Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bir sayfa önceki verdiğim linkte örnek ayarlar mevcut nvidia control panel için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Seperate said: şu anda çok bomba bi sorunum var,çok ilginç geldi bana. ethernetle nete bağlandığımda ,oyuna giriyorum ama oyun cevap vermiyor çok ilginç,hani geziniyorm skill atıyorum dmg gözükmüyor,yada mob bişi yapmıyor,npc lere tıklıyorm ses var bişi açılmıyor ardındanda kopup play ekranına dönüyor. usb ile girdiğimde hiçbir sorun yok ^^ var mı bir fikriniz =) start/settings/control panel/system/hardware/device manager/network adapters tan kendı enterhernet katının properties lerınden Power Management sekmesınde "Allow the computer to turn off this device to save power" ın clıck ını kaldırırsan sorunun cozulmesı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sifkal said: Seperate said: şu anda çok bomba bi sorunum var,çok ilginç geldi bana. ethernetle nete bağlandığımda ,oyuna giriyorum ama oyun cevap vermiyor çok ilginç,hani geziniyorm skill atıyorum dmg gözükmüyor,yada mob bişi yapmıyor,npc lere tıklıyorm ses var bişi açılmıyor ardındanda kopup play ekranına dönüyor. usb ile girdiğimde hiçbir sorun yok ^^ var mı bir fikriniz =) start/settings/control panel/system/hardware/device manager/network adapters tan kendı enterhernet katının properties lerınden Power Management sekmesınde "Allow the computer to turn off this device to save power" ın clıck ını kaldırırsan sorunun cozulmesı lazım. o sorunumu çözmedi de,gelişmiş kısmında,checksum offload diye bir seçenek var onu disable edince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bende dc problemlerı oluyodu o cozmustu. problemın cozuldune sevındım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bendede 4-5 saat sürekli oynadıktan sonra kasılmalar başlıyor,restart atınca düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Athlon 6000 + Dual Core 4 Gb Ddr2 800 ram 3850 1 gb ddr2 ekran kartı var. 10 Fps Scenario lar :D. Herşeyi denedim bu arada forumlardaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yakında iyi bir optimizasyon yaparlar herhalde patchle falan,bendede özellikle ateş efektinin olduğu yerlerde fps çok düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar