tadrenal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 runuo kullanarak farklı bir haritayı nasıl çalıştırabilirim elimdeki map dosyalarının uzantıları .dll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 uzantıları değiştir mul yap önemli olan uzantı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 .mul yapsa bile olacağini sanmiyorum.. $u anda spherede bile çok fazla ayar yapıyoruz.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 mantık olarak ultima online sunucusu orjinal mapden floor türlerine baka pozisyonları belirler vede nereden geçilip nerden geçilemeyeceğini belleğine kaydeder map değişikse kaydedeceği bilgilerde ona göre değişir bi ayar gerekeceğini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ayar ne zmn geçilmemesi gerekir $öyle dü$ünmek lzm bu topici acan adamdaki .dll onceden bir map imi$ we sonra .dll yapılmı$(neden yapılmı$sa) we sen yeniden .mul yaparsan ayar gerekmez yalnız .dll ise bunu .mul'a uyarlamak gerekir.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bu bi çeşit dosya uo tek çeşit map kullanıyor uzantısı ne olursa olsun dosyanın tarzı muhtemelen aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 İn$. dediğin gibidir. :) Ben sadece dü$üncemi soledim..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 nerden buldunuz runuo mapi bnm bildiim satbil bi programı yok şu an 3d map için warsa bize de sööleyin[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 dosyalar middle eart pack dosyası gooledan rahatlıkla bulunabilir dosya uzanılarının .dll olmasının sebebi orjinal dosyaları değiştirmeden oyunu çalıştırması dosyaları .mul yapıyorum ama bu seferde uogateaway oyuna girmiyor dosyaları .dll olarak kullanmak mantıklı ama bu sefer client i editlemek lazım yani 0 = 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar