Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archmage.

Fly

Öne çıkan mesajlar

bununki açılmamıştı sanırım, açıldıysa da aramada gözükmüyor, prdn.

ranged dps veya healer rollama aşamasındayım da, engi sw ve archmage arasından en beğendiğim archmage ; en azından archetype ında belirtilen görevi yapabiliyor.

healspam ardından ufak boşluklarda damage verme stili hoşuma gitti, özellikle t1 de oynadığım 2-3 senaryoda eğlendim baya ama whalliance'dan gördüğüm kadarıyla ilerde 2 vuruşta ölen , itemizasyonları rezalet karakterler oluyorlarmış, doğru mu ?

kafamdaki archmage asuryan/isha gidip channeled healı almış, bol heal atan boş vaktinde de iki üç hasar veren, knockback atan bir şey ; boş hayaller mi yoksa mümkün mü böyle bir şey ?

son olarak zevkli mi oynaması ? oynayacağım yerde healer kıtlığı var, dps açmamak için bir neden ama bayık bir career ise düşüneyim biraz daha.

tşkler.
Sosyal ağlarda paylaş

Axe Bite da açıcaksan süper class =P healer ın iyisi kötüsü olmaz... (Yok illa runepriest açıcam dersen de hayır demeyiz =P)

Ama başka bir serverdaysan beni ilgilendirmez :D

Açıkcası openbeta da R15e kadar Archmage oynamış, headstartta ani bir dönüşle BW açmış biri olarak, eğer dmg yapmayı düşünüyorsan pek bekleme derim... Archmage RDPS/Healer Hybrid. ikisinde de iyi değil ve biraz glasscanon...

Öyle Runepriest/Zealot gibi sırtında gezen 3 Tank la sağa sola gülücük atamazsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

female açtım, np
ama sahiden sevginin gücü adına !!! der gibi hissediyorum büyü yaparken

evet axebitepass'te baya az healer var, o yüzden tankı bıraktım buna geçtim :p runepri de 4. dwarfum olacak diye açasım yok ama , wp de istemiyorum melee olduğu için.

rp-archmage arasındaki farklar ve bu farkların nedenleri neler peki ? rp nin hasar kapasitesi daha düşük onu biliyorum sadece, niye daha dayanıklı, vs pek fikrim yok , aydınlatırsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

RP ile AM arasındaki en büyük fark RP nin direct heal lerinin daha güçlü olması sanırım...

Ayrıca WAR 1vs1 den çok min. 12vs12 olduğu için ben AM olucam ama healer olmıycam, single target rdps yapıcam gerekirsede kendim i healliycem dersen çok yanlız kalabilirsin... malum healer açığı var heryerde.
Sosyal ağlarda paylaş

ben açıklayım biraz. bi kere mekanigi başarısız. heal atınca dmg büyülerinin casti kısalıo dmg atınca healin. ama söyle bi soru nvar pve de ne kadar çok işe yarasada pvp de heal atarken donupte dmg büyüsü atacak zamana sahip olamıyorsunuz. yüksek lvllarda ise yaratık keserken zorlanmaya başlıyorsunuz. kesmesi uzun sürüyor. pvpde zaten komik komik dmglar vuruosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

arcmage bnce cok güzel ama şöyle bi izlenime kapıldım bn target healer diilde daha çok gruop healer gibi yane tankı takbaşına biraz zor idare edio ama eğer gurupta bi rnp warsa gurup acayip imba oluyo hem heal a yardım edio hem damage e bnim görüşüm tabi bu arada rnk 22 yim daha şimdilik böğle bi izlenime kapıldım
Sosyal ağlarda paylaş

gecenlerde t4 sc de bi iki eleman gruptaki archmage e saydırdı " sen nesin healer falan mı ne işe yararsın" diye:) sanırım heal yapmıyordu. elemenda cevap verdi " ben burdaki en fazla dps veren adamım" diye. millet güldü falan ama mac bittiginda eleman harbidende dps de cok üst sıradaydı. 120k civarı bi dps yamıştı. sanırım archmage de de güzel bi dps pathi var ki adam bunu yaptı:)

diger yandan da bazen sc lerde gözüme takılıyolar harbiden de cok cabuk iniyolar assa. archmage de bence wp gibi basit gözüken ama oynaması zor bi class. sahsen ben wp yi beceremedigim kanısına vardım artık biraz gec oldu napıcam bilmiyorum:) (rank 35)
Sosyal ağlarda paylaş

Archmage i tek kişi öldürmeniz çok zor yanlız, 2 kişi bile zor öldürüyor beni senaryoda, detauntları kullanmanız lazım tabi. Single detaunt ve aoe detaunt u stacklerseniz %100 immune oluyorsunuz 5-6 saniye gibi =) Adamlar ona dikkat etmezse immune olduğumu geri çekiyorum millet 5-6 saniyede adamı dümdüz ediyor zaten. Şimdi Knock back de var zaten, sıkıldımmı adamı uçurumdan vs den atıyorum =P
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica healerlarini koruycak kadar akıllı bir grupdaysaniz rakip healerlara aticağiniz bi kac dot onlari mesgul ediyo(Healer template olarak bahsediyorum tabi)cok bi etkisi olmasada zaman kazandiriyosunuz gruba ay tam benlikmiş ya yillarin dpsi healer oldum ciktim hep o lopethin druidi yüzünden alıstık bi kere zewkli :=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...