Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cacik said:

daha fazla ss
daha fazla ayrıntı

bekliyoruz moderasyondan

Şöyle yapalım, soru cevap gibi olsun. İstediklerinizi sorun, ben cevaplayayım. Böyle sorunca aklıma bişey gelmiyor. :(
Mesaj tarihi:
Ben 1 tane bile Star Wars filmi izlemedim. Buna rağmen sınıflara baktım ve bu hoşuma gitti:

http://info.swtorturk.com/index.php/siniflar/sith-empire/sith-inquisitor.html

Sizce nasıl :)
Mesaj tarihi:
Soris said:

Ben 1 tane bile Star Wars filmi izlemedim. Buna rağmen sınıflara baktım ve bu hoşuma gitti:

http://info.swtorturk.com/index.php/siniflar/sith-empire/sith-inquisitor.html

Sizce nasıl :)

:/
Mesaj tarihi:
İki tane sınıfta birer companion gördüm.

Inquisitorun companionu melee tank. Rahmetli bir sith lordun sadık adamıymış. Seçtiğim seçeneklerden sanırım, tam gücüne ulaştığında icabıma bakacakmış. :)

Bounty Hunterın yanında da bir BH kız var. Mako isimli. Heal yapıyor. Genelde dark side seçeneklerini tasvip etmiyor. Tam BH gibi düşünürseniz (para nerde ben orda gibi) ona karşı olan puanınız artıyor.
Mesaj tarihi:
çok kısaydı, tatmin etmedi :(
sen aslında private stream açsan
şifreli falan varmı öyle bir sistem
burdan tanıdıklara ö.m ile şifre falan atarsın
kral olur
Mesaj tarihi:
Geliyor. Misal benim companion tank, arkadaşın healer. Biz dps olarak takılabiliyoruz.

Grafikler highda aslında ama benim makinayla alakalı da olabilir. Arkadaşta grafikler süperdi, upgrade zamanı geldi sanırım. :(
Mesaj tarihi:
Bir takım otomatik ayarlar var sanırım. Fark Cok barizdi çünkü. Zaten tweak ayarlar daha yok. Grafiklere takılmayın, releaseden bir hafta önce bile düzeltilir.
Mesaj tarihi:
warzonelara giremiyorlar sanırım, flashpointlere geliyorlar ama ai sınırlı oldğu için tank yada haeler olunca sıkıntı olur diyodu insanlar. open world pvpde nasıl olcak hiç bilemiyorum ama en fazla 2v2 olur 1v1 yerine ki o da fena olmaz gibi
  • Yeni Oluştur...