Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya konuyu incelemedim sitesine de çok az baktımda,sistem ihtiyaçları duyuruldu mu ya da tahmini de olsa böyle bir beklenti var mı şu şu olursa iyi olur diye?

Ona göre yeni laptop seçeceğimde :P
Mesaj tarihi:
sadece bir öneri, oyun en az 6 ay daha çıkmayacak. bu nedenle sistemine 6 ay sonra piyasası iyice düşmüş bir ekran kartı alabilirsin (mesela benwow u en düşük ayarda 15-20 fps oynuyordum) oyun çıkınca gidip orta ayarda 30-35 fps oynayabileceğim bir ürün alacağım.
Mesaj tarihi:
çok güzel bir gelişme oldu. Google ziyaretçilere açık ve türkçe olduğum için türkiyeden yapılan aramalarda beni ilk sayfaya yerleştirdi. artık google aramasında swtor yazınca 6ncı sırada çıkıyorum :) daha fazla sayıda üye bekliyorum aranızdan. Belki çok üyemiz olursa 1 turk serverda açılabilir. türkçe olması şart değil :)
Mesaj tarihi:
iyi çok güzel de ben hala bu oyunun nasıl multiplayer olacağını anlamış deilim. Ulan yap işte SWG nin ilk hali gibi mutlu mesut oynayalım. Ne öle story bilmemne,
Mesaj tarihi:
bence gayet hoş
tayton a bayıldım zaten antik heykeller kalıntılar falan harika olacak oralarda dolaşmak:)

şu swg olayını da bi atlatamadınız abi, bu oyunun swg yle ilgisi y-o-k ve olmayacak
yeni bi oyun yepisyeni
Mesaj tarihi:
hmm kullandıkları palet wow a çok benzemiş evet, biraz daha iyi gerçi zırhlardan falan belli ediyor, o ormanda koşan karakter elwyn forestta da koşuyor olabilirdi eheh

ama güzel olmuş beğendim ben.

ama haydin artık classlar, oyunun sistemi vb plz biowareım jediyım.
Mesaj tarihi:
oyunda olacak şeyler,
- LF healer +100 medic, For CC heroic! (CC=kristal mağara)
- WTB +29 acklay bone!
- WTS Uber Pistol!
- Gimme 1 solarian please, i am new in this game!
- WTB Powe Level!
- LF Pilot for transport to tatonie!
  • Yeni Oluştur...