Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özgürlük dünyanın içinde istediğin gibi gezebilmek işte. Wowun görece bi özgürlüğü vardı, gezer tozar saçma sapan bölgelerde anlamsız questler bulur kıtalar arası gezmeye çalışarak onları yapardın. Streamlining yoktu bu kadar (gerçi catayla birlikte o da değişmiş). Bahsettiğim sandbox özgürlüğü değil tabii ki, her köşesi özenilerek tasarlanmış bi dünyada anlamlı bi şekilde gezme özgürlüğü.

Sandbox oyunları da çok kötü yapıyolar be spark. Bi yetememe durumu var şu anda. Şu archage midir nedir onun vidyolarını beğendim, themepark mmoların çoğundan akıcı bi combatı var o denenebilir.
Mesaj tarihi:
o abuk sabuk yerlrede quest bulma işi vanillada vardı sadece, ha bu tarz sağa sola saklanmış detayları istiyosan rift tavsiye ederim güncel mmolardan, ki söylediğin sağda solda gizlenmiş exploration ödüllendiren şeyler warhammer online da bile daha fazla yani ki onda bu rail mevzusu daha bile fazlaydı
Mesaj tarihi:
Abi olay gizli quest koymak, achi eklemek değil sadece. Riftin inanılmaz sıkıcı bi dünyası var, questleri yapıp devam ediyosun yoluna hiç bişey ilgini çekmiyor. Aaa burası neymiş diye girip baktığım tek bir yer bile olmadı. Keza WAR, public questler dışında hiç bir yere gitmedim üşendim. Baydı çünkü haritalar. Wow öyle değil, wow çekiyor çünkü tasarım kaliteli.
Mesaj tarihi:
wowun bu iki oyuna göre ten büyük üstünlüğü oyun motoru, animasyonların akıcılığı, mekanlar içine çekmiyor diyorsun da iksinin de ilk levellarını oynadın sadece yani

ama işte wowu bu kadar çok beğenip, daha kaliteli oyunlara prim vermeyenler yüzünden bioware de wow çakması yapmaya çalışıyor

body collision a zırlıyo mu oyuncular, koyma oyuna "diğer mmoların çoğunda yoktu bizde koymadık" de
craft çok mu karışık, craftı kolaylaştır 12 yaşındakiler anlasın diye

işte playerbase yani siz wowu övdükçe başka oyunlar prim yapmıyor bütün yapımcıalr da nasıl wowun özelliklerini alırız diye kasıyor. bizler de güzel şeylere sahip olamıyoruz
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

ama işte wowu bu kadar çok beğenip, daha kaliteli oyunlara prim vermeyenler yüzünden bioware de wow çakması yapmaya çalışıyor

doğru noktaya bastın spark,wowun ilk çıktığında eq ile benzer özellikler taşımasına benziyor bu durum.adamlar wowdan farklı birşey yapsa kimse beğenmiyor,oyuncuları çekelim diye wow türü şeyler koydular mı insanlar wow çakması diyorlar,çok acayip bir dilemma ortaya çıkıyor bu durumda.
Mesaj tarihi:
Cılkı çıktı bu oyun WoW'a benziyor klişesinin.

Grafikleri, animasyonları, hikayesi, level alma sistemi, class/talent vs sistemi anlarım da günümüz tipik özelliklerine sahip her MMO WoW kopyası diye nitelendiriliyor.

Bu kavramı başlatanlar da hep eski oyuncular (kendim dahil özellikle SWG oyuncularının büyük bir çoğunluğun böyle). Hep SWG'yi arıyoruz, bi oyunda level varsa "gene mi wow kopyası diyoruz", vay efendim neden ev sistemi yok, craft neden dandik, classlar neden az sayıda...

SWToR'un çok fazla farklılığı var. Birincisi Star Wars, ikincisi SWG'nin ardından bir türlü kendi oyununu bulamayan binlerce insan için yeni bir şans. Her ne kadar BioWare baştan dediyse de kesinlikle SWG ile karşılaştırmayın diye, napalım can çekiyor, en azından bi iki özelliğini ondan alsın istiyoruz.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

Ahahah ne yeto bi argüman bu. Wowun ahlaksızlığını değil de teknolojisini, kültürünü alsak olmuyor mu? İlla ahlaksızlığı mı?
Mesaj tarihi:
Genwa said:

Cılkı çıktı bu oyun WoW'a benziyor klişesinin.

Grafikleri, animasyonları, hikayesi, level alma sistemi, class/talent vs sistemi anlarım da günümüz tipik özelliklerine sahip her MMO WoW kopyası diye nitelendiriliyor.

Bu kavramı başlatanlar da hep eski oyuncular (kendim dahil özellikle SWG oyuncularının büyük bir çoğunluğun böyle). Hep SWG'yi arıyoruz, bi oyunda level varsa "gene mi wow kopyası diyoruz", vay efendim neden ev sistemi yok, craft neden dandik, classlar neden az sayıda...

SWToR'un çok fazla farklılığı var. Birincisi Star Wars, ikincisi SWG'nin ardından bir türlü kendi oyununu bulamayan binlerce insan için yeni bir şans. Her ne kadar BioWare baştan dediyse de kesinlikle SWG ile karşılaştırmayın diye, napalım can çekiyor, en azından bi iki özelliğini ondan alsın istiyoruz.

mmo piyasasında hep olan bir durum,malum her mmo kendinden öncekilerden izler taşıyor ve(wowdaki eq izleri vs vs)insanların bunu dile getirmesi çok normal.(swtor büyük bir yapım olduğu için rift vs vs gibi oyunlara göre daha fazla dillendirme var+oyun wowdan çok farklı hiç alakası yok diyemeyiz ki oyunun çıkar çıkmaz kendi tarzını oluşturması şu anda pek beklenmiyor büyük bir kitle tarafından bu wowumsu hali seven insanlar da var,ilk süreçlerde benzerlik olması çok normal,zamanla oyun kendi özelliklerini,tarzını,sistemini oturtur)
Mesaj tarihi:
abi iki tane ss koyun bakalım yahu,pve olarak bir tane video konmuştu buraya hiç heyecan verici değildi en güzelinden bir pve videosu'da bekliyorum
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

Kanuni said:

ooo kral bu konuyada girmis, oyun cikinca neler olur kim bilir.

o kim

ayrıca üstteki arkadaşlar, gerçekler acıdır ne yazık ki

maalesefki her oyun turune bir sekilde girip kiyaslamasi yapilan kotu cikin basarisiz wow... :P
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

ben rifte hiç dayanamadım ya

aynen.. nedenide lvl kasmasi cok bayikti asdgsdag

bu arada swtor cikis tarihinde bir degisiklik varmi yaa bu wow baydi yine nerf falan geldi.
  • Yeni Oluştur...