0ne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Evet şu an 1 hafta işviçreye bi arkadaşımın yanına gitmek gibi bi düşüncem var.Ve ordan bi davet yollayabilir.Ama pasaportu bile olmayan bana ne kadar patlar bu seyahat.Varmı bilgisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 1000 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi benim arkadas pasaport için 200 kagıt odemişti. yolu yemegi suyu hesaplarsak 1000 euronun ustune cıkar gibi gelio banada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ben biraz araştırdım zaten 190 pasaport(harcıyla beraber)(6 aylık) 145€ uçak bileti,dönüşte kendimi sınırdışı ettirsem de olur aslında.Ama vize için nolucak bide toprak bastı parası gibi bişey varmış galiba(babamın demesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ayakbastı parası almıyor olması lazım İsviçre'nin; ya bu adamlar ne zamandır Schengen'e geçti geçecekler, biri gitsin de söylesin geçtiler mi geçmediler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar