Developer_Bloody Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 valla saolun dediniz gibi acclar açıp banlayacam başka çare yok sanırım[signature][hline]Die Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 client ][ karakterlerini kabul ediyo mesela ben düsündüm [] olduğu zaman bi satır aşa olarak algılamış olsa herkezi heklemiştim örneğin asd][ şeklinde bir acc açtığım zaman sonuç olarak [asd][] çıkar ardına bi acc daha ]Plevel=Owner[ diye oda []Plevel=Owner[] olacaktır ama []bunu satır atlama olarak algılamıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Benim dediğim şekilde yasaklı isimlere konduğunda kabul engellenmiş olmuyormuda bu kadar kasılıyor anlamadım .ü Not: hiç denemedim[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ne konsoldan, ne de acct'ye yazarak [ ] karakterlerini kullanmaniz mumkun degil acc acarken, sphere onlari direk ihmal ediyor, "[hede]" diye account acmaya calisirsaniz direk "hede" olarak isliyor onu accu'ya. Ama buna guvenip web kayit sisteminizden yamuk karakterleri yasaklamazsaniz cok rahat yetkili acc'lar ele gecirilebilir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 a-z 0-9 karakterler kabul edilmeli. eof, remoteadmin, administrator acctleri kapatılmalı. oyundan da gerekli önlemler alınmalı.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Faust, 24 Nisan 2004 22:26 tarihinde demiş ki: ben avatar landi eof ile hacklemedim. zaten eof acct'i ile bi server hacklenemez :) sorun bazı accountların otomatik olarak privset almasıdır. ilgili eof bugu fixi. [EVENTS e_account_names] on=@login //account bugs fix IF (,EOF)>) SRC.NEWITEM i_acctdel SRC.ACT.P= SRC.ACT.TAG.ACCWHY=Attention Players: has entered an illegal Acct Name. SRC.ACT.TAG.ACCOUNT= SRC.ACT.TIMER RETURN 1 endif [ITEMDEF i_acctdel] DEFNAME=i_acctdel ID=i_memory TYPE=t_eq_script ON=@TIMER SERV.ACCOUNT DELETE SERV.ALLCLIENTS HEAR RETURN 1 Sen sadece giris yapıyordun girdiğindede atılıyordun yalansa yalan de...Free accounttan [administrator vs. acci acip giriyordun [Bu mesaj Gigabyte tarafından 25 Nisan 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Developer_Bloody Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bir deniyim dedim yabancı serverda açtım remoteadmin ve administrator komutları kullanamıyorsun normal playersın... adamlar yolunu bulmuş sanırım[signature][hline]Die Fire [Bu mesaj Developer_Bloody tarafından 25 Nisan 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 revision? dll? ok ben yalan sölüorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Developer_Bloody Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 valla hiç bir staff komutu çalışmadı... neyse banane önemlisi benim serverda çalışmaması :D[signature][hline]Die Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Delinquent, 25 Nisan 2004 02:09 tarihinde demiş ki: said: Karakans, 24 Nisan 2004 23:14 tarihinde demiş ki: bu kadar nie urasıonıskı ? online account ise db ye eklersin eof ondan sonra kimse ekleyemez zaten ? OKudugum kadari ile eof isimli account acinca ondan sonra baska account acilamiyormus. hayir yannis anladin.web account in db sine eklicen eof kullanici adi ve baska kimse alamicak ama sphereaccu ya eklemicen anladinmi ??[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0<account.plevel> > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif [Bu mesaj Karakans tarafından 26 Nisan 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 lol bu ne be ? Cidden sphere developerlari bir end of file `i handle edememisler mi yani ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yok edememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar