senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 arkadaşlar izmirde bildiğiniz özel hastaneleri yazabilirmisiniz buraya. netten aradım da bi özel şifa hastanesini bulabildim. emekli sandığı ile anlaşmalı olanlar tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kent hastanesi var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Şifa Tıp köklüdür iyidir. Ben bu gece yola çıkıyorum Cumartesi randevum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 gidebilcek en güzeli şifa gelcekten izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bizim evin önünde Ege Sağlık Hastanesi var özel olması lazım o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kent iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Kent iyidir amma biraz uzaktır,çiğli de.Şifa iyidir.Bir de buca şirinyer'de ki hipodrom'un yanında buca tıp var orası da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 pazartesi gazi'de ameliyat olucam işte. ama emekli sandığıyla anlaşması yok sanırım. emekli sandığı 2 tane biliyorum biri şifa işte diğeri de şu alsancak ta büyük spor salonunun ordaki neydi yaw özel ege miydi işte o. (doktorlar sitesinin orda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Karşıyaka tarafı daha yakına kaçıyorsa Kent derim...Mavişehirden çıkınca Çiğli Organize Sanayi'ye gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 eet kent süper ama emekli sandığıyla anlaşmalı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Çevremdeki öğretmenler Kent'e gidiyor gayet,emekli sandığına bağlı onlar yanılmıyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 evet öğretmenler emekli sandığına bağlı olur. bu arada şifa hastanelerinin emekli sandığı ile anlaşması yok maselef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ege sağlık hastanesi var. alsancak spor salonunun orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 noldu selçuk geçmiş olsun? kent, şifa, central, bunlar özeller ama soruna göre hastane tavsiye edeyim istersen, ben baya deneyim kazandım bu konuda artık ahah. ama herhangi bir sorun için çok kalabalık da olsa ege üniversitesi çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sağolasin ütopum. test yaptıracam helicobacter pylori için. 9eylülde de varmış ta allah bilir ne zamana gün verirlerde yaparlar. sırf doktorla görüşmek için 4saat bekledim o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kentten başka yere gitme derim bir izmirli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Spacecake said: kentten başka yere gitme derim bir izmirli olarak. +100 diyerek katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ya muane fln olmayacam bi test yaptırcam sadece. dandikliği önemli değil hastanenin ucuz olsun yeter, çiğli uzak bide bana ben balçovadayım. (nası gitceğimi dahi bilmiom :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Şifa hastanesi için söylediklerimi geri alıyorum. Bugün gittim saç dökülmesi şikayeti ile dermatoloğuna kadın tesettürlü bir kere saçla işi olmaz. Ne dediğini kendi de bilmiyor kozmetik ilaçlar yazıyorum dedi. Baştan savdı. Evet Şifa Tıp merkezi gerçekten gözümden düştü gerçi en son 10 sene önce gitmiştim ama olsun. Kent Alsancak Tıp merkezi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 şifayla çalışan cerrahlar baya iyi biliyorum ben onun dışında komple tesettürspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar