Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirdeki özel hastaneler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar izmirde bildiğiniz özel hastaneleri yazabilirmisiniz buraya. netten aradım da bi özel şifa hastanesini bulabildim.
emekli sandığı ile anlaşmalı olanlar tercihimdir.
Mesaj tarihi:
Kent iyidir amma biraz uzaktır,çiğli de.Şifa iyidir.Bir de buca şirinyer'de ki hipodrom'un yanında buca tıp var orası da iyidir.
Mesaj tarihi:
pazartesi gazi'de ameliyat olucam işte. ama emekli sandığıyla anlaşması yok sanırım.
emekli sandığı 2 tane biliyorum biri şifa işte diğeri de şu alsancak ta büyük spor salonunun ordaki neydi yaw özel ege miydi işte o. (doktorlar sitesinin orda)
Mesaj tarihi:
noldu selçuk geçmiş olsun?

kent, şifa, central, bunlar özeller ama soruna göre hastane tavsiye edeyim istersen, ben baya deneyim kazandım bu konuda artık ahah.

ama herhangi bir sorun için çok kalabalık da olsa ege üniversitesi çok çok iyi.
Mesaj tarihi:
sağolasin ütopum. test yaptıracam helicobacter pylori için.
9eylülde de varmış ta allah bilir ne zamana gün verirlerde yaparlar. sırf doktorla görüşmek için 4saat bekledim o gün.
Mesaj tarihi:
ya muane fln olmayacam bi test yaptırcam sadece. dandikliği önemli değil hastanenin ucuz olsun yeter, çiğli uzak bide bana ben balçovadayım. (nası gitceğimi dahi bilmiom :))
Mesaj tarihi:
Şifa hastanesi için söylediklerimi geri alıyorum. Bugün gittim saç dökülmesi şikayeti ile dermatoloğuna kadın tesettürlü bir kere saçla işi olmaz. Ne dediğini kendi de bilmiyor kozmetik ilaçlar yazıyorum dedi. Baştan savdı. Evet Şifa Tıp merkezi gerçekten gözümden düştü gerçi en son 10 sene önce gitmiştim ama olsun. Kent Alsancak Tıp merkezi güzel.
  • Yeni Oluştur...