lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 synorin said: büyük ihtimal level sistemi olacak...ayrıca 2009 sonu diyen arkadaşlara selam ederim...2011'de görüşelim:D 2009 başı diyorum ben abi hadi bakalım^^ kloz beta için tabi
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bence closed betayi 2009 basi olmasa bile ortasina dogru gorucez.
synorin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 beta diosanız haklısınız...o dönemlerde beta başlayabilir ben son release tarihinden bahsediyorum 2010 sonu veya 2011 başı diye...
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 release genelde betaya gore tahmin yurutulur, betada aksaklik cikmazsa 2009 sonuna bile cikar o yuzden release date dusunmek yalnis anca beta date icin tahmin yurutulebilir.
synorin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 öyle dersen öyledir gurucum:D tabi sen bizden kıdemlisin bu konuda yavaş yavaş biz de örenicez:D benimki biraz da içimden geçen tarih oldu tahminden çok:)
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ya adamlar oyunu yapalı 3 sene oluyo aralıkta (2005 aralıkta başlandı) e şimdi aşağı yukarı open beta seviyesine gelmesi için bi mmo nun 4 yıl diyolar ama bunlar grafik motorunuda sıfırdan aldı (hero engine) o da yarı yarıya düşürür yapım süresini diyor nette makaleler bi yandan bi program daha aldılar hazır o sebeple 2009 başı dedim ben
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bu oyunun MMO olarak başladığı konusunda aslında ciddi şüphelerim var. Jedi Academy gibi çoklu oyunculu bir sistemden mmo ya geçtiklerini düşünüyorum bunun nedeni ise oyunu başlarken duyurma taktiği ile oyuna başlamadan oyuncu kitlesi toplamadılar.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 evet bazi firmalar gibi oyun daha kagit uzerindeyken bir kac konsept resmi ile duyurup sonra iceriginde sunlar bunlar olacak diye atip tutmak yerine, oyunu oynanabilir sekle sokup VIP basina deneterek tanittilar, bu belliki baska birsey yapiyorlardi. lol
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 warhammer gibi, oyun beta seviyesine gelmeden aylar önce fan kitlesi toplamadılar demek istedim. + oyun hakkında detaylı bir bilgi de aktarılmadı bence sadece oyunda jedi-sith kavramı olacağını biliyoruz şimdilik, birde dev lerin WOW manyağı olduğunu.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yalnız burdaki hatan, sw de warhammer gibi fan kitlesi toplamaya ihtiyaç duymayan konseptlerden. Ne yaparlarsa yapsınlar zaten hali hazırda baya bir fanları var.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ne yaparlarsa yapsinlar, hatta simdiye kadarki en buyuk mmo fiyaskosunu hazirlasalarda, o oyunu ismi yuzunden warhammer'in 2-3 kati satacagi kesin birsey. Ayrica ne dersek diyelim bu hic birseyide degistirmez, adamlarin izledigi belli bir yol var, su an community managerlari fansite program ile ugrasiyormus, bittikten sonra exclusive vermeye baslacak, bu demek oluyorki once bir kalabaligin sakinlesmesini bekliyorlar daha sonra yavas yavas bilgi vermeye baslayacaklar.
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Guru said: ne yaparlarsa yapsinlar, hatta simdiye kadarki en buyuk mmo fiyaskosunu hazirlasalarda, o oyunu ismi yuzunden warhammer'in 2-3 kati satacagi kesin birsey. Ayrica ne dersek diyelim bu hic birseyide degistirmez, adamlarin izledigi belli bir yol var, su an community managerlari fansite program ile ugrasiyormus, bittikten sonra exclusive vermeye baslacak, bu demek oluyorki once bir kalabaligin sakinlesmesini bekliyorlar daha sonra yavas yavas bilgi vermeye baslayacaklar. +1 Soe nin hatasını yağpmak istemezler. Forumları takip edip oradaki ve eskinden beri de bu işle uğraştıkları içn neler olabileceğini ve neler yapabileceklerini kestirmişlerdir.yavaş yavaş bilgi verirler. veya kim bilir 1 ay sonra beta açıklamasını yaparlar.
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 maxrep said: Guru said: ne yaparlarsa yapsinlar, hatta simdiye kadarki en buyuk mmo fiyaskosunu hazirlasalarda, o oyunu ismi yuzunden warhammer'in 2-3 kati satacagi kesin birsey. Ayrica ne dersek diyelim bu hic birseyide degistirmez, adamlarin izledigi belli bir yol var, su an community managerlari fansite program ile ugrasiyormus, bittikten sonra exclusive vermeye baslacak, bu demek oluyorki once bir kalabaligin sakinlesmesini bekliyorlar daha sonra yavas yavas bilgi vermeye baslayacaklar. +1 Soe nin hatasını yağpmak istemezler. Forumları takip edip oradaki ve eskinden beri de bu işle uğraştıkları içn neler olabileceğini ve neler yapabileceklerini kestirmişlerdir.yavaş yavaş bilgi verirler. veya kim bilir 1 ay sonra beta açıklamasını yaparlar. Ağzını yirim senin ben.
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Karag8z said: maxrep said: Guru said: ne yaparlarsa yapsinlar, hatta simdiye kadarki en buyuk mmo fiyaskosunu hazirlasalarda, o oyunu ismi yuzunden warhammer'in 2-3 kati satacagi kesin birsey. Ayrica ne dersek diyelim bu hic birseyide degistirmez, adamlarin izledigi belli bir yol var, su an community managerlari fansite program ile ugrasiyormus, bittikten sonra exclusive vermeye baslacak, bu demek oluyorki once bir kalabaligin sakinlesmesini bekliyorlar daha sonra yavas yavas bilgi vermeye baslayacaklar. +1 Soe nin hatasını yağpmak istemezler. Forumları takip edip oradaki ve eskinden beri de bu işle uğraştıkları içn neler olabileceğini ve neler yapabileceklerini kestirmişlerdir.yavaş yavaş bilgi verirler. veya kim bilir 1 ay sonra beta açıklamasını yaparlar. Ağzını yirim senin ben. I FEEL THE FORCE !
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 lan bi ay sonra beta açıklanırsa benden sana istediin kadar jelibon...
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 eregorn2 said: lan bi ay sonra beta açıklanırsa benden sana istediin kadar jelibon... Master Windu 'nun kılıcından isterim ! birde +250 force cloak dan.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 valla 1 ay sonra beta olsun, off diyorum... gerci caine ve ben kesin beta account kapariz >:D<
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 lan 100 usd vericem bioware firmasına yeterki oyunu erken çıkarsınlar :) :)
Caine Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 "beta account icin cocugumu keserim laaann!!" - bir deyim
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sizde yapin en iyi swtor global fansitesini sizde beta kapma sansi yakalayin. :D
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Guru said: sizde yapin en iyi swtor global fansitesini sizde beta kapma sansi yakalayin. :D kim yapmis?
Öne çıkan mesajlar