Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warhammer kasma problemi

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Seperate said:
şu anda çok bomba bi sorunum var,çok ilginç geldi bana.
ethernetle nete bağlandığımda ,oyuna giriyorum ama oyun cevap vermiyor çok ilginç,hani geziniyorm skill atıyorum dmg gözükmüyor,yada mob bişi yapmıyor,npc lere tıklıyorm ses var bişi açılmıyor ardındanda kopup play ekranına dönüyor.
usb ile girdiğimde hiçbir sorun yok ^^
var mı bir fikriniz =)

start/settings/control panel/system/hardware/device manager/network adapters tan kendı enterhernet katının properties lerınden Power Management sekmesınde "Allow the computer to turn off this device to save power" ın clıck ını kaldırırsan sorunun cozulmesı lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

sifkal said:
Seperate said:
şu anda çok bomba bi sorunum var,çok ilginç geldi bana.
ethernetle nete bağlandığımda ,oyuna giriyorum ama oyun cevap vermiyor çok ilginç,hani geziniyorm skill atıyorum dmg gözükmüyor,yada mob bişi yapmıyor,npc lere tıklıyorm ses var bişi açılmıyor ardındanda kopup play ekranına dönüyor.
usb ile girdiğimde hiçbir sorun yok ^^
var mı bir fikriniz =)

start/settings/control panel/system/hardware/device manager/network adapters tan kendı enterhernet katının properties lerınden Power Management sekmesınde "Allow the computer to turn off this device to save power" ın clıck ını kaldırırsan sorunun cozulmesı lazım.

o sorunumu çözmedi de,gelişmiş kısmında,checksum offload diye bir seçenek var onu disable edince düzeldi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...