Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
release genelde betaya gore tahmin yurutulur, betada aksaklik cikmazsa 2009 sonuna bile cikar o yuzden release date dusunmek yalnis anca beta date icin tahmin yurutulebilir.
Mesaj tarihi:
öyle dersen öyledir gurucum:D
tabi sen bizden kıdemlisin bu konuda yavaş yavaş biz de örenicez:D
benimki biraz da içimden geçen tarih oldu tahminden çok:)
Mesaj tarihi:
ya adamlar oyunu yapalı 3 sene oluyo aralıkta (2005 aralıkta başlandı)

e şimdi aşağı yukarı open beta seviyesine gelmesi için bi mmo nun 4 yıl diyolar

ama bunlar grafik motorunuda sıfırdan aldı (hero engine) o da yarı yarıya düşürür yapım süresini diyor nette makaleler

bi yandan bi program daha aldılar hazır

o sebeple 2009 başı dedim ben
Mesaj tarihi:
Bu oyunun MMO olarak başladığı konusunda aslında ciddi şüphelerim var. Jedi Academy gibi çoklu oyunculu bir sistemden mmo ya geçtiklerini düşünüyorum bunun nedeni ise oyunu başlarken duyurma taktiği ile oyuna başlamadan oyuncu kitlesi toplamadılar.
Mesaj tarihi:
evet bazi firmalar gibi oyun daha kagit uzerindeyken bir kac konsept resmi ile duyurup sonra iceriginde sunlar bunlar olacak diye atip tutmak yerine, oyunu oynanabilir sekle sokup VIP basina deneterek tanittilar, bu belliki baska birsey yapiyorlardi. lol
Mesaj tarihi:
warhammer gibi, oyun beta seviyesine gelmeden aylar önce fan kitlesi toplamadılar demek istedim. + oyun hakkında detaylı bir bilgi de aktarılmadı bence sadece oyunda jedi-sith kavramı olacağını biliyoruz şimdilik, birde dev lerin WOW manyağı olduğunu.
Mesaj tarihi:
ne yaparlarsa yapsinlar, hatta simdiye kadarki en buyuk mmo fiyaskosunu hazirlasalarda, o oyunu ismi yuzunden warhammer'in 2-3 kati satacagi kesin birsey. Ayrica ne dersek diyelim bu hic birseyide degistirmez, adamlarin izledigi belli bir yol var, su an community managerlari fansite program ile ugrasiyormus, bittikten sonra exclusive vermeye baslacak, bu demek oluyorki once bir kalabaligin sakinlesmesini bekliyorlar daha sonra yavas yavas bilgi vermeye baslayacaklar.
Mesaj tarihi:
Guru said:
ne yaparlarsa yapsinlar, hatta simdiye kadarki en buyuk mmo fiyaskosunu hazirlasalarda, o oyunu ismi yuzunden warhammer'in 2-3 kati satacagi kesin birsey. Ayrica ne dersek diyelim bu hic birseyide degistirmez, adamlarin izledigi belli bir yol var, su an community managerlari fansite program ile ugrasiyormus, bittikten sonra exclusive vermeye baslacak, bu demek oluyorki once bir kalabaligin sakinlesmesini bekliyorlar daha sonra yavas yavas bilgi vermeye baslayacaklar.

+1
Soe nin hatasını yağpmak istemezler. Forumları takip edip oradaki ve eskinden beri de bu işle uğraştıkları içn neler olabileceğini ve neler yapabileceklerini kestirmişlerdir.yavaş yavaş bilgi verirler. veya kim bilir 1 ay sonra beta açıklamasını yaparlar.
Mesaj tarihi:
maxrep said:
Guru said:

+1
Soe nin hatasını yağpmak istemezler. Forumları takip edip oradaki ve eskinden beri de bu işle uğraştıkları içn neler olabileceğini ve neler yapabileceklerini kestirmişlerdir.yavaş yavaş bilgi verirler. veya kim bilir
1 ay sonra beta açıklamasını yaparlar.

Ağzını yirim senin ben.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
maxrep said:
Guru said:

+1
Soe nin hatasını yağpmak istemezler. Forumları takip edip oradaki ve eskinden beri de bu işle uğraştıkları içn neler olabileceğini ve neler yapabileceklerini kestirmişlerdir.yavaş yavaş bilgi verirler. veya kim bilir
1 ay sonra beta açıklamasını yaparlar.

Ağzını yirim senin ben.

I FEEL THE FORCE !
  • Yeni Oluştur...