Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ertuğrul Sağlam istifa etti

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Sağlam mazlumu oynuyor

Günlük gazetelerin hepsini okumaya çalışıyorum. Siyasi görüşü ne olursa olsun saygı göstermeye çalışırım.
Ancak Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam artık tribüne oynuyor. Bir başka deyişle AKP'nin seçim taktiğini uyguluyor.

Hatta çok açık söyleyeyim; Sağlam mazlumu oynuyor.

22 Ttemmuz 2007'yi hatırlayın. İktidar Partisi AKP 5 yıllık icraat döneminde yıpranmıştı. AKP tek başına iktidarda kalacakmış mı diye düşünürken ardı ardına patlayan krizlerde oy patlaması yaşamıştı. Türban krizi, Cumhurbaşkanlığı krizi, Genel Kurmay Başkanlığının manifestrosu o krizdi bu krizdi derken AKP oy patlaması yaşamıştı. Karadeniz'de ayaklanan çiftçiler bile AKP'ye oylarını vermişti.

Futbolu siyasetle bağdaşlatırmak istemem ama mallesef üzülerek belirtmem gerekir Sağlam şimdi bu taktiği uyguluyor.

Son olarak Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı Sağlam'ı savunmuş. Yazısına "Bu bir futbol yazısı değil" diye başlamış Dumanlı. Anlaşılıyor ki zaman Gazetesi olarak bir kampanya başlatmış. Zaman, Sabah, Yeni Şafak, Star gibi gazeteler de Sağlam'ın hakkının yendiği görüşünde. Çalışanları Sağlam'ın basın toplantısında genç teknik adamı alkışlayacak kadar da bir sevgi içerisinde!

Bu görüştür buna saygı duyarım ama Sağlam'ı savunurken bu olayı başka yönlere çekmek basın etiğine uyar mı? Beşiktaş, Liverpool'dan tarihi hezimetle dönerken, Ukrayna'dan farklı yenilgiyle dönerken Sayın Dumanlı neredeydi?

Bugünkü gazeteler başlık atarak, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sağlam'ı telefonla arayarak moral verdiklerini yazıyor.

Peki neden bu iki politikacı Fenerbahçe Zico'yla yollarını ayırırken telefon açıp Brezilyalı adama "Geçmiş olsun" demediler? Neden aziz yıldırım'ın istifa etmesi gerektiğini Brezilyalı teknik adama söylemediler?

Neden 3.5 yıl önce Rıza Çalımbay görevinden ayrılırken bir telefon açıp teselli vermediler.

Pazartesi günü Sağlam'a tepki gösterip bir gün sonra Sağlam'ın mazlumiyetini görünce fikir değiştiren o kadar çok insan tanıyorum ki!

Burası Beşiktaş... Milyonlara hitap eden bir camia... Bugün beşiktaş üzerinden siyaset yapmak, olayı başka yönlere çekmeye çalışmak çok çirkin bir davranış. medyadaki bölünme ve kavga bu şekilde kullanılırsa Beşiktaş zarar görür.

Evet Sağlam dönemi iyisiyle kötüsüyle bitti. Ben dünkü basın toplantısını izlerken "Sağlam kalsa başarılı olur muydu?" diye düşünmüştüm. Ama son 24 saatte yaşananlar sonrası bugün Beşiktaş yönetiminin görevi başındayken verdiği en doğru kararın bu olduğuna inanıyorum.

Sayın Dumanlı ve onun gibi düşünler... Lütfen siz de futboldan ve Beşiktaş'tan uzak durun. Bu tür kavgaların Beşiktaş'ta yeri yok. Ateşle oynamayın. Çünkü o ateş bir gün sizi de yakabilir. Eğer Sağlam basın toplantısında dediği Beşiktaş'ı çok seviyorsa mazlumu oynamaya son vermeli...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ortada bir mağdur var.Gururuyla çekip giden istifa eden bir adam var ve sen çıkıp mağduru oynuyor diyorsun.Adam istese tazminatını falan alabilirdi Beşiktaştan ama yapmadı.Haketmediğim parada gözüm yok dedi.Bu adama çıkıp ta hemde beşiktaşlılar hakaret ediyorlarsa yazıklar olsun.Yıllardır içimde var olan Beşiktaş sempatisini eriten Yıldırım Demirören ve ekibine de lanet olsun diyorum.Bir takım böylesine kullanılmaz böylesi durumlara düşürülmez.Yıldırım Demirören mazluma yattığı söylenen Ertuğrul Sağlam'ın yarısı kadar adam olsaydı çoktan istifa ederdi.
Sosyal ağlarda paylaş

en son bjk genel kongresi ne zamandı? ben bir hafızamı yoklayaım dedim, bir sonuca varamadım.

ne zamandı sahi kongre üyelerinin çoğu demirören için el kaldıralı?

hayır, bildiğim kadarıyla demirörenlerin maddi durumlarında da ciddi bir erime var son 3 senedir. gerçi bjk ortamını düşününce her türlü parası ağır basar tüpçülerin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...