ripe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 evet topic için bayaa düşündüm ama bu biraz anlatıyor gibi. Bez ayakkabı üzerine desen çalışmak istiyorum. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı? Ne tür boyalar kullanılır (markası) "suya dayanıklı olması gerek.Yıkanmıyacak ama en azından silinecek türden" Fırçalı yoksa kalem mi kullanmalıyım? ve dahası Bildiğiniz site falan varsa yazabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Gothic olsa şimdi yardım ederdi sana. Adam ekmek kazanıyo bu işten. Bi ö.m dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hediyelik bir tane yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben genelde hep sprey ile yapan gördüm. Olmadı bi reklamcıya git. reklamcı derken tabela yapan, bez'e yazanlardan. Ben şöyle şöyle yapıcam bana uygun boyayı verin de, adam verir diye düşünüyorum. Ben bisikletimi boyamıştım. Aynı yöntemi uyguladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Gothique deri üzerine boyuyordu, ama kumaşında bir yolunu bulur yapar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Kumaş boyası :) . Kırtasiyelerde falan satıyorlar. Asetat kalemi de işini görür ama o da zamanla soluyor. Bir de sprey'le zor olur çalışmak sanırım, hani şablon hazırlayıp boyasan ayakkabı bu, düz kumaş değil. Bir de akıyor, arkadaşım converse'ini öyle rezil etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar