Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bunun gibi röpötajları sallamayın bunlar para ile yapılanlar yada anlaşmalı olanlar. bütün E3 boyunca bukadar görüşmede soruları soran adamlardan birtanesinin bile aklına hikaye haricinde birşey sormak gelmemesini çok şüpheli buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 NASIL CRAFT YOK LAN?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 uzuldugumu soyliyemem boyle olcagini biliyordum cogunuz bana kizdiniz ilk bastaki yorumlarima bakarak ama bakin im trust :) insanlak 4 ay (oyun ciktiktan sonra)sonra herkez oyunu birakirda bi mal olurlar bio la lucart arts sonrada biraz dusunup pre-cu veya eve online gibibir seye cevirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Cengiz editlemene ragmen bilerekmi bu sekilde manasiz ve anlasilmaz yaziyorsun , yeni bir akimmi yoksa yazmayimi unuttun ? Bu ne olm 5 kere okudum tinnnn... Anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Bir tercümanımız vardı aslında, adını hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bir an önce biri tercüme etsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 cengizhanın kelime dağarcığı "eve" ve "fail" kelimelerinden ibaret maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 im trust <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 darkwish di sanirim tercuman vay eve ve fail baya ogrenmisiniz beni evet yenibi akim bu akimla birlikte ne soylersen soyle hic acik olmadigindan hic bi mahkeme dusunce sucu cezasi veremez :) (ama aliskanlik yapiyo) binevi adaptasyon simdi ilk bastan beri pre-cu gibi olmassa basrili olmaz diyordum daha sonralar firmanin gercekten cok basit bi is suncagi ve oynayisi ogrenmesi cok basit bir sey olcagini fark ettim son aciklamalarda bunu kanitliyor bence bioware bi duvara toslayip aklini basina alsin ama once toslamasi sart soyle harika bi mmo yapmalari icin bi kere serbestlik sart bide fps turunde olmali grafiklerde yeninesil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bize göre harika olabilir öle sandbox mmorpg de çoğunluğa olmuo genelde. Yani sonuçta adamlar bioware ve lucasarts, adamların hedef küçük değil o kadar uğraşiolar, comic dir trailerlardır deli gibi seslendiriolar falan. ÖZgür olma olayını unut bi kere, questlere bağlıyız , bu başından belli. İnsanları eğlendirecekler işte, star wars evreninde insanlar arkadaşlarıyla beraber bişeyler başarıcak , KOTORU multiplayer oynıcaz partyler raidler halinde, Bi de bunun yanına işte battleground pvpleri, crafting varsa o , exploration bilmmene koyacaklar. Rahat bi interface kolay oynaanbilirlik, güzel bi content derken baya oyuncu çekicekler. Hedeflerine ulaşıcaklar. yoksa pre-cu swg falan zaten imkansız. Yok housing olsun da yok crafting efsane olsun da sandbox olsun da. UO görmüş EVE görmüş pre-cu SWG görmüş eski mmocular bunu istio da yeni nesil ve pazarın çoğunluğunu oluşturan kısım ise daha basit ve yönlendirilmiş mmo sevio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 engelli 100 metre kosu gibi basit bi oyun bence tutmaz yani bilizarad diye bi firma varken tutmaz yani kosan o stadda kosar hem sen ayni mision u 10 kez 100 kez yaparmisin? yapmazsin o yuzden diyorum iste fail diye yani tek gorevlere yukliyerek bi oyunun 4-5 yil gitmesini beklemek sacma adamlar yunanlilar kadar azim gosterse belki super bir sey yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 cengizhan66 said: darkwish di sanirim tercuman vay eve ve fail baya ogrenmisiniz beni evet yenibi akim bu akimla birlikte ne soylersen soyle hic acik olmadigindan hic bi mahkeme dusunce sucu cezasi veremez :) (ama aliskanlik yapiyo) binevi adaptasyon simdi ilk bastan beri pre-cu gibi olmassa basrili olmaz diyordum daha sonralar firmanin gercekten cok basit bi is suncagi ve oynayisi ogrenmesi cok basit bir sey olcagini fark ettim son aciklamalarda bunu kanitliyor bence bioware bi duvara toslayip aklini basina alsin ama once toslamasi sart soyle harika bi mmo yapmalari icin bi kere serbestlik sart bide fps turunde olmali grafiklerde yeninesil... heh sukur anladim saolasin. ha eger anlasilmak istemiyorsan bosuna da yazma forum kirlenmesin ve beyinlerimiz ambele olmasin :) bir firmanin hata etmesi ve bu hata sonrasinda mmosunu gelistirmesi gorulmus ve basarili olmus bir deneyim degil maalesef. conan, warhammer, vanguard, eq2, vs de vs tum bu oyunlar kotu cikmis sonradan gelismis ama hic bir zaman basariyi arttiramamislardir. cunku millet girip bir kez kicini dondumu oyuna o oyun nette kotu olarak taninmaya basliyor ve uretici firma agziyla kus tutsada tekrar geri oynanmiyor. o sevmeyen 1 kisi forum, telefon, arkadas muhabbetlerinde en az 10 kisiyi oyundan sogutabiliyor cunku. ha bir de su var bunlari yazdim ama bu kotu dedigimiz oyunlarin gene 300k-500k oyunculari var gecmiste super bir rakamdi, ama simdi wow 11-13 milyon olunca tum net sanki 500k lik oyuncu kitlesini cok azmis gibi goruyor ve oyun hakkinda bir yanilgi olusuyor. ama maalesef cita o kadar yukseldi ki 500k lik bir oyuncu kitlesi bile bir mmo icin serverleri bosdur bunun dedirtmeye basladi. cogumuz ben dahil artik bu sekilde dusunuyoruz ama bence yaniliyoruz ama iste o ilk baslangictaki buyuk buhranlari sonrasinda da elimiz gitmiyor oynamaya.. swtor bu sekilde sacmalamasin eger sacmalarsa zaten zor nakavt yumrugundan sonra geri gelmesi. benim gibi sw fanlari kalir ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Erman Toroğlu gibi yapıyorsun yorumu ondan anlamıyorlar. Şimdi birincisi craft yok demişsiniz ama ben göremedim böyle bişeyi şu ana kadar araştırdığım her herde craft olduğu söyleniyor. İkincisi end game de var oyunda ama lead writer adam eğer yeni karakter açmak daha zevkli diyorsa bu ya adam end game ile ilgili bişey yazmıyor ya da oyunun end game'i bu adamı tatmin etmemiş demektir. Üçüncü olarak her sınıfın hikayesi, questleri, itemları ,oyunun oynanışı farklı.Yani smuggler oynarken ayrı bir oyun; bh oynarken ayrı bir oyun oynuyor olacaksınız diyor adamlar.İki kere aynı questi yapmak diye bişey söz konusu değil. Dördüncüyü de ben ekliyeyim hiç hero engine nasıl bir motor baktınız mı ?Benim izlediğim videolar inanılmaz. 3 ayrı devoloper aynı anda oyun çalışırken oyunda istedikleri şeyi yapabiliyorlar. Arada kendi karakterine geçerek bakıyorlar.Bu oyunda servera down time olmadan müdahale etmek demek ve o kadar hızlı yapacaklar ki her gün oyunda bir şeyler olacak ,ortam bile komple değişecek.Yaşayan sürekli değişen bir dünya olacak belki bir sandboz gibi biz müdahale edemicez ama ben güzel olacağına inanıyorum. O yüzden aynı şeyi tekrar tekrar oynayacaz diye üzülmeyin, çok karamsar olmayın. Şu anda adamların konuşmalarından çıkardıklarımızla doğmamış çocuğa don biçiyoruz.Ayrıca benim güvenim tam bioware'e.Kotor online oyununu bu gezegende yapabilecek tek şirket biowaredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 abi çok basit : her karakter sınıfının hikayesi farklı iken , neden tek karakterle kısıtlı kalıyım? madem oyun story based , her türlü story yi görmek istersin. end game'e tercih etme sebebi bu kadar açık. sonuçta wow gibi salak salak her seferinde 15 tane kuş kes şeklinde kasmıyorsun karakteri. öyle kassan bile , hikayesi farklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Tamamda ben belki farklı classları açmak istemiyorum ? Sadece tek bir karakter üzrine yoğunlaşıp onu geliştirmek istiyorum ? Varmı ya böyle saçma bir end game mantığı. Edit : Her fırsatta Wow kötüleniyorda, ne hikmetse 11 milyon insan oynuyor. Not : Oynamıyorum Wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ben ne heroic karakter ne quest istiyorum hayatımda quest okumuşluğum yok bu dakikadan sonrada okumayacam ben oyuna girip kafamı dağıtmak istiyorum yeri geliyor anlamsızca mob kesmek istiyorum BEN DÜNYAYI KURTARMAK İSTEMİYORUM. çok hikaye quest vs istersem oturur single player oynarım mmolar kendi hikayeni yaratmak için var başkasının sana dikte ettiğini oynamak için değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 demek ki sen ve senin gibi seyler istiyenler icin yapmiyolar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 onun istedigi gibi yapmiyorlarsa onun istedigi gibi dusunenler oynamaz. diyer kisimi bilizarad farmliyor ordanda ekmek cikmaz! tabi yav bende dunyayi kurtaran adam olmak istemiyom o tekmeyi atmak istemiyom. ben role playing istiyom soyle masive bi onlina da bar isletmek ,dukkan acmak, mercanery corp kurmak , buyuk bi gemiyle gezegenler arasi ticaret yapmak,genel ev kurmak falan istiyom yav... yani zaten dunyayi kurtarmak istiyen bilizarad la kurtariyor o zaman senin geriye tek sansin kaliyor oda diyerlerinin sozunu dinlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 cengizhan66 said: uzuldugumu soyliyemem boyle olcagini biliyordum cogunuz bana kizdiniz ilk bastaki yorumlarima bakarak ama bakin im trust :) insanlak 4 ay (oyun ciktiktan sonra)sonra herkez oyunu birakirda bi mal olurlar bio la lucart arts sonrada biraz dusunup pre-cu veya eve online gibibir seye cevirsinler oyunla ilgili bildigin(bi tek sana demiyorum daha boyle cok yorum yapan var) seyler daha ne kadar ki boyle yorumlar yapıp wowla falan karsılastırıyosunuz. bi oyun cıksın, ya da betası cıksın oynansın yorumlar yapılsın begenmezseniz oynamayın. oyun tamamen swg ye benzeseydi mutlaka birisi cıkıp swg de cok zordu bilmemne kadar detay falan, boyle oyun olmaz oyun dedigin daha basit olmalı dicekti. unutun artık swgyi, bitti o, bu oyun swg2 degil. basarılı olur ya da olmaz ama bu apayrı bi oyun. daha fazla bisi bildigimizde iyi olmus, kotu olmus deriz, simdi daha bi ingame video bile gormedik bu telas niye? illaki hala daha swg diyosanız da gidin swg emu oynayın burda swg cok guzeldi swtor ona benzemezse rezil olur diceginize. oyun hakkında yeni haberler var mı bakayım diye bu topic e girdigimde surekli swg-swtor tartısmasını gormekten yoruldum ama inatla daha sith yazamayan insanlar burda gelmis swtor rezil olcak batacak swgnin yanına bile yaklasamıcak diye hergun aynı seyleri yazıyorlar, gecelim bunları. cengizhan66 said: soyle harika bi mmo yapmalari icin bi kere serbestlik sart bide fps turunde olmali grafiklerde yeninesil... ayrıca bi de bu var, swg gibi olsun derken bir de fps gibi olsun demek nasıl bir paradokssa.. nge geldiginde aldıgı en buyuk tepkilerden biri oyunun oynanısının fps ye kaymıs olmasıydı. ya swg oynamadın kulaktan dolma bilgilerle su oyunu kotulemeye calısıyorsun, ya da derdini anlatmakta bir sorunun var /psycho mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 nge yi oynadim hic fps lik bi kismi yoktu yani hedef sadece birini gosterirken ise yaramasi fps deyildir fps dedigin saberi kendi ellerinle kulandigin kendin lasgele ates edip vurabildigin birseydir fps den kastim:yani isin kiliciyla fareyi asagi eyip normal haraketi ayaga yapinca adam dusuyorsa veya az cani kalinca kafaya klicdarbesi gelince kafa firliyorsa fps dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dağılın len:. cengizhan66 ! nuwanda ! swtor çıkınca beraber kassıp oynayacaksınız işte.. bende merakla bekliyorum kim duelleri kazancak. olm nuwanda(othmobast) yine kesecem olm seni :) sonradan bozma jedi seni .. zuhaha Ama tartışalım burda yine. en azından açlığımız biraz geçiyor beklerken.. İ CEATNT WAAİİEEETT . (:P) /bow2 Ulubatli Hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 laynn sana 220lvl buyusunu bi yaparim agzin acikkalir 220lvl darkside buyusu darkmalagi cagirma videoda gorundugu gibi sakamaka birak 200lvl i benim 30 lvl kascak halim kalmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 2-3 mesajda güzelim topici "lamers' chat ground"a çevirdin ya cengizhan,helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bu cengizhannı WoW daki (BL) evilfish e benzetiyorum (gereksizlik bakımından :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 cengizhan66 said: fps dedigin saberi kendi ellerinle kulandigin kendin lasgele ates edip vurabildigin birseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar