Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nasil bir sekil..!!

ucandaire

Öne çıkan mesajlar

kataan kesmez olm no-dachi filan :) anca. yani.. bi sallayista 3-4 kelle almak lazim :) yoksa katanayla olcak is deil :P[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 27 Nisan 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
said:
DynamicK, 27 Nisan 2004 12:06 tarihinde demiş ki:
hatta en sevdigim sey 1 arkla beraber yürüyorsam kızın yanından geçerken "yok abi salla uzaktan iyi di de çirkinmiş be" demek

tek başınayken söylesene
medeni cesaret yok mu eheh

+1 :)[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik
HåD맩®
Where is Anatolia?
Sosyal ağlarda paylaş

yok anacım valla çivisi çıktı memleketin. dinozorlaşmiim diye o kadar özen göstermeye çalışıyorum, ben zamanında saçıma mavi röfle attığımda beni dövmeye çalışanlar gibi olmayayım diyorum ama gerçekten paticiklerim, ben tv izleyemez, gece bi yere gidip bişey içemez, caddede haşa yürüyemez oldum.
tazecik insanların kendilerini ne hallere soktuklarını gördükçe böyle ortaya atılıp durun yapmayın diye bağrınmak istiyorum. şimdi bi de botoks yaptırıyomuş gencecik kızlar diye okudum bi yerde geçen gün, iyice paranoyalarım kaşındı. bütün dünyanın .ktir ettiği yılan zehirini neden benim ülkemin 15 yaşındaki minicik kızı yüzüne sıktırıyo birileri bana anlatabilir mi yoxa ben bi köşede "oha falan" olmaya devam mı ediim?
üwe...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne olmuştu ki Seda Sayan'ın programında?[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

botox nedir?

heh..

açıkcası ben kendi dış görünüşüme yüzde 10 önem veririm...

Üzerindeki t-shirt leke oldu diye çöpe atandan,
Markasız birşey giyemiyen insana kadar tanıdım...

kusasım geliyor...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

botox bi zehir. uygun şekilde kullanıldığında bir avucu binlerce insanı öldürecek güçte bir zehir. bunu yüz kaslarına verdiğin zaman o sinirler 1-2 yıl boyunca hissiz kalıyo, yüz ifadelerin gidiyo, heykel gibi oluyosun. ama karşılığında da kırışıklıkların gidiyo.

edit: ekşi sözlükte yazdığına göre "1 grami yaklasik bir milyon kisiyi once paralize ederek, sonra nefessiz birakarak, gunlerce aci cektirerek, yavas yavas oldurebilen zehir."

[Bu mesaj Zed tarafından 27 Nisan 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zed'in yazdığından sonra sanki beni zehirliyorlarmış gibi hissettim..
ayğh.. içim kalktı[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!"
Vegeta - DBZ

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Nisan 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu insanları anlamıyorum hakkaten. hem "aman bu meyveler hormonlu, almayalım,yemeyelim, yok şööle olur yok bööle olur" diye bar bar baarıolar, hem de güzelleşmek ya da olduundan farklı görünmek uuruna o meyvedeki hormonun kat be kat zararlısını çekinmeden kendi vücutlarına bi anda sokabiliolar. bu ne muammadır bilinmez...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

vardır kesişen kümede yer alanlar. mesela sabah sabah seda sayan hanım da baarıodu bi ara programında hormonlu sebze meyveye karşı olduunu, halbuki kendisi hormonlu sebzenin (türünü yazmıom) önde gideni...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

lan?! bizimkiler ya beni ikna etmek için ya da başka bir nedenle bişi dediler deli oldum?! zaten takmam ama moda olarak özellikle diş teli taktıranlar varmış!? varmı ya böyle bir olay yoktur? olmamamı gerek? bu kadar da abartmamalılar!?[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...