Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiyat/Performans Oranı Yüksek Klavye Mouse

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Öyle pro gamer bi insan değilim ama rahatıma da düşkünüm mesela klavyenin takır takır ses çıkarmasını istemiyorum yazarken , mouse'un da elime oturması benim için yeterli öyle her yüzeyde çalışan uçan bişeye ihtiyacım yok..Dolayısıyla 2sinin toplam fiyatının da 100ytl falan olmaması tercihim hatta 50ytl yeterli gibi düşünüyorum..kullanıp bildiğiniz,tecrübe etmiş olduğunuz klavye mouse'lardan tavsiye eder misiniz ?

edit : ayrıca çok hafif mouselarda hoş olmuyor belli bi ağırlıkta ele oturan bişeyi tarif etmek istedim yukarıda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Set olması şartsa fazla seçeneğin yok, ya Logi/MS alt modellerine bakman lazım, ya da A4Tech.

A4'ün tuş hassasiyeti ayarlanabilen, macro atanabilen bi klavyesi var mesela, uygundu fiyatı. Fare olarak da X7 diye bir modeli var, optiği de var lazeri de yanlız, lazer olanını almaya bak bence. Toplamda 70-80 gibi bişeye hallolur bu ikisi.

Fare için benim önerim Logitech G5 olur ama. Üst modeli olan G9 yüzünden fiyatı uygun seviyelere geldi, hala da oldukça kaliteli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi logitech wavede benim de aklım var da ocakta 4aylığına newyorka gidicem oraya giderken yanıma laptopu alırım sadece diye düşündüm burdan set falan taşımaktansa o yüzden fiyatı daha uygun birşeyler düşündüm..baggionun tavsiyelerine bir bakayım şimdilik.
teşekkürler cevaplar için :)
Sosyal ağlarda paylaş

logitech wave kullaniyorum rahat bisi, ama dikkat et yedek parca sikintisi cekebilirsin bisi olursa.. benim 3 hafta falan once receiver kirildi, ustune bastim. amerikada 10 dolara yenisini aliyosun, burada satmiyolardi, koca seti cope atiyosun yani..

bayagi uzun bi mail yazmistim logitech e, adresime cikma bi tane yolladilar belese.. ama dedigim gibi normalde satilmiyo, yollamasalar cope gitmisti set...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdilik 40 ytlye a4techlerle işimi çözdüm amerikada artık wave alır kullanırım idareten bişey arıyodum zaten yeter bunlar kısa süre için sanırsam..multimedia tuşu var klavyenin bi de çatçut ses çıkarmıyo , mouse'ta da double click düğmesi falan var 2-3 ay için yeter sanırım.

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...