaykin. umarım yine gelirsin foruma, katkını sürdürürsün. kilit pls Ortada bi tartisma var. Insannar tartisiyor. Niye kilit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bu başlık beni yeterince soguttu bu forumdan bana da gege . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Tayyipi neden yönetimle bir tuttun anlamadım, ben AKP'yi pkk'yla bir tutmuştum verdiğim örnekte. Ayrıca admin dövmekten de bahseden oldu mu? Sadece ortaya attıkları insiyatif ve hakaret edilecekler-edilemeyecekler ayrımının çerçevesini çizsinler dedik o kadar. Abartmaya gerek yok, bunu yapmazlarsa dövecek değiliz, tek ayak üstünde dursunlar köşede, bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 @canola: Kimse paticik.com forumları sosyalizmle yönetilir demiyor zaten. Forum abi bu, küçükken hiç mi dellenip "top benim oynatmıyorum" demedin? O ne kadar faşistçe bir lafsa Zegna'nın falan yaptıkları da o kadardır yani. Ki o seviyeye de inmediler. İneni de gördük zamanında. Ki o çocuk faşist olmadığı gibi, adminlerimiz de değiller. En azından anladığım kadarıyla. Çoğunluğun isteğine de genelde hep saygı gösterdiler. Bardağın dolu yönlerini de görün. @sg-1: Ben de örnek verdim. Yani Tayyip ya sev ya terk et dedi ama sen terk etmeyip değiştirebilirsin bazı şeyleri. Ama forum konusunda admin dövüp değiştirmen gerekir. Bu da olmaz. İşte saçma. Yani o yüzden "ya sev ya terk" et lafıyla yönetimini beğenmeyen foruma girmez demek bir değil. Burası internet ortamı ya, girdiğimiz birşeyler paylaştığımız bir forum. Gerçek dünya değil ki, fazla büyütüyorsunuz bazı şeyleri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 konu ne fedaykin veda ediyor. değil mi? tartışılan ne. küfür edelim mi etmeyelim mi? sanki izin alıyolar, abi küfür edebilirmiyim diye. edeceksen edersin küfrünü yerinde. sen ediyosun mesela bone yerinde takdir ediyorum. herkes senin gibi küfür etse sorun kalmaz. seni referans alalım. ciddiyim dalga geçmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben adminlere faşist demedim ki, sana faşist dedim ayrıca kendin diyosun bi de çocukken top mop diye. çocukmusunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar