Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pazartesi günü Seinfeld'i kaçırmayın...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
The Voice adlı bölüm var ve Seinfeld'in en komik bölümlerinden biri.
hele cuma günkünü izlediyseniz daha iyi çünkü george'un olayı da çok güzel.

cuma günkü bölümde: george "sözde sakat" olarak işe giriyor ve patronuna yolda hayvan gibi bi tekerlekli sandalyeyi kaldırıp koşarken yakalanıyo. sonrası pazartesi günü, The Voice'ta...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
abi hangi bölüme gülmedin deseler hepsine güldüm derim.
dvd leri çıkıcak ve çıktığında hepsini alıcam....[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway.
Mesaj tarihi:
pazartesi evet ama sali gunu "Serenity Now" varki... oyle boyle degil bir efsane...

"The cool evening breezes of Anytown, U.S.A."[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
said:
nocturna, 24 Nisan 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
Cosmo Kramer !!!!

George Costanza aka Art Vandalay!!

buarada kramer'in aka'sı da H. E. Pennypacker miş geçen gün gördüm daha[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bi bölümü vardı sondan başa doğru gidiyordu bence o bölümde baya ho$ :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
said:
[b]behran, 24 Nisan 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
dvd leri çıkıcak ve çıktığında hepsini alıcam....

ne zaman çıkcak yaww
bütün dizilerin çıktı 24 , soprano falan ama bu daha çıkmadı
bi bilgisi olan varsa bişi sölesin ? ....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
here ı'm in my office !!
bu arada bizde gecen sene sonlarında cıkan ketcap mayonezin birlikte kullanılması fikrini Kramer soyledi.İlginctir.senede 97.[signature][hline]www.ekmekarasi.net
Mesaj tarihi:
http://imdb.com/name/nm0000632/board/nest/7422225
adlı adreste Jerry Seinfeld'in yeni bir sittcom yazıcakmıs dedikoduları var Hyadi Hayırlısı!![signature][hline]www.ekmekarasi.net
Mesaj tarihi:
reklam arası:)
heh süper bölümdü dünki
bu da çok iyi:)
1-2 sene önce verdiğinde cnbc-e izlemiştim süper ya:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
  • Yeni Oluştur...