Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UNIVERSITY WELCOME PROJECT

Voys

Öne çıkan mesajlar

Üniversiteliler yeni döneme 10 Ekim’de merhaba diyor!!!

FACEBOOK : http://www.facebook.com/event.php?eid=28874852475

Türkiye'de ilk defa IPHONE 3G gençlik organizasyonunda..
Sadece bu etkinliğe özel fırsatlı Iphone 3G, 10 Ekim'de University Welcome Project'te standlarda..

Ayıca, ETNIES ve SKULL CANDY 'den Sürpriz hediyeler, Ayakkabı ve T-Shirtler !!!

University Welcome Project 2008, üniversite öğrencilerine yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi unutamayacakları bir eğlence yaşatacak.
Her sene geleneksel olarak Ekim ayında gerçekleştirilen UNIVERSITY WELCOME PROJECT, bu sene üniversitelerin açılışının Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle 10 Ekim 2008 Cuma gecesi 22.00-04.00 saatleri arasında Beyoğlu STUDIO LIVE’da yüzlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek.

İstanbul'un en iyi Producerleri ve DJleri 10 Ekim Cuma gecesi bu kez Üniversiteliler için performanslarını sergileyecekler..

DJ MURAT UYAR
DJ CIELDICLE ve N.Batu Çelik aka DJ NBC

ve daha bir çok Sürpriz DJ'ler, Dans Showları ve Lazer gösterileri ile gece unutulmaz bir hal alacak ve eğlence tavan yapacak..

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahnede ESMA ER olacak..
Son 5 yıldır müzik piyasasında hem vokalistlik yapan hem de solist olarak çalışmalarına devam eden ESMA ER o gece bizlerle !!
Şu sıralarda ise KİMİ KİMİ isimli albümüyle müzikseverlerle buluşuyor. Esma Er albümünde bulunan BENİ YAK adlı parçasına tekrar düzenlenmesi için Hüseyin Karadayı ile çalıştı. Yakın zamanlarda bu düzenlemeye klip te çekecek olan Esma Er, Tv ve Radyolarda..
Hüseyin Karadayı BENİ YAK adlı parçayı tekrar aranje ettikten bir süre sonra KİMİ KİMİ FLOORFILLA MIX isimli birde RMX yaptı ve 10 Ekim Cuma gecesi ESMA ER parçalarını üniversiteliler ile canlı performans eşliğinde buluşturacak..

TARİH : 10 Ekim Cuma
SAAT: 22:00 - 04:00
YER: Studio Live Technik

** STAND 6 Kişiliktir..
( 1 Şişe Votka + Enerji + Meyva Suyu + Meyve-Çips-Çerez + Sınırsız İkram )
Stand ücreti 300 YTL’dir..
Stand satın almak için: bana pm atabilir
Ya da; 0535 375 84 84- 0554 770 17 82 numaralı telefonlardan beni arayıp rezervasyon yaptırabilirsiniz..

Studio Live Adres: Sakızağacı Cad. No: 33/4 Beyoğlu
(Ağa Camii'nin sağından 100 m aşağıda solda)

gelmek isteyen varsa ve güzel bi grup çıkartabılırsek topluca gidelim. bilet konusunda da sorun yaşamayız bendeki ayrılmış biletler herkese yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...