Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bright wizard hede hödö topiği

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

Birisi immolation tree 30 puanlık uzman sorusu diğeri Conflagration'ın. Yani ikisini birden alabilme ihtimali yok öncelikle.

Zaten conf. gittiyseniz dotlarınızın dmg leri T4 de şaka dan ileri gitmemiş oluyor orası ayrı, o yüzden DOT (Immolation)giden bir BW için http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8186 R33 gibi kullanılır durumda ancak. Ve 3sn KD etkili olsada hayat kurtarır mı? I-ıh.

Haa üstünüze koşan marauder 1/4 Hp ile geliyorsa hemen ignite arkasından SDAR ve hemen withering heat yaparsanız ölmeden alabilme ihtimaliniz var... Veya 100ft de Marauder gördünüz size doğru koşuyo hemen ignite arkasından SDAR dönüp arkanızı flee buda olur... =)
Sosyal ağlarda paylaş

Fyrwenn'in koyduğu 2. SS de BW de R40 ve diğerleri çok düşük... demek istediğimde bu en extreme ss leri alıp koymak mesele değil...

Hayır BW nin total dmg'i az demiyorum tabii ki... oyunun en yüksek dps li class'ı muhtemelen ama olaya genel olarak bakmak lazım. O dmg'i yapan BW nin grubuna, healerlara, grubun birbiriyle uyumuna ve tabii ki BW'nin oyunculuğuna göre herşey o kadar değişiyor ki...
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Altdorf War Quarters'da, 2 saniye içerisinde 4k HP'mi erittiğini gördüm bir BW'nin :p

Sorun o değil, bunun için dizayn edilmiş bir sınıf sonuçta ama, karşı taraftaki healerların, bir BW'nin yaptığı DPS'i outheal etmesi çok zor oluyor.

Focus olarak belki 1 - 2 kişiyi ayakta tutabiliyorsunuz ama, aynı anda bütün Warbande (tabi bu biraz onların aptallığı) heal yetiştirmek zor :p
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılan dps senaryonun kazanılmasında bir işe yarasa canım yanmayacak. BW olarak nekadar dps yaparsam yapayım, takımın kalanı kötüyse o senaryo kazanılmıyor. Sonuç olarak ta açık farkla dps birincisi olmak bana ne fazladan renow ne de xp kazandırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...