DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 clone wars güzelmiş lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aptal herifler madem vermiceksiniz niye vericez diosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bi kere stormtrooper class diye bişey yok.Republic trooper dicene bunu dedi neyse ya.Ulan demosunu oynamışlar oynamasalar tamam dicem de adam lvl 10 sith oynamış laaannn insan bize de gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şimdi bu oyunun tarihi ne konusu ne ben onu çözemedim hala sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konusu bildiğin star wars dünyası. Jedi ve Sith savaşları. Geçtiği dönemse 1-2-3'üncü filmlerden daha öncesi bir dönemi anlatıyor anlatıyor. Sitesinde tam tarih göstergesi var. Ama ara ara empire'ın kullandığı gemiler benzettikleri için benim de kafam ara ara karışmıyor değil. Bir de trailerı tekrar izleyince bir şey farkettim. Tüm sithleri vadera benzeticez diye robot gibi yapmışlar. Görünüş anlamıyla her sitht illa şeytani robotlar gibi gözükecek diye bir kural mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 armorlar olcak işte jedi ve sithler için, 3000 sene önce öle giy cüppeyi çık yok, adam gibi zırhını giyicen öle çıkıcan dışarı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Zırhı anlıyorum da üzerinde yanıp sönen noel ağacı ışıklarını ve suratına taktığı vaderdan çakma maskeyi çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Zaman olarak bioware ve obsidian'ın yaptığı KotOR'lardan 300 yıl sonra geçiyor, o da bizim izlediğimiz skywalkerlı filmlerin bi 3500 yıl öncesi. Konusu Darth Sidious (palpatine) gibi perde arkasından olayları yönlendirip cumhuriyeti çökertmeye çalışan ve bunda başarılı olan sith lordların sonra gelip bi sürü gezegeni ele geçirmesi. Trailerdaki sithlerin robotik olması büyük ihtimalle elder olmalarından kaynaklanıyor. O sithlerin bi kısmı 1500den yaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Sorun zaten 1500'den küçük olanlarda :D Onlarda robotik. Açıkçası pek bilemiyorum, sithlerin o halini pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi garip gairp ırklar hepsi çarpılıo edio darkside la bi çoğu normal fiziksel formunu kaybedio o yüzden modifiye ediolar kendilerini normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bi kere onları ravena benzetmişler ilk anda kılıcı açanı raven sanıyosun bu bir ikincisi ise adamlar oyuna item mantığı koymak için zırh koymuşlar yoksa herkes cüppe giyer iyi item görünüşten belli olmaz :D üçüncüsü ise 30 tane sith çizip modellemektense tek çeşit copy/paste yapmışlar ...kolaya kaçmışlar biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 izlerken "kotor 2 deki char ımla aralarına dalsam alayını dağıtırım" diyen bi ben mi varım? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 raven değil malak kopyası gibi duruyor bir çoğu. ayrıca kotordanda hatırlıyıcanız gibi karşımıza çıkan güçlü sith lerin birçoğunun bir yeri sakattı, mortis in dediği doğru yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oha trailerı mı eleştiriyorsunuz yoksa lan ahahaha.Yani güleceğim yoktu hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 swg de de başta jedilar armor giyebiliyordu ne var armır giymelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 salya sumuk izledim traileri. sith tasarimlari on numara olmus. batirmasalar bari oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kotor zamanında geçseydi bari ya, revan rumorları dolaşırdı negzel outer rim e gider revan arardık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 set armor olur onnar bide kesin, kafası şu bosstan bacağı bu bosstan falan düşcek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Olay armor giyip giymemeleri değil. Sithlerin hepsinin tek tip olması ve noel ağacına benzemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 arkadasim ordu mantalitesi, hepsi kendine gore mi giyinicekti. donemin kafasi oyleymis, tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 O dönemki sith sosyetesinde trend onlarmış ama esas oğlan olan sith e 7 puan verdim rüküş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Benim de canımı esas sıkan buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Rock said: Olay armor giyip giymemeleri değil. Sithlerin hepsinin tek tip olması ve noel ağacına benzemeleri. Adamlar ordu ne bekliyosun? Jediların hepsi de tek tip robe giymiyorlar mı seviyelerine göre? Gerçek dünyada bile ordular tek tip giyinir. illa bok atacaksınız şu vidyoya bile bok attınız oyun çıkınca kim bilir neler saçmalayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şu video şu oyunla ilgili en guzel şey olucak burası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 GwindonSurion said: Rock said: Olay armor giyip giymemeleri değil. Sithlerin hepsinin tek tip olması ve noel ağacına benzemeleri. Adamlar ordu ne bekliyosun? Jediların hepsi de tek tip robe giymiyorlar mı seviyelerine göre? Gerçek dünyada bile ordular tek tip giyinir. illa bok atacaksınız şu vidyoya bile bok attınız oyun çıkınca kim bilir neler saçmalayacaksınız Oyuna bok atmadımki. Beğenmediğim birşeyi eleştirdim. Her eleştiriyi bok atmak olarak algılamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar