sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 The Voice adlı bölüm var ve Seinfeld'in en komik bölümlerinden biri. hele cuma günkünü izlediyseniz daha iyi çünkü george'un olayı da çok güzel. cuma günkü bölümde: george "sözde sakat" olarak işe giriyor ve patronuna yolda hayvan gibi bi tekerlekli sandalyeyi kaldırıp koşarken yakalanıyo. sonrası pazartesi günü, The Voice'ta...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hiç Cevap Yokmu... :-P[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 abi hangi bölüme gülmedin deseler hepsine güldüm derim. dvd leri çıkıcak ve çıktığında hepsini alıcam....[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 pazartesi evet ama sali gunu "Serenity Now" varki... oyle boyle degil bir efsane... "The cool evening breezes of Anytown, U.S.A."[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben the voice'u daha çok severim. serenity now da bombalardandır ama[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 vizyon bolumune girip tam seinfeld hakkında forum açıcakken bunu gordum.kacırmayın. Cosmo Kramer !!!![signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: nocturna, 24 Nisan 2004 22:38 tarihinde demiş ki: Cosmo Kramer !!!! George Costanza aka Art Vandalay!! buarada kramer'in aka'sı da H. E. Pennypacker miş geçen gün gördüm daha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bi bölümü vardı sondan başa doğru gidiyordu bence o bölümde baya ho$ :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yeni bolumler cekilecek mi bi fikri olan var mı?[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 çekilmiyek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: [b]behran, 24 Nisan 2004 21:24 tarihinde demiş ki: dvd leri çıkıcak ve çıktığında hepsini alıcam.... ne zaman çıkcak yaww bütün dizilerin çıktı 24 , soprano falan ama bu daha çıkmadı bi bilgisi olan varsa bişi sölesin ? ....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hellloooooo la la laa still ? eauhe[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 here ı'm in my office !! bu arada bizde gecen sene sonlarında cıkan ketcap mayonezin birlikte kullanılması fikrini Kramer soyledi.İlginctir.senede 97.[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 http://imdb.com/name/nm0000632/board/nest/7422225 adlı adreste Jerry Seinfeld'in yeni bir sittcom yazıcakmıs dedikoduları var Hyadi Hayırlısı!![signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 reklam arası:) heh süper bölümdü dünki bu da çok iyi:) 1-2 sene önce verdiğinde cnbc-e izlemiştim süper ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar