Creel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 kataan kesmez olm no-dachi filan :) anca. yani.. bi sallayista 3-4 kelle almak lazim :) yoksa katanayla olcak is deil :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Tip aşmış demekki ,gormek ısterdım kendı acımdan... Cocuklara gostermek lazım bakın buyuyunce bole olmayın dıye :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: DynamicK, 27 Nisan 2004 12:06 tarihinde demiş ki: hatta en sevdigim sey 1 arkla beraber yürüyorsam kızın yanından geçerken "yok abi salla uzaktan iyi di de çirkinmiş be" demek tek başınayken söylesene medeni cesaret yok mu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Popeye, 27 Nisan 2004 15:35 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 27 Nisan 2004 12:06 tarihinde demiş ki: hatta en sevdigim sey 1 arkla beraber yürüyorsam kızın yanından geçerken "yok abi salla uzaktan iyi di de çirkinmiş be" demek tek başınayken söylesene medeni cesaret yok mu eheh +1 :)[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yok anacım valla çivisi çıktı memleketin. dinozorlaşmiim diye o kadar özen göstermeye çalışıyorum, ben zamanında saçıma mavi röfle attığımda beni dövmeye çalışanlar gibi olmayayım diyorum ama gerçekten paticiklerim, ben tv izleyemez, gece bi yere gidip bişey içemez, caddede haşa yürüyemez oldum. tazecik insanların kendilerini ne hallere soktuklarını gördükçe böyle ortaya atılıp durun yapmayın diye bağrınmak istiyorum. şimdi bi de botoks yaptırıyomuş gencecik kızlar diye okudum bi yerde geçen gün, iyice paranoyalarım kaşındı. bütün dünyanın .ktir ettiği yılan zehirini neden benim ülkemin 15 yaşındaki minicik kızı yüzüne sıktırıyo birileri bana anlatabilir mi yoxa ben bi köşede "oha falan" olmaya devam mı ediim? üwe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 seda sayan canlı yayında bu botox bokunu yedikten sonra onlar ne kadar suçlanabilir ki?[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ne olmuştu ki Seda Sayan'ın programında?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 botox nedir? heh.. açıkcası ben kendi dış görünüşüme yüzde 10 önem veririm... Üzerindeki t-shirt leke oldu diye çöpe atandan, Markasız birşey giyemiyen insana kadar tanıdım... kusasım geliyor...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 botox bi zehir. uygun şekilde kullanıldığında bir avucu binlerce insanı öldürecek güçte bir zehir. bunu yüz kaslarına verdiğin zaman o sinirler 1-2 yıl boyunca hissiz kalıyo, yüz ifadelerin gidiyo, heykel gibi oluyosun. ama karşılığında da kırışıklıkların gidiyo. edit: ekşi sözlükte yazdığına göre "1 grami yaklasik bir milyon kisiyi once paralize ederek, sonra nefessiz birakarak, gunlerce aci cektirerek, yavas yavas oldurebilen zehir." [Bu mesaj Zed tarafından 27 Nisan 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 oha... peki yasak değil mi? Herhangi bir uyarısı vs vs i yok mu? Yazıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Botox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Dur verdiğin tarife göre birini çizip yollucam.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 zed'in yazdığından sonra sanki beni zehirliyorlarmış gibi hissettim.. ayğh.. içim kalktı[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Nisan 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 wildboys tada adam kobra zehiri ile yıkanmıştı botox banyosu[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 abi bu insanları anlamıyorum hakkaten. hem "aman bu meyveler hormonlu, almayalım,yemeyelim, yok şööle olur yok bööle olur" diye bar bar baarıolar, hem de güzelleşmek ya da olduundan farklı görünmek uuruna o meyvedeki hormonun kat be kat zararlısını çekinmeden kendi vücutlarına bi anda sokabiliolar. bu ne muammadır bilinmez...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 daha oncede soledigim gibi en kolay cozum; VERIN BANA BI KATANA : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Trojanmistress her iki atraksiyonu gerçekleştirenler aynı insanlarmı ? sanmıyorum.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 vardır kesişen kümede yer alanlar. mesela sabah sabah seda sayan hanım da baarıodu bi ara programında hormonlu sebze meyveye karşı olduunu, halbuki kendisi hormonlu sebzenin (türünü yazmıom) önde gideni...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ahahha seda acayip bişi zaten nası bi insan o anlamadım :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 lan?! bizimkiler ya beni ikna etmek için ya da başka bir nedenle bişi dediler deli oldum?! zaten takmam ama moda olarak özellikle diş teli taktıranlar varmış!? varmı ya böyle bir olay yoktur? olmamamı gerek? bu kadar da abartmamalılar!?[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar