tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 lovecraftor , oyunun kötü çıkmasını isteyen star wars fanı kimse yoktur herhalde. ama daha demosunu akşam beraber izliyceğimiz oyunu , "inadına süper olucak" şeklinde savunman biraz garip değil mi? ayrıca oyuna "bok atma" potansiyeli oldukça fazla , burda şikayetini dile getiren çoğu kişi "hikayeli oyunu multiye uyarlama" kısmına laf saydırıyor , becerirlerse harika olur , beceremezlerse aylık para ödeyip yeni kotoru oynarız. kısaca ; bilemeyiz , söyleyemeyiz , ancak okkalı okkalı sallayıp , 2 sene sonra "ben demiştim baaaak" diye quote yaparız. biowarede kuzen yiğen falan çalışmıyorsa tabii bu dediklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oha akşam gameplay demo mu var? kaçta ve nerden izlicem gözlerim kamaştı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bizi takip edin anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ay şu cinematic videoyu 86 kere mi ne izledim lol durduramıyorum kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 lovecraft0Z said: ya abicim star wars ip diyorz lucasarts diyourz aklınız kesiyomu EA nın oyuna dahil olabileceğini? İşin içinde LA ne kadar çok varsa oyun o kadar berbat olur, tek bildikleri "ışın kılıcı oyunu satmak için yeterli". Zaten yanlış bilmiyorsam BioWare ilk KOTOR'u yaptıktan sonra ikinci için çekilmişti, LA çok karışıyor vs. diyerek. 2. oyunu başka bir firma yapmıştı. SWtoR da anlaştılar demekki, fazla bulaşmazsa LA oyun güzel olur, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Temel oyun konusuna dönsek yi olacak. Yoksa bu tartışam iyie uzayacak. Aranızda Trooper ve BH'letin class videolarını izleyen var mı bilmiyorum. Şöyle biraz inceledim. Eğer bu iki class birbirinin karşıtı olarak yaratılması sanki pek dengeli bir durum değilmiş gibi. BHler bariz bir şekidle daha üsün duruyor. Sizin düşünceniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 smuggler var bide bugün açıklanan :) BH nin karşılığı bu olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Rock said: BHler bariz bir şekidle daha üsün duruyor. Sizin düşünceniz nedir? Lore a, ya da trailer a bakmamak lazım. Birbirinin mirror ı olan class lar(eğer öyleyse) arası dengesizlik olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 LA bioware yine tarihin en baba oyunlarına imza atmış firmalar oyuna bok atmak içinde hiç potansiyel yok emin olun sadece devamlı ve devamlı şikayet eden potansiyel müşteriler var pre-cu da da aynı şeyi yaptılar sonra oyun hakkaten bok oldu neyse bişey demiyorum görcez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Arkadaşım burası mmo bölümü, oyun mmo. Yeni çıkacak bir sw oyunu olsa, bio işin içinde olsa ve single olsa emin ol kimse karamsar olmaz. Oyunada kimse bok atmıyor; sadece karamsarız daha önceki mmo tecrübelerimizden dolayı, ki bok atmak oyunun kötü çıkmasını isteseydik olurdu. Burdaki herkes, bu oyunun çok çok iyi olmasını istiyor emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 allah allah ben sana oyunun kötü olmasını istiyosun yada burası mmo bölümü deil mi dedim sen nası karamsar yada değil fikirlerini söylediysen bende bu kadar olumsuz yaklaşımın gereksiz olduğu konusundaki fikirlerimi söyleyeceğim elbet sende tahammül edeceksin. bok atma konusuna gelince kayıt tutmadım ama tabi bok atanıda var ha sen niye alındın onuda çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tecrübe yediğin kazıkların toplamıdır. son 1.5 sene içinde mmo camiası olarak yediğimiz kazığın haddi hesabı yok dolayısıyla önce ucunun sivri olup olmadığını kontrol ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Tahammül ediyorum ki ve hatta yazdıklarını tınlıyorum ki, cevap veriyorum, ve diyorum ki; burada tanıdığım ve senin "bok atıyor" dediğin herkes, oyunun çok iyi olmasını istiyor. Yani olay "bok atmak" değil, dediğim gibi karamsarlık. Yorum yapıyoruz kendi aramızda elde malzeme olmadığı için, karamsarız hep çok istediğimiz şeyler moralimizi bozduğu için. "Niye alındın ki" de saçma olmuş, illa lafı attığın kişilerden mi cevap bekliyorsun. Bende tunch gibi diyebilirdim ki, "sen neden bu kadar polyannasın, neye dayanıyor bu?" Biz açıkça, beklentilerimizi düşürüyoruz ki, sonunda yine yeni yeniden hüsran olmasın. Umarım akşam gameplay den biraz kırıntı serperler ki bizde yorumlarımızı temellere dayandırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 akşam bizim saatimizle kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ya 1up bu akşam diyo IGN falan çarşamba gösteriyo hala bi karışıklık mı var yoksa plan mı değiştirdiler anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3174456 http://video.ign.com/streaming/e3-2009/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mighty_THoR said: tecrübe yediğin kazıkların toplamıdır. son 1.5 sene içinde mmo camiası olarak yediğimiz kazığın haddi hesabı yok dolayısıyla önce ucunun sivri olup olmadığını kontrol ediyoruz sonuna kadar katılıyorum,sonuna kadar umutlanmayın,benden size tavsiyeD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 EA'dan görüntüler ve yeni class http://www.youtube.com/watch?v=I11WYS2ddAM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=mSSuNDK-lUg&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=ddKLensaAs8&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Oyun istediğimiz gibi çıkarsa, ea strikes back diyip senin post u koyucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dreagloth said: Ya şu üstteki post u quote lamayın!!! Oyun istediğimiz gibi çıksın o postu ben atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 baba şu ne demek tam olarak anlayan var mı LucasArts EA announced today that they are working on the next version of the Star Wars game Knights of the Old Republic http://www.ea.com/media/e3#mediaViewer fotolardan 5 inci sıra, lucasarts amblemi olana tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 demoya noldu çıkmadımı hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kotor 3 demek oluyor zaten vazgeçmediklerini bir çok yerde ima ettilerdi. swtor MMO olacak. kotor bildiğimiz rpg işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar