supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ps3 icin istanbul icinde alabilen oldu mu acaba? bugun cikmis oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben 2k8'i olumune oynarim, bu biraz daha yavas tempolu geldi eskisine gore ama alisinca yine guzel bir 2k serisi basket oyunu. begendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 xboxluyum ben bu arada ps3 versyonunun cikip cikmadigini bilmiyorum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bende alabildim en sonunda :) bayagi begendim 2k8 oynayamamiştim ondan dolayi yorum yapamayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya ben kazmayım , ya da bilgisayar tarafından yönetilen oyuncular zorluk derecesini düşürmeme falan bakmayıp "huraaa hücum her attığımız" girsin mantığındalar.. ben bomboş turnike kaçırırken gelip adam nene ve bynum arasından smaç vuruyor.. yok artık. sinir katsayım arttı , pc versiyonunu oynuyorum , az kaldıyani gamepad kırılıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ya ben arkadaşla oynuyorum bu oyunu alley oop yapmak fazla mı zor bana mı öle geliyor yoksa; sadece 2 ye 1 de Kobe'yle falan yapabildim. Tunch, defansı genelde bilgisayara bırakıp dışarda 1 tek adamda kalarak savunma yaparsan daha efektif olabilir. Adam değiştirme, aynı adamda kal hep savunma için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 tunch said: ya ben kazmayım , ya da bilgisayar tarafından yönetilen oyuncular zorluk derecesini düşürmeme falan bakmayıp "huraaa hücum her attığımız" girsin mantığındalar.. ben bomboş turnike kaçırırken gelip adam nene ve bynum arasından smaç vuruyor.. yok artık. sinir katsayım arttı , pc versiyonunu oynuyorum , az kaldıyani gamepad kırılıcak. sliders inanilmaz farkettiriyo oyunu; slider ayarlariylani cpu nun senle eşit yaparsan malesef eziyorlar. sliderlarla oyna biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 evet oyuna düşük slider ayarı ile başlayıp alıştıkça yükseltmek oyundan aldığım zevki arttırdı. tek oyuncuya odaklanmayı da deniycem. en zevk aldığım şey ise (yeni öğrendim sayılır) hücum varyasyonlarını parke üzerine işlemesi oyunun.. çok hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 abi ben aldım oyunu ama oynamıyorum. resmen basketbol oyunlarından soğuttu bu oyun beni. smaç basamıyorum yahu. yok L1 e mi ne basıcakmışız da bilmemne de . abi smaç durumundaysam basarım şut tuşuna basar hayvani smacı. zaten NBA Live serisini de 2005 ten sonra bırakmıştım savunma olayında sıçtılar diye (2008 oynamadım nasıldı bilmem ama). en azından adam gibi smaç basıyoduk T-mac iyle bi başkasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar