Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 şimdi video açıyorum diyelim. bi kere çoğu açılmıo zaten anlamadım portla ilgili bi sorun var herhal. e izleyemeyince kapıyorum ben de hop firefox takılıo kalıo. işlem sonlandır yapıyorum fln. başka siteden izlesem de yutup videosu yine aynı şey. var mı aşina olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 flash kaynaklı olduğunu düşünüyorum. bende de zaman zaman takılıp kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Flash'tan olabilir. Bende de aynı şey oldu da çözmeye uğraşmadım, bilgisayarın genel performansından memnun değildim format atmak üzereydim zaten, tuz biber oldu gittim attım :p Başta 1-2 saniye oynayıp sonra duruyordu bütün flash videolar, o oynayan saniyelerde de ses gelmiyordu. edik: IE'de normaldi, Firefox bozuktu sadece. Onun için Flash'tandır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar