Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Şöle 1024*768 de aa kapalı med. ayarlarda oynayabilirmiyim? Testte hdd. de boş yer olmadiği için fail almışım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bu oyunda en önemli donanimdan birisi işlemci ayni işlemciden bendede var.En düşük ayarlarda oynuyorum ve Rvrlerde çok işkence çektiriyor.ve quest yaparken filan yolda yürürken 15 adımda bir işlemcinin mapi yükledigini hissediyorsun her 15 adımda bir 2 saniye kitleme filan yapiyor.Ki senaryolarda gele kapişmalarda işkence çektiğimi bilirim.Bu oyun için çift çekirdek bi işlemci gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 low ayarlarda bile zor oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hadi ya o kadar kötümü :S ben bu pc ile Lotro yu hdr ile takılmadan oynuyodum yav,onun grafikleride wardan daha iyi gözüküyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 amd 3500+ var bende. yetmiyor maalesef. war biraz problemli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sninkine çok yakın pc var amd 3500lü yetmiyor kasıyor grafikle alakalı dgl ztn oyunun genelinde bi problem söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 P4 3.0Ghz ,128MB Ati Radeon 9600xt,1GB Ram ile 1280x1024 tüm ayarlar minimumda oyunu oynuyorum.Şu anda Rank 20 yim. Quest yaparken falan hiç bir sorun yok hiç takılmadan oynuyorum. Scenariolarda(wowdaki Bgler gibi) fps'nin aşırı düştüğü durumlar oluyor ve kişiye göre oynanabilirliği bu durumda değişir.Fakat hiç bir zaman ekranın 2 sn liğine falan kitlendigine bu scenariolarda şahit olmadım. Sadece fps düşük oluyo ekranda 15 kişi olunca. Oyundaki RvR zonelarda yapilan keep savaşlarına da 3-5 kez katıldım ve karşıda 20-30 kişi ve bizde de bi o kadar kişi var aynı scenariodaki durum oldu ve sadece fps düşüktü hiç bi şekilde ekran kitlenmedi. En büyük eziyeti ve kasılmayı ana şehirlerde çekiyorum. Ana şehirlerde gerçekten de bazen bırak 2 sn yi 15-20 sn lik ekran kitlenmeleri oluyo. Bunun sebebi de ram in az olmasından dolayı olsa gerek. Ayrıca saat başı da bu 15 sn lik takılmaları yapabiliyor, büyük ihtimalle o da ram in dolup virtual memory e saldırmasından :D. Diyeceğim o ki gerçekten oynama aşkı ile yanıp tutuşuyorsan ben bu makine ile oynamaya katlanıyosam o makine ile hayli hayli oynarsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kitlenmeden,takılmadan kasıt ağır çekim oynuyorsun oyunu kalabalık rvrlere,yani delayli oluyor,damagelar geç geliyor,buffları debuffları geç atıyorsun,ee haliyle adam combosunu bitirdiğinde sen 2 büyü anca atıyorsun,istediğin kadar yanıp tutuş küfrediyorsun en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar