Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Druid Tank olmayı öğretin


PATA

Öne çıkan mesajlar

Sorunun agro tutmak ise :
Yeterli ragein varsa: ff + maul ( mob sana doğru geliyosa instant ) mangle+3xlacerate.o sırada mangle cd dolar. bi mangle daha, ardından demo roar.Sağlam vuran bi mobsa zaten ragein hala vardır.o zaman da maul,her cd da mangle ve lacerate spam.arkadaşın dediği gibi ff de at sürekli. ragesiz azda olsa agro verir.
Eğer rage sıkıntın varsa maul fazla kullanma. ( rage yaratmak için shift stance macrosu öneririm )

Ama gear hakkında şüphelerin varsa o ayrı bi konu
Crit immune için ( teorik olarak ) min. 415 defans lazım . Bu sayı resilience itemlarıyla biraz daha aşağı çekilebiliyor.

/script DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(2.6-(GetCombatRatingBonus(CR_DEFENSE_SKILL)*.04+GetCombatRatingBonus(CR_CRIT_TAKEN_MELEE)),1,0.5,0)

bunu bi macro olarak kullan. Çıkan sayı - ise crit immune , + ise değilsin.

Armor cap %75 reduction . onu da olabildiğince yukarı çekmen gerekiyo.

Defans ve Armoru hallettikten sonra agi ve stam a yönelebilirsin kanımca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oppala nın yazdığı single target için elbette; birden fazla mob söz konusuysa; mangledan sonra swipe de atmak gerek en azından bir kere; ondan sonra grubun ürettiği threate göre mangle-swipe-lacerate üçlüsünden uygun bir kombinasyon yapacaksın; çok rage birikiyorsa maul da vuracaksın.


eğer trash packlerin sonuna doğru aggro problemin yoksa; hp leri baya azaldığında vurmayı bırak ki rage harcama boşuna; böylece sonraki pack i de rage sıkıntısı yaşamadan alabilesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heroic için yeterli gelmedi bana tank setin, aggro sorunu için str vermen gerekecek ama ondan önce 415def ve en azından 14k healthin olması iyi olacak.

Bu linkten, heroiclere başlamadan önce toplayabileceğin quest, lw ve normal dungeon itemlerin var verilen listedeki eşyaları topladıktan sonra karazhan ve heroicleri rahat yaparsın. Ben baya faydasını gördüm.

İlk etapta lwlerden tank setini yaptırman hem daha kolay hemde işini kolaylaştırır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca armory linkini verirsen az çok yardımcı olabiliriz.
Ek olarak http://www.emmerald.net/ sitesini kullanabilirsin. Aşağı yukarı hangi itemları farmlaman konusunda bilgi verir.
PS. yapmayın arkadaşlar. no strength . YEs agi : )
PS2: Dworg ayı için belli bi hit yok sanırım. ne kadar çok o kadar iyi. cat için 142 , benim bear da 64 hit var fazla sorun yaşamıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili druid arkadaşım gearin orası için yetersiz normal şartlarda en az 415 def ideal 25k armor toplaman gerek ub biraz kasıntı yer cc zor.. zor olduğu gibi genelde hep 2 mob veya fazlasını tanklaman gerekir.. ilk başlarda ucuz badge gear ile donat kendini ama daha kolay hc ler seç sonra arkadaşların dediği kombineler ile babalar gibi tanklarsın.. sen burada kendini çok zeki sana insanlara bakma onların işi gücü laf atmaktır ( kalkan al.) ( sen kalkanı bi alıcan :D )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
hımmmm 64 hit yaparım biraz armor feda edip ya da sta fln.

ama brewfest te bile mesela 70 80 hitle girdim yine paso dodge miss havada uçuştu.

ne zaman 135 hitli cat setle girdim çatır çatır aggro aldım :D


Ordaki bossta bi manyaklık var. Bende hit ve expertise setimle manyak dodge miss çekiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Resi+def toplami %2,6 olmasi crit immun icin yeterli. Acikcasi resi ile bu sayiya cok cok rahat ulasiliyor ve def gemi takmaya gerek kalmiyor.
Hit rating konusunda tank druidin hit'e ihtiyaci oldugunu sanmam, en azindan ben hit hic kasmadim ve hic bir zamanda agro builtde sorunum olmadi.
Edit: Talentde Survival of the Fittest'a 3x verirseniz tabii ki %2,6.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...