fenris Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 201 de guardian dan rol arkadaşını oynatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Spoiler da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Yeni sezon başladı. Güzel de başladı hemde. Bu arada istemeden spoiler vermişim galiba. Onu editlerse birileri sevinirim. Hiç de sevmem böyle şeyleri ama neden yazmışım hatırlamıyorum. Neyse adamın ceketin içine hırka gibi ne denir ona giymesine bayılıyorum. Farklı herif ya, zeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 2. bölüm baya iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 2x02 jane şansını çok zorluyor bence Lizbon'da baya gevşedi mi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 süper dizi ya hastası oldum. digiturk'de gördüm ilk sezonunu, merak edip 2. sezonu takip etmeye başladım. ilk sezonun kaçırdığım bölümlerini de izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 2x06 mükemmel! (tu)(tu) Keşke hep böyle ilginç şeyler olsa. 2x09 sanırım, bölüm numarasını hatırlamıyorum da yakında bir Red John bölümü olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Hapisanedeki herife, when you close your eyes, you will see your mother felan öyle bişiler diyo. Koptum ya. Bomba bölümdü. Jayneden 10 tane olsa dünyada suç kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ahahaha süper bölümdü ya bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Şu anda ratingleri en yüksek dizilerden bir tanesi. Son bölümü izledim şaşırmamak lazım inanılmaz bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 2x8 artık kesinleşti. Red john da jane gibi insanları istediği gibi yönlendirebiliyor.Bence büyük ihtimal cbi içinde her gün bunlara merhaba diyen biri.Bunların şefi red john olabilir mi acaba.Kesin tanıdık biri çıkacak bu kadar içine sızmayı seviyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Böyle olursa rating helal olsun da, hep böyle değil yani. Amerikalı polisiyeye fazla meraklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 red john rigsby red john çıkabilir gibi bir his doğdu içime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dizi çok zevkli de, son bölümünü pek sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bu haftaki bölümü beğendim. dizinin kötü yanı, sürekli 1 hafta bekliyor oluşumuz. haftada bir izlemek yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 CHO adamım (tu) iceman be iceman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Chooooo. Playboys baya ünlü bir gang. Süper bölümdü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 son bölümdeki Eliza Green'i birisine çok benzetiyordum, o gülüş, o yanaklar aboo kim bu diye düşünüp durdum, meğersem Life dizisinden tanıdığımız Karen Davis'miş. keşke o dizi devam etseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 son bölüm çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 sezon finali gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 red john yönetti son dakikayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 of çıldırcam ya sürekli bi dead end şu dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 red john çok uzak olaylara hep ya, arada onunla ilgili bişeyler olsun. klasik tırtingen polisiye dizi + mentalist abi den ibaret olmasın, asıl serial killer'a da dönülsün istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Su red john`u bi yakalasalar kendim yakalamis gibi sevincem hirs yaptim burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 red johnla ilgili bölüm harbiden çok az oluyo bi sezonda, ana plot ilerlemiyo resmen, sezon sonlarında sadece. zaten red john ortaya çıkmadan dizi iptal falan edilcek kesin kalcaz ortada ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar