razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sabaha kadar, buraya kadıköyden en kolay ve en hesaplı nasıl gidebilirim söyleyenin terazisine tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 YeniBosna'dan TÜYAP'a direk otobüsler kalkıyor hem İETT hem Özel Halk Otobüslerinden, Yenibosna'ya da metro ile gelinebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kadıköy taksim tek araba, taksim akm önü cebit özel servisi tek araba. yalnız servis saatlerini araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tamam buldum öğrendim kadıköy kumluktan(ido önü) kalkıyormuş 3 tam bilete.. sağolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bedava bilet olayı yok mu bu sene ya? bi arkadaşımla gidicem 40ytl vermek ıstemıyorum çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 indimli bilet bende aradımda yok ya, aslında fazla olayı yok işte yine bilgiğin gibi asıl şaşalı kısmı gsm operatörleri falan gerisi iş amaçlı.. ben kariyer açısından gittiğim için ihtiyacımı giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 testisli tanıdıklarınız olması lazım beleş bilet için. kaç yıldır gidiyorum bi sefer bilet parası vermedim sdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 çünkü kaç yıldır internet sitesine adını soyadını ve ılgılendıgın alanı yazıp sanal şifre alıyordun. kapıda söyleyip şifreni giriyordun. boşa uğraşmışsın fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Senin o dediğin Compex yalnız. Cebitte hiç şifre alıp beleş girme olayı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yahu hep gıdıorum ben. compex oyunlar ve bilgisayar uzerıne olan dııl mı ben mı ynalış bılıorum? cebit cep telefonu bilgisayar ve teknoloji üzerine. e 3 senedir buna gıdıyorum ben cebit'e. isim karıştırıo da olamam. compex e 1 kere gıttım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 cebit beleş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 20yetale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bana beleş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 SOKSANA O ZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 eheheh gitmem lazım onun için. uzak, gitmeyeceğim. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben gelıyım yanına, sokmaktan kullandıgın alet edavatını alıyım gıdıyım kapıda onu kullanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Haci nasıl beleş ya. Bu ne o zaman http://www.biletix.com/event.htm?id=JCEB1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Beleş olur mu yahu saçmalamışın, devletin olsa bi derece ama tüyap'ında sahibi var, özel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://www.thgtr.com/column/20081016/index.html Gidemeyen arhadaşlar için özet şey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bu sene fazla eşantiyon yok gibiydi, yoksa halk gününde mi coştular acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar