oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 trt 4 e gerek yok. genelde 20. sırada falan olur listede. bizim burda atv 9 kanal d 8 show 5. heryerde aynı değilmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 trt 3 le trt4 aynı hat değilmi ya kabloluda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 trt gap ve trt2 aynı hat olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oper said: trt 4 e gerek yok. genelde 20. sırada falan olur listede. bizim burda atv 9 kanal d 8 show 5. heryerde aynı değilmiş demek ki. yanlış. alıcılarınızın ayarlaıyla oynayıp dediğim gibi yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 char kas annem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 zamanında elektronik teknik servisi idim. kurulan her tvnin kanalları öyle ayarlanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 seni furarim cocuque. tel elden pcni getir kunh, gordugun gibi forum trolluyorum can sikintisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ITT Schaub Lorenz fabrikası dedemindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 demek ki dedelerimiz sürekli bi sidik yarışı içindeymiş sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dory said: seni furarim cocuque. tel elden pcni getir kunh, gordugun gibi forum trolluyorum can sikintisindan. unut bebek en ii ihtimalle patch e kadar yokum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 patch geldikten sonra bilgisayarını taşımak isticeksin ama sorunlar başgöstericek .................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 gruba mage ve shadow priest bulmak istediginde yavuz ve ben sana nah cekicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 arkamı dönüp kiltimi kaldırıp popoma şapşap yapıcam, arkadan gaydalar çalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar