Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 şu zamana kadar bana en sağdık kalmış kadın (yok yok kızım o benim) puka'dır. gelin puka'yı tanıyalım; http://www.facebook.com/album.php?aid=36084&l=7171d&id=597480878 tabii bu küçük hali ama olsun. velet işte.. insanlar genellikle kendine bir cins yakıştırmaya çalışır. rus finosu, rus terrier'i vs. vs.. ben ona puka olarak baktım hep. lakin terrier (kırması) olabilir kendisi. çünkü inatçı, hareketli bir velet en nihayetinde. az çektirmedi bana. yerinde de durmuyor sıpa. insanı yoruyor gerçekten. ama artık yoramayacak beni, gidiyor. hem de gidişini göremeyeceğim bile, giderken evde olamayacağım. güle güle puka. kendisini bu kadar özleyeceğimi bilmiyordum.. çok üzgünüm, beklemediğim kadar çok. akşam evden almak üzere telefon geldi, evi tarif ettim vs. bir an vazgeçtiğimi söyleyecektim nerdeyse.. ama sorumluluğu sadece bende değil ne yazık ki. içimde büyük bir boşluk oluştu. nasıl da doldurmuşsun sen o boşluğu puka? ve ne kadar bilinçsiz ayrılacaksın belki de evden.. bir daha dönemeyeceğini bilmeyerek. hatırlarsın değil mi bizi? ben seni unutmayacağım minik fare. insanın köpeğinden ayrılması ne zor şeymiş. bugün bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tam sıpa ya :) gitmesi de üzücü hani. Normalde sevmem köpekleri de bu pek bi tatlı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 pati pet'e aliyorum konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ayıpla herşey ortada köpeğin edep öğret biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 1-2-3. foto heidi bi sewimlilik bi şekerlik ama son fotoda lolita gibi böyle erotizm buram buram! Ama acayip tatlıymış sahiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 merak ettim, görüyor musun köpeğini ara sıra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 rocko lan bunun turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 benimde köpeim böle bensiz gitti :( anlıom seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar