Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nba 2k9

supremeallah

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
ya ben kazmayım , ya da bilgisayar tarafından yönetilen oyuncular zorluk derecesini düşürmeme falan bakmayıp "huraaa hücum her attığımız" girsin mantığındalar..

ben bomboş turnike kaçırırken gelip adam nene ve bynum arasından smaç vuruyor.. yok artık.

sinir katsayım arttı , pc versiyonunu oynuyorum , az kaldıyani gamepad kırılıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben arkadaşla oynuyorum bu oyunu alley oop yapmak fazla mı zor bana mı öle geliyor yoksa; sadece 2 ye 1 de Kobe'yle falan yapabildim.

Tunch, defansı genelde bilgisayara bırakıp dışarda 1 tek adamda kalarak savunma yaparsan daha efektif olabilir. Adam değiştirme, aynı adamda kal hep savunma için.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
ya ben kazmayım , ya da bilgisayar tarafından yönetilen oyuncular zorluk derecesini düşürmeme falan bakmayıp "huraaa hücum her attığımız" girsin mantığındalar..

ben bomboş turnike kaçırırken gelip adam nene ve bynum arasından smaç vuruyor.. yok artık.

sinir katsayım arttı , pc versiyonunu oynuyorum , az kaldıyani gamepad kırılıcak.

sliders inanilmaz farkettiriyo oyunu; slider ayarlariylani cpu nun senle eşit yaparsan malesef eziyorlar. sliderlarla oyna biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyuna düşük slider ayarı ile başlayıp alıştıkça yükseltmek oyundan aldığım zevki arttırdı.

tek oyuncuya odaklanmayı da deniycem.

en zevk aldığım şey ise (yeni öğrendim sayılır) hücum varyasyonlarını parke üzerine işlemesi oyunun.. çok hoşuma gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
abi ben aldım oyunu ama oynamıyorum. resmen basketbol oyunlarından soğuttu bu oyun beni. smaç basamıyorum yahu. yok L1 e mi ne basıcakmışız da bilmemne de . abi smaç durumundaysam basarım şut tuşuna basar hayvani smacı. zaten NBA Live serisini de 2005 ten sonra bırakmıştım savunma olayında sıçtılar diye (2008 oynamadım nasıldı bilmem ama). en azından adam gibi smaç basıyoduk T-mac iyle bi başkasıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...