Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baya bir kıyafet vardı orda , customization olucakmış gibi geldi bana.

olmazsa kötü ama gayet , özellikle city of heroes ve champions online tecrübelerinden sonra. kıyafet/tip ayarlamak oyunun bi parçası benim için ; swgde az tailor dolaşmazdım kreasyonlarım için :)
Mesaj tarihi:
Mortis said:

aquila said:

iyi gidin emuya destek verin onu oynayin, gelip burda herseye swg gibi olsun demenin manasi yok.

senin de swg gibi olmadı istiyorum

olmanı* olacaktı o ANLAMIŞSINDIR TAHMİNEN!
Mesaj tarihi:
Nge evet. Ama kötü dedin yahu..

Combat upgrade bilem iyidi.. En azından profession lar meslekler aynıydı. Nge komple batırdı. ) meslek jedi başlangıç Ve Target i kilitleyemiyordunuz. Tamamiyle çocuk oyununa döndü... NGE kadar kötü upgrade yok. Wow da varolanın üstüne iyileştirme ve geliştirme yaptılar. SWG de aynısını yapsalarda kimse bırakmazdı... Hatta ölen- clone lanan ların kolları bacakları robotlaştı. Bu da birşey değil. NGE kadar kötü bir upgrade yok derim de başka şey demem :(
Mesaj tarihi:
MMO olacak ama wow tipi 25 kişi gir boss kes bişiler düşür gear up yap tipi bişi olmuyacak. Sosyalleşmeninde bir sınırı var. türkiyede olsa tüm wow oyuncularını eylem yapıyor diye tutuklarlar be. (20 kişiden kalabalık grubun toplanması eylem sayılıyor ülkemizde. kanun varmı bilmiyorum bu konuda ama polis varmış gibi copluyor gördüğüm kadarıyla insanları)
Mesaj tarihi:
Imperial agent'la ilgili yazı yayınlamışlar. Kim oynarki Jedi varken başka karakter diyordum ki yok yok bu da oynanır kesin hem de çok keyifli olur gibi..

Gerçi hala mmo kısmını heyecanla bekliorum oyunun
Mesaj tarihi:
BH lar takır takım adam kesmeye başlasın görürsün kim jedi olmak istiyor kim istemiyor :) eski swg de belli bir seviyeye gelmeden başka player yanında ışın kılıcı açamazdın bile yoksa BH terminline adın düşerdi :)
Mesaj tarihi:
Ahahaha abi siz hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz? Yada hiç mi takip etmiyorsunuz oyun hakkındaki gelişmeleri? Bi kişi iki kişi yazınca önemsemiyorum ama 3-5 olunca bi dur diyesim geldi.

Hayır, player bounty diye bi sistem olmayacak çünkü oyun bunun için fazla carebear. Pvp değil pve oyunu bu. Bioware yapıyor. Tşk
  • Yeni Oluştur...