Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bright wizard hede hödö topiği

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

BWler Sorcererlar uzaktan döşedikleri için güzel ve stabil damage yapıyorlar. Melee onlar kadar vurabilir demiyorum ama en aşağı yarıları kadar rahat vururlar + utility. Ama sorun şu ki melee oynayan insanlar genelde oynamayı bilmiyor. Ne zaman geri kaçması gerektiğini bilmiyor, knockback gelecek mi dikkat etmiyor, üstünde hot var mı bakmıyor. 3 meleeden 2si böyle Warhammer'da şu an. Hal bu olunca BW, Sorc gibi classlar tesla tower oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BW lerin senaryo sonu Dmg output larına o kadar takılmamak lazım aslında... orda görünen rakam çok efektif değil çünkü...

O rakamlar o kadar yüksek görünsede AOE dmg yüzünden olduğundan grup heallerle kapanıyor...

Burst damage olmadığı ve mesela WE gibi 2sn de adamı indirmediği için çok işe yaramıyo 10sn de 5 kişiyi AOE ile öldürebilsen tamam ama iş öyle değil... sen 5-6 kişiyi AOE liyosun yanına gelen bir melee seni 2sn de paketliyip yolluyor karşı tarafın healerı da 2 grup heal ile kapatıyo senin açtığını...

Senaryolarda benim dmg dealt im az ama killing blow um fazla ise işte o zaman aslında daha bireysel ve kendime yararlı çalışmış oluyorum...

Diğeri (AOE) sadece arkadaki healer ve casterları geriye çekilmeye zorlamaya yarıyor aslında ve muhtemelen hemen arkasından da ben yatıyorum healer/castera 60ft yaklaşmak demek sizin melee lerin arasında durmak demek çünkü... =)
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada her büyünün işe yarayacagı durumlar ben fiery blastı zamanında kullanmanın da cok onemli olduguna inanıyorum. Mesela önündeki tanka 3 tane adam dalmış kesmeye çalışıyolar. Araya bi fiery çakarsan ortaya çıkan dmg inanılmaz boyutlara ulaşabiliyo. Tabi 3 snlik uzun cast bazen üzebiliyo, çünkü az canı var diye attığınız adam ölüyo ve büyü bozuluyo. Ya da tam cast ettiğiniz sırada yakın duran grup bozuluyo fln. Ama fiery de başka türlü olamaz. Çünkü bildiğim kadarıyla target sınırı yok. 3 saniyede 20 tane target'a critleyebilir. Varın siz düşünün
Sosyal ağlarda paylaş

Fiery yi attığın target ın 20ft çevresine ne kadar adam sığdırırsan o kadar kişiye vuruyor...

genelde 5-6 kişi...

Ama Avalorna baskına gelen Destro arkadaşlarımız köprü üstünde alt alta üst üste sıkışıp 20ft radius a 20 kişi sıkışırlarsa karşılarındaki 3 adet BW nin nasıl bir toplu katliam yapacağı çok ayrı konudur =P 4. fiery yi atıcak target bulamıyodum az daha o derece...

Bu arada Destro tanklarında "hold the line" gibi bir ability yok mu? Hiç kullanan görmedim de. bizim bazı swordmasterlar süper kullanıyorlar BW olarak bu kadar dmg yapabilmemizin bir kısmınıda buna yorumluyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

T2 temple'da ben kullanan black orclar görüyorum, hatta bi keresinde savaşı çevirşti bi tanesi. Warcry'dan mı ne bir tane BO vardı bayrağı alıp da hold the line açmıştı; bizim bütün takım da ona dalıp da öldüremeyince dağılmıştık tabi. Sorceresslar iyi damage yapmışlardı o senaryo evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Witherin heat bazen 1500-1400 civarı tickliyor bende.hedef mob/player ın hakkı güm diye dibe inince dumur yaratıyor ( aynı anda arkadar işleyen dotlarla).Bw oynadıktan sonra(R40) alt char açınca insan acayip bayabiliyor , en hızlı öldüren class kesinlikle bw , bu yüzden oyun tarzıda ister istemez hızlanıyor.

1 hafta kadar önce r40 yaptım , ilgilenen olurmu bilmiyorum ancak ben şu şekilde grind yaptım ;

İnsanlar senaryo yada quest ağırlıklı nasıl level atlıyor bilmiyorum ancak grind yapanlara önerim pq alanlarında 3-4 mob u ignite la çekip rain of fire la öldürmek en hızlı farm şekli.
Rutin olarak : 3-4 mob dotlanır (ignite) , sonra shield , yanınıza gelmiş oluyorlar bu sırada flame breath , sonrada rain of fire.Bu kombinasyonla seri şekilde exp grind yapılabilir.Yeni girdiğiniz alanlarda önce 1-2 mob çekin , hak - damage yada ne gibi özellikleri var tartın biçin , sonra sayıyı yükseltirsiniz.Bazen gaza gelip 7-8 çektiğim oluyordu , combus danda öldüğüm talihsizliklerde.Ancak ideal sayı 4 oldu hep benim için , sizde kendinizi güvende hissedeceğiniz şekilde yaparsınız.

talent tree , en iyi 4 tactic slot kombinasyonu , işimize yarayabilecek eşyalar hangi questten geliyor vs de yazabilirim ancak şu an üşendim :p
Sosyal ağlarda paylaş

Blackice said:
Fiery yi attığın target ın 20ft çevresine ne kadar adam sığdırırsan o kadar kişiye vuruyor...

genelde 5-6 kişi...

Ama Avalorna baskına gelen Destro arkadaşlarımız köprü üstünde alt alta üst üste sıkışıp 20ft radius a 20 kişi sıkışırlarsa karşılarındaki 3 adet BW nin nasıl bir toplu katliam yapacağı çok ayrı konudur =P 4. fiery yi atıcak target bulamıyodum az daha o derece...

Bu arada Destro tanklarında "hold the line" gibi bir ability yok mu? Hiç kullanan görmedim de. bizim bazı swordmasterlar süper kullanıyorlar BW olarak bu kadar dmg yapabilmemizin bir kısmınıda buna yorumluyorum...

hold the line saniye başına ap çekiyor ki zaten ap yetişmiyor ona harcamak manasız biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

heal konusuyla ilgili ilginç olarak şunu ekliyim. Karak vlagda order oynuyorum. Level kasmayı bıraktım, cunku serverda herkes t2 t3 de takıldı. Ben de surekli alt acıp onlarla takılıorum. Genelde healer. Dun de bi archmage actım benimle birlikte scenarioya giren yaklaşık 8 tane healer vardı. herkes heal'da birbirini geçmeye çalışıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...