Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

baba ea nın oyunla bir ilgisi yok, oyunu Bio ve LA yapıyor
EA nın tek olayı dağıtımcı ve reklam falan işleri bide logosunu koyacak tabi parsayı da toplayacak
merak etmeyin adamlar o kadar mal değil bioware LA dururken aman bende bi kısmını yapayım mı oyunun lütfen ya iki karakterde ben yapayım diyecek değiller, onlar sadece izleyecek ve parayı cebe indirecek
Sosyal ağlarda paylaş

lovecraft0Z said:

EA nın tek olayı dağıtımcı ve reklam falan işleri bide logosunu koyacak tabi parsayı da toplayacak
merak etmeyin adamlar o kadar mal değil bioware LA dururken aman bende bi kısmını yapayım mı oyunun lütfen ya iki karakterde ben yapayım diyecek değiller, onlar sadece izleyecek ve parayı cebe indirecek

warhammerıda mythic yapıyodu
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

lovecraft0Z said:

warhammerıda mythic yapıyodu

ama bu oyuna LA ve Bioware, daha EA bioware i satın almadan önce başlamışlardı. zaten LA star wars IP sine dokundurtmaz bunlar anlaşmalarla falan korunmuştur. EA da satın alırken tüm bunları gözden geçirip okeylemiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hayatımda boyle bisi gormedim.. gaz oldum, gozlerim doldu falan =)

artı bir de bu videodaki guzellik cok jedi olcak diye elestirenlere bi cevap aslında. isterse herkes jedi olsun, bu timeline daki jedi ve sithlerin sayısı zaten deli gibi o yuzden swg deki aptal durumu yasamıycak oyun
Sosyal ağlarda paylaş

drealoth said:

Bir daha bu bölümde bir üstteki post u quote lamıcam, söz.

Önüne gelen sith jedi ye .. jedi de sith e dalacaktır.

Ama farklı gezegenler de bulunurlar hep.. Ben öyle sanıyorum. Sith lord lar toplanıp jedi lerin bulundukları gezegenlere şehirlere dalarlar. Battle ground lar olur.. Kesin böyle olucaktır pvp si. Ayrıca bh la adam avlama. Veya Jedi lerin bh ları avlaması gibi bir şeyler olacaktır. Klon Savaşlarında Obi kelle avcısını gezegen gezegen takip ediyordu. SWG deki gib herkesin bir droid i olucaktır. Orasıda kesin.

Hadi bakalım rastgele....
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

O zaman bana bliz ve EA dan başka, oyunu çıktığı gün Türkiye ye gönderecek firma söyleyin.

Tartışmaya çekmeyelim bu konuyu da, DAoC'u yapan Mythic tarafından geliştirilen, WAR gibi potansiyeli çok yüksek olan bir oyunun ne hale geldiği ortada şu anda.

Oyunun çıktığı gün Türkiye'de olmaması veya diğer oyunlardan pahalı olması, EA'in götüreceklerine kıyasla çok kötü değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya abicim star wars ip diyorz lucasarts diyourz aklınız kesiyomu EA nın oyuna dahil olabileceğini?

hayır bu oyun duyurulduğu dakikadan itibaren bok atmak için herkes uğraş verdi, yok öle olmaz böyle olmaz wow clone olacak ea sıçar içine yok MMORPG deil MMO kısmı güzel olmaycak daha tonlarcası ne olumsuz insanlarsınız

burdan da idda ediyorum, inadına mükemmel bir oyun çıkaracaklar, çünkü EA, Bioware ve Lucasarts ın şu an bir araya gelmesi kadar müthiş bişey yok çünkü hepsinin en iyi yanları bir araya geldi, ve bu uzun süre düşünülüp en iyiler tarafından hesaplanıp vücuda getirilen bir proje,

akşamki demoda izleyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...