Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Quaxis adlı sphere tabanlı bir server acılmıstır ben Bethrezen Abyss olarak basladım her zamanki gibi pure mage seçimimle.Oynayan ya da katılacak olan varsa haberleşelim. p.s. Server sahibi staff falan değilim yanlıs anlasılmasın sadece sphere server arayan varsa yardım amaçlı acılmıs bir threaddir bilgilerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 vay anasını bunca yıldan sonra. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 5 sene once gm scribe kasmıstım duruyomudur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 eski accountlar yok sıfır acılmış.. skill dumy filan ph var kasıo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Hepimiz lortuz hepimiz gralız anlayışı benimsenmemişse mesele yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Su an adam var ama benim rastgeldiklerim genelde üni okuyan uo yu 3-4 sene sonra tekrardan nostalji diye oynayan adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben açtım bi karakter geçen gün odun kestim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 uo bitti ciddi ya . yeni bi tad getirmek lazım uo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Vakit kaybı . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 başladım ben quaxis e fena durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kaç kişi var maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ph varsa pek bi cacık olmaz bence, kılıçlı kantırcılar basmıştır herbiyeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yaaaaa bi get allahisen yaaaaaaa uo mu kaldi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 zaten kapandı galiba bağlanamıyorum sitede açılmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 evet kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çok güzel patladı server. bide server eskiden efsaneydi şimdide öyle yapıcaz havalarındaydılar tabi o vakitler knight online'ı -13 oynuyordu şimdiki gibi işi ticarete döken insanlar yoktu uo revaştaydı...WOW'uda unutmamak lazım o da hayallerinin suya düşmesinde pek bi etkili gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Letsgetthesunshine said: Quaxis adlı sphere tabanlı bir server acılmıstır ben Bethrezen Abyss olarak basladım her zamanki gibi pure mage seçimimle.Oynayan ya da katılacak olan varsa haberleşelim. p.s. Server sahibi staff falan değilim yanlıs anlasılmasın sadece sphere server arayan varsa yardım amaçlı acılmıs bir threaddir bilgilerinize. ulan internet kafede cocukken dove dove bize koyun yunu toplatan bu kisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 10 sene sonra başlık up’lanmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 rüyanda mı gördün lan spompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Hayallerimizin katili Quaxis. O kadar bağış toplayalım yürütün projeyi dedik s*kine takan olmadı :( O delinquent buraya gelecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar