Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kendimi çok seviyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sev tabii , bu arada ankaraya gittiğinde dost kitabevinin önünde oturan gereksizleri dövdün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sevdamı dağlara yazarım diyeceksin sandım. geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Raincloud said: Sev tabii , bu arada ankaraya gittiğinde dost kitabevinin önünde oturan gereksizleri dövdün mü? inan bombuştu : ) hatta ilerde köprü vardı orda da takılan oluyormuş orasıda boştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yok ben ninjitsu ogreniim biraz da gidicem killing frenzy yapıcam o kopru ve civarlarında. Hep bana denk gelıyolar ankaraya gittigimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kendimi sapık gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dostun önünde, içerden arakladığı kitapları satan adam vardı noldu o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 funq said: dostun önünde, içerden arakladığı kitapları satan adam vardı noldu o :D don kişot ondan alıp fakir işportacıya vermiş kitapları,onlar devam edio şimdi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cerebralis said: funq said: dostun önünde, içerden arakladığı kitapları satan adam vardı noldu o :D don kişot ondan alıp fakir işportacıya vermiş kitapları,onlar devam edio şimdi:P Aynısından kadıköy akmarın önünde görmüş olabilirim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ankarada cidden var ööle bi tip don kişot die,hatta kafe açtı konurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Üstünde ortabahçe die bier wardı galiba oraya gitmiştik. Hakan abi wardı bi tane bol tuzlu yemekler yapar müşteri zehirlerdi lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar