Elandoriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 anfimi yaktım benim anfimin fisi american sistemine uyumlu ben donusturucu fln almıstım ole calıstırıyordum ama bu gun donusturucuyu takmadım ve anfiyi acınca fazla voltaj gitti sanırım acaba bu tamir edilir mi?? evet edilirse kac para olur fazla olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 fazla voltaj gidince amfinin yanan yeri neresi oluyo bilmiyorum ama amfinin patlaması diye tabir edilen olayda tamir mümkün bildiğim kadarıyla aynı hesap bişeyse bu tamir edilebilir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 peki pahalı olurmu ?? yani tahminen ne kadara yaparlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 burda sölenenlerin hepsi yalan olucaktır. götür amfini öğren derim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bencede neresinin hasar gördüğü falan önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 donusturucu olmadan amerikan tarzi fisi turk prizine nasil taktin?[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Yetenek var adamda :D[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 dönüştürücü dediği transistör sanırım(transistörmüydü o işte her neyse) yani 220voltu 110 yapan alet fişin ucuna takılan o ufak dalgayı(fiş ucu dönüştürücüsü?) araya transistör bağlamadan direk pirize sokmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Patlamış o yapmazlar[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ii de amerikan prizleri trifaze, girmez bu prizlere o fiş.. anlayamadım ben.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 trifaze olan ingiliz prizleri, amerikanın voltajı farklı. Yüksek ihtimalle sadece girişteki güç kaynağı yanmıştır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 buda voltaj düşüren dalga Step down voltage converters are designed specifically to be used overseas to make 110-volt (US Type) electronics work successfully with foreign 220-volt electricity[Bu mesaj EagleEye tarafından 25 Nisan 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hiç kasma git yeni anfi al.[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) BEN TOPUUM! TOOOP TOP! H3K!D BAY KEMIKIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 anfinin kendisinde bir sorun yoktur muhtemelen. Devreler yanmıştır. Tamiri mümkün olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Boojack, 25 Nisan 2004 10:01 tarihinde demiş ki: Patlamış o yapmazlar bu kadarda pesimist olunmazki be :D direk böyle[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 anfi değil amfi =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 amfide değil aslında ampflikatör yada ampfi.. [Bu mesaj Twilight tarafından 26 Nisan 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 cogu amfide ufak sigorta olmasi lazim, benim arkadasin basina gelmisti buna benzer birsey, sadece sigortayi degistirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Twilight, 26 Nisan 2004 00:24 tarihinde demiş ki: amfide değil aslında ampflikatör yada ampfi.. [Bu mesaj Twilight tarafından 26 Nisan 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] allah bilmeden ukalalık yapmaktan korusun valla :) amp filikatör diyosun yani? :lol:ampfi de bambaşka bir tadmış..[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ampfilikatör demiyorum ampflikatör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 kısaca amfi de denir sorun degil ( tam adı ampflikatör) hatalı fln degil yani yanan kısım şuan tam olarak neresidir kestiremiyorum fakat tamir edilir o çok fazlada tutmaz amfin eger kaliteli birşeyse , ki gerçi cogunda koruma oluyor da dandiriklerde pek koymuyorlar fazla biryerine hasar gelmemiştir ve çok tutmaz tamiri 110 volt luk moddayken 220 v bagladıgında akım çok yuksek degerde geçmiştir neticede direnç çok ısınarak yanmış olabilir ve direnç yandıgı zaman geçen akım dahada artacagından transistöre de zarar vermiştir fln filan :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Twilight, 26 Nisan 2004 01:47 tarihinde demiş ki: ampfilikatör demiyorum ampflikatör.. ampflikatör değil amplifikatör[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 dyna da ikinci oldu tebrikler. doğrusu amplifikatördür. fransızca amplificateur kelimesinden dilimize geçmiştir. kısa hali de ampli veya amfi dir. ukala olcaksanız bari bilin de olun B)[signature][hline]I will live forever! Or die trying... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 Nisan 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 evet bende kendimi tuttum ama forum ukalalarimiz is basinda haha :P[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar