Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Birisi immolation tree 30 puanlık uzman sorusu diğeri Conflagration'ın. Yani ikisini birden alabilme ihtimali yok öncelikle. Zaten conf. gittiyseniz dotlarınızın dmg leri T4 de şaka dan ileri gitmemiş oluyor orası ayrı, o yüzden DOT (Immolation)giden bir BW için http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8186 R33 gibi kullanılır durumda ancak. Ve 3sn KD etkili olsada hayat kurtarır mı? I-ıh. Haa üstünüze koşan marauder 1/4 Hp ile geliyorsa hemen ignite arkasından SDAR ve hemen withering heat yaparsanız ölmeden alabilme ihtimaliniz var... Veya 100ft de Marauder gördünüz size doğru koşuyo hemen ignite arkasından SDAR dönüp arkanızı flee buda olur... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Onu bunu bilmem çok yakıyor BW. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Onları eklemişken Marauder topiğine eklediğin şunuda ekleseymişin =) Fyrwenn said: Demekki onları yapmak o kadar da OP olmayı gerektirmiyomuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ama bunu her senaryoda her seferinde yapmak ayrı 1 senaryoda yapmış olmak ayrı :) O senaryoda BW yok mu benmi yanlış görüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 En alttakiler kaç healladı bilmiyorum da hadi 200k olsun. 400k damage varken 200k heal. T3'de 80k damage'a 130k heal denk geliyor. T4 olacağım yakında, beni korkutuyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bw yokmus orda, bi de adam rank 40, 32ler filan cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 uygun setupla marauder in damage gayet normal, olay bwlerin her setupda o damage i vermesi, altdorf batttle quarters a girdim zaten bugün 30v30 tam aoe şenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Fyrwenn'in koyduğu 2. SS de BW de R40 ve diğerleri çok düşük... demek istediğimde bu en extreme ss leri alıp koymak mesele değil... Hayır BW nin total dmg'i az demiyorum tabii ki... oyunun en yüksek dps li class'ı muhtemelen ama olaya genel olarak bakmak lazım. O dmg'i yapan BW nin grubuna, healerlara, grubun birbiriyle uyumuna ve tabii ki BW'nin oyunculuğuna göre herşey o kadar değişiyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 BW'ler her setup da 400k dmg mi veriyor? Hmmm peki o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ben ve grubum kıçımızı yırtsam başka bir dps classı olarak o dmg veremem, sorun o zaten :) 400k değil ama 100k veriyorlar her setupda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bufflamaları lazım çünkü bw op değil 400k damage nedirki elinin kiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Perspective said: bufflamaları lazım çünkü bw op değil 400k damage nedirki elinin kiri Hay azını seviyim bak ne güzel bizi anlıyan biri çıkmış... katılıyorum sonuna kadar. ben anlamam altına /sarcasm on filan yazmamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 tabi playing with fire aoe olsun ayrıca core ability olup cooldownu kaldırılsın, tüm aoe dotların range 80 yard olsun herkesi birkerede debufflayabilsinler çünkü target değiştirmek işkence dimi, sorcların agony spec daha rahat one shot yapıyor bright wizardınlar eksik kalmasın, :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 benin dediigim zaten iki sonifinda cok fazla Dmg veriyor olmalari diger dpslere gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Dün Altdorf War Quarters'da, 2 saniye içerisinde 4k HP'mi erittiğini gördüm bir BW'nin :p Sorun o değil, bunun için dizayn edilmiş bir sınıf sonuçta ama, karşı taraftaki healerların, bir BW'nin yaptığı DPS'i outheal etmesi çok zor oluyor. Focus olarak belki 1 - 2 kişiyi ayakta tutabiliyorsunuz ama, aynı anda bütün Warbande (tabi bu biraz onların aptallığı) heal yetiştirmek zor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ib'ninde etkisi vardır, IB diğer tanklara gore daha rahat hızlı ve etkili koruyo defansive target'ını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 merak ettim bi serverda bw levellıcam görücem bakim neymiş bu nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Beni hiçbir IB koruyamaz çünkü baktım hp azalmıs aralarına dalıp firecage atıyorum bare destansı bir ölüm olsun diye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ne populer class mışız ya herkesin gözü üstümüzde B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Populer çünkü :) OP class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Yapılan dps senaryonun kazanılmasında bir işe yarasa canım yanmayacak. BW olarak nekadar dps yaparsam yapayım, takımın kalanı kötüyse o senaryo kazanılmıyor. Sonuç olarak ta açık farkla dps birincisi olmak bana ne fazladan renow ne de xp kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Fazla DPS demek karşı tarafı öldürmek demek o yüzden önemli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bizim oldurdugumuz kadar takım arkadaslarımız olduremıyorsa sayının onemı kalmıyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Yapılan dps ile karşı tarafı pushback yapabiliyorsan takım kotu de olsa 500-100 kaybetmiyosun en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 BW mirroruna göre bile OP. nerflenecek endise etmeyin , ranged heal debuff bu oyunu bok eder. mythic bunu degismesse oyunun ömrü 3 ayı geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar