Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yeni prospectler çok ezikti ya ahahah. bi de tig'e uyuz oldum resmen bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 jackie boy gördü tabi sütunları. çakaaaaaaaaaaaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 tara göstericek ona asıl sütunları dur sen daha. çok yanlış yaptı jackson sdasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Sezon çok iyi gidiyor. FX şimdiden 4. sezon için anlaşmış (tu) HAPPY :D Kozik de katılsın, elemanın öbür dizisi patlamış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya güzel dizi de adamın evladı kaçırılıyor hareketleri fln okadar rahat ki, o kısmı atlamışlar resmen. yani benim oğlum kaçırılacak öyle partilere gidicem, karı şey edicem fln. adam gülüo kahkaha atıo espri yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 iyi de herif gözünü kırpmadan adam öldürbilen psikopatın teki. sen öyle misin ? bi de spoiler olmasın izlemeyenlere ama başlar da falan dağıtmıştı yani baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abooooooooo. çok pis şeyler dönüyor öyle böyle değil. acayip şeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 irlandadaki tiplerin sonu çok fena olacak gibi bu gidişle. tara taklaya gelebilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 NOLUYO LAN? asdafasfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yeni müzik süper olmuş. bi de jacksonla trinity sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dizi iyi güzel de, bazı şeylere mantık aramamak lazım. tırnaklarımı yiyorum bazen. ağlayın adamın çocuğu yok, kayıp. kalkıp kavga edio, içki içio kızlara yazıo fln çok gairp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bugünkü bölüm daha iyi olamazdı. Müziğine kadar mükemmeldi. (tu)(tu) Bir elim daha olsa bir thumbs up daha çekerdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ohaaaaaaaaa bugünkü bölüm çok testisli bi bölümdü lan. taptım. sons ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 olm çok fena bitti bölüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 o deil de pedere tapanzi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gitti peder :< gelecek bölüm gelecek bölümün adı June Wedding bu arada. Tara ve Jackson olabilir sanki. bide promosunda ölmemiş Tara galiba. bilemedim tam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 lan stahl ne pislikmiş ya. saygı duydum ama resmen şu son yaptıklarından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ATF BIATCH kadın yönetti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 stahl ın ağzında bi gariplik var ya ne o ? estetik fln mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 şerefsizlikten yamulmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 oha karıya bak lan hakkaten yönetmiş katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 abi ağız dolusu küfür etmek istiyorum Stahl a. ATF BIATCH! ayrıca Stephen King daha fazla konuk oyuncu olsa şu dizide ya : Bachman tek bölümlük yetmedi. http://static.tvfanatic.com/images/gallery/stephen-king-on-sons-of-anarchy.jpg hey yavrum hey. o motordan inişi halen gözümün önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 anaa stephen king mi o ahuahuaha adam çok karizmaydı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 13. bölmde de olacakmış bi konuk oyuncu. son bölüm konuşulan lenny rolünde. bi yerde okumuştum da hatırlamıyorum şu an tam. sezon finali yine pislik bi yerde bitecek ama ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ahanda linkisi http://www.tvsquad.com/2010/11/09/exclusive-hells-angel-sonny-barger-to-guest-on-sons-of-anarchy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar