Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sev tabii , bu arada ankaraya gittiğinde dost kitabevinin önünde oturan gereksizleri dövdün mü?
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sevdamı dağlara yazarım diyeceksin sandım. geçti.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Raincloud said: Sev tabii , bu arada ankaraya gittiğinde dost kitabevinin önünde oturan gereksizleri dövdün mü? inan bombuştu : ) hatta ilerde köprü vardı orda da takılan oluyormuş orasıda boştu
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yok ben ninjitsu ogreniim biraz da gidicem killing frenzy yapıcam o kopru ve civarlarında. Hep bana denk gelıyolar ankaraya gittigimde :)
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kendimi sapık gibi hissediyorum
funq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dostun önünde, içerden arakladığı kitapları satan adam vardı noldu o :D
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 funq said: dostun önünde, içerden arakladığı kitapları satan adam vardı noldu o :D don kişot ondan alıp fakir işportacıya vermiş kitapları,onlar devam edio şimdi:P
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cerebralis said: funq said: dostun önünde, içerden arakladığı kitapları satan adam vardı noldu o :D don kişot ondan alıp fakir işportacıya vermiş kitapları,onlar devam edio şimdi:P Aynısından kadıköy akmarın önünde görmüş olabilirim!!!
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ankarada cidden var ööle bi tip don kişot die,hatta kafe açtı konurda
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Üstünde ortabahçe die bier wardı galiba oraya gitmiştik. Hakan abi wardı bi tane bol tuzlu yemekler yapar müşteri zehirlerdi lol =)
Öne çıkan mesajlar