asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Merhaba sayın patiler, Zincirlikuyu mevkiinde oturmakta olan ben, yarın bir iş sebebiyle Kale Center adında bir yere gitmem gerekliymiş. Google'ladım alışveriş merkeziymiş krokisi filan da var ama bişi anlamadım. Sayın patilerden yol tarifi konusunda yardımcı olabilecek biri varsa çok mesut ve bahtiyar olurum. E5 tercihimizdir ama çok karışıksa TEM'den de tarif alabilirim. Teşekkürler. not: arabayla gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Metrobüse bin, merterde in. Ulusoy var orda, onun dibinden belpa minibüsleri kalkıyor. Sanırım onlar geçiyordu kale centerdan. edit: ha arabaylaymış. davutpaşa yoluna çıkıp, çeşme durağına kadar gideceksiniz. çeşme durağından haznedara sapacaksınız. önünden geçersiniz direk. çok karıştı o yollar, hatırladığım bu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zytinburnu duragında metrodan in ve bagcılar tramvayına bin tam önünde duragı var. Tramvay hattını biz yapmıştık hey gidi günler heyyy. Araba için E5ten Zeytinburnuna sapıcaksın )Petrol Ofisini gecer gecmez) ve dümdüzzzzz gideceksin. Hep tramvay hattını takip et önüne çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar