moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 süper olmuş. 720p indirdim evde tekrar tekrar izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 olm çok iyi of, keşke ea almamış olsaydı bioware i sonunda wow yerine bi mmo bulcaktık ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 baba ea nın oyunla bir ilgisi yok, oyunu Bio ve LA yapıyor EA nın tek olayı dağıtımcı ve reklam falan işleri bide logosunu koyacak tabi parsayı da toplayacak merak etmeyin adamlar o kadar mal değil bioware LA dururken aman bende bi kısmını yapayım mı oyunun lütfen ya iki karakterde ben yapayım diyecek değiller, onlar sadece izleyecek ve parayı cebe indirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 4th pillar, story şu lafı duymak istemiorum artık , nasıl olacağnını göstersinler anlatsınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 lovecraft0Z said: baba ea nın oyunla bir ilgisi yok, oyunu Bio ve LA yapıyor EA nın tek olayı dağıtımcı ve reklam falan işleri bide logosunu koyacak tabi parsayı da toplayacak merak etmeyin adamlar o kadar mal değil bioware LA dururken aman bende bi kısmını yapayım mı oyunun lütfen ya iki karakterde ben yapayım diyecek değiller, onlar sadece izleyecek ve parayı cebe indirecek warhammerıda mythic yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 EA oyunun yapımına karışmayacak? Az da olsa bir umut var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sparkcaster said: lovecraft0Z said: baba ea nın oyunla bir ilgisi yok, oyunu Bio ve LA yapıyor EA nın tek olayı dağıtımcı ve reklam falan işleri bide logosunu koyacak tabi parsayı da toplayacak merak etmeyin adamlar o kadar mal değil bioware LA dururken aman bende bi kısmını yapayım mı oyunun lütfen ya iki karakterde ben yapayım diyecek değiller, onlar sadece izleyecek ve parayı cebe indirecek warhammerıda mythic yapıyodu ama bu oyuna LA ve Bioware, daha EA bioware i satın almadan önce başlamışlardı. zaten LA star wars IP sine dokundurtmaz bunlar anlaşmalarla falan korunmuştur. EA da satın alırken tüm bunları gözden geçirip okeylemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ayrıca, EA demek, tüm dünya ile ayn anda Türkiye de ve sabit fiyat demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Valla sorsalar bana, "EA mi? Daha fazla para mı?" diye, EA'yi seçmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi sadece dağıtımını yapsın, başka birşeye karışmasın, hep EA. Adamlar süper o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Gangren said: Valla sorsalar bana, "EA mi? Daha fazla para mı?" diye, EA'yi seçmem :p Katılıyorum. 5-10ytl için EA riskine girilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 O zaman bana bliz ve EA dan başka, oyunu çıktığı gün Türkiye ye gönderecek firma söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben hayatımda boyle bisi gormedim.. gaz oldum, gozlerim doldu falan =) artı bir de bu videodaki guzellik cok jedi olcak diye elestirenlere bi cevap aslında. isterse herkes jedi olsun, bu timeline daki jedi ve sithlerin sayısı zaten deli gibi o yuzden swg deki aptal durumu yasamıycak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 drealoth said: Bir daha bu bölümde bir üstteki post u quote lamıcam, söz. Önüne gelen sith jedi ye .. jedi de sith e dalacaktır. Ama farklı gezegenler de bulunurlar hep.. Ben öyle sanıyorum. Sith lord lar toplanıp jedi lerin bulundukları gezegenlere şehirlere dalarlar. Battle ground lar olur.. Kesin böyle olucaktır pvp si. Ayrıca bh la adam avlama. Veya Jedi lerin bh ları avlaması gibi bir şeyler olacaktır. Klon Savaşlarında Obi kelle avcısını gezegen gezegen takip ediyordu. SWG deki gib herkesin bir droid i olucaktır. Orasıda kesin. Hadi bakalım rastgele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sanırım çarşamba günkü demoyu da bugüne almışlar ilk defa oyunu gerçekten aksiyondayken göreceğz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 of çok müthiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 trooperların müfreze haline geldiği questler olmadığı sürece , oyunun "MM" kısmı pek fazla çekici olmıycaktır.. age of conanda yapılan "yardım edilen questlerin getirisi olmaması" durumu olursa zaten , benim için başlamadan biten bi oyun olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gereksiz yere teori üretiyor herkes. oyunun kötü olma ihtimali yok rahat olun. biowarein hangi oyunu kötü olmuş. star wars evreninde geçen hangi oyun başarısız olmuş. rahat olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dediğinin yarısına katılırım gilean , o da oyunun kötü olmayacağına dair olan teorin. ama oyunun iyi bir mmo mu yoksa iyi bir rpg mi olucağına karar vermemiz için biraz daha zaman geçmesi gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dreagloth said: O zaman bana bliz ve EA dan başka, oyunu çıktığı gün Türkiye ye gönderecek firma söyleyin. Tartışmaya çekmeyelim bu konuyu da, DAoC'u yapan Mythic tarafından geliştirilen, WAR gibi potansiyeli çok yüksek olan bir oyunun ne hale geldiği ortada şu anda. Oyunun çıktığı gün Türkiye'de olmaması veya diğer oyunlardan pahalı olması, EA'in götüreceklerine kıyasla çok kötü değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sevgili Gangren; Sen bu mesajı okurken ben hala laptop ımın başında olucam. Benim için "EA dağıtsın" ın tek koşulu, EA nın oyunlara karışmayacak olmasıdır, ki bu oyuna da karışmayacağını düşünüyorum. Sevgiler Dreagloth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sevgili dreagloth, "EA'in oyunların nasıl yapıldığına karışmama" şansı "Aziz Yıldırım'ın teknik direktörlere karışmama" şansından daha düşüktür. Saygılar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yeni dönemde aziz inde karışmayacağını düşünüyorum ama, çok mu iyimserim ben acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ya abicim star wars ip diyorz lucasarts diyourz aklınız kesiyomu EA nın oyuna dahil olabileceğini? hayır bu oyun duyurulduğu dakikadan itibaren bok atmak için herkes uğraş verdi, yok öle olmaz böyle olmaz wow clone olacak ea sıçar içine yok MMORPG deil MMO kısmı güzel olmaycak daha tonlarcası ne olumsuz insanlarsınız burdan da idda ediyorum, inadına mükemmel bir oyun çıkaracaklar, çünkü EA, Bioware ve Lucasarts ın şu an bir araya gelmesi kadar müthiş bişey yok çünkü hepsinin en iyi yanları bir araya geldi, ve bu uzun süre düşünülüp en iyiler tarafından hesaplanıp vücuda getirilen bir proje, akşamki demoda izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Hadi rastgele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar