Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu bilgisayarla Oynanırmı?

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunda en önemli donanimdan birisi işlemci ayni işlemciden bendede var.En düşük ayarlarda oynuyorum ve Rvrlerde çok işkence çektiriyor.ve quest yaparken filan yolda yürürken 15 adımda bir işlemcinin mapi yükledigini hissediyorsun her 15 adımda bir 2 saniye kitleme filan yapiyor.Ki senaryolarda gele kapişmalarda işkence çektiğimi bilirim.Bu oyun için çift çekirdek bi işlemci gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

P4 3.0Ghz ,128MB Ati Radeon 9600xt,1GB Ram ile 1280x1024 tüm ayarlar minimumda oyunu oynuyorum.Şu anda Rank 20 yim.

Quest yaparken falan hiç bir sorun yok hiç takılmadan oynuyorum.

Scenariolarda(wowdaki Bgler gibi) fps'nin aşırı düştüğü durumlar oluyor ve kişiye göre oynanabilirliği bu durumda değişir.Fakat hiç bir zaman ekranın 2 sn liğine falan kitlendigine bu scenariolarda şahit olmadım. Sadece fps düşük oluyo ekranda 15 kişi olunca.

Oyundaki RvR zonelarda yapilan keep savaşlarına da 3-5 kez katıldım ve karşıda 20-30 kişi ve bizde de bi o kadar kişi var aynı scenariodaki durum oldu ve sadece fps düşüktü hiç bi şekilde ekran kitlenmedi.

En büyük eziyeti ve kasılmayı ana şehirlerde çekiyorum. Ana şehirlerde gerçekten de bazen bırak 2 sn yi 15-20 sn lik ekran kitlenmeleri oluyo. Bunun sebebi de ram in az olmasından dolayı olsa gerek. Ayrıca saat başı da bu 15 sn lik takılmaları yapabiliyor, büyük ihtimalle o da ram in dolup virtual memory e saldırmasından :D.

Diyeceğim o ki gerçekten oynama aşkı ile yanıp tutuşuyorsan ben bu makine ile oynamaya katlanıyosam o makine ile hayli hayli oynarsın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

kitlenmeden,takılmadan kasıt ağır çekim oynuyorsun oyunu kalabalık rvrlere,yani delayli oluyor,damagelar geç geliyor,buffları debuffları geç atıyorsun,ee haliyle adam combosunu bitirdiğinde sen 2 büyü anca atıyorsun,istediğin kadar yanıp tutuş küfrediyorsun en sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...