Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mentalist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni sezon başladı. Güzel de başladı hemde. Bu arada istemeden spoiler vermişim galiba. Onu editlerse birileri sevinirim. Hiç de sevmem böyle şeyleri ama neden yazmışım hatırlamıyorum.
Neyse adamın ceketin içine hırka gibi ne denir ona giymesine bayılıyorum. Farklı herif ya, zeki.
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
süper dizi ya hastası oldum.
digiturk'de gördüm ilk sezonunu, merak edip 2. sezonu takip etmeye başladım. ilk sezonun kaçırdığım bölümlerini de izliyorum.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2x06 mükemmel! (tu)(tu) Keşke hep böyle ilginç şeyler olsa.

2x09 sanırım, bölüm numarasını hatırlamıyorum da yakında bir Red John bölümü olacakmış.
Mesaj tarihi:

Hapisanedeki herife, when you close your eyes, you will see your mother felan öyle bişiler diyo. Koptum ya.

Bomba bölümdü. Jayneden 10 tane olsa dünyada suç kalmaz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

2x8

artık kesinleşti. Red john da jane gibi insanları istediği gibi yönlendirebiliyor.Bence büyük ihtimal cbi içinde her gün bunlara merhaba diyen biri.Bunların şefi red john olabilir mi acaba.Kesin tanıdık biri çıkacak bu kadar içine sızmayı seviyorsa.

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
son bölümdeki Eliza Green'i birisine çok benzetiyordum, o gülüş, o yanaklar aboo kim bu diye düşünüp durdum,
meğersem Life dizisinden tanıdığımız Karen Davis'miş.
keşke o dizi devam etseymiş.
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
red john çok uzak olaylara hep ya, arada onunla ilgili bişeyler olsun. klasik tırtingen polisiye dizi + mentalist abi den ibaret olmasın, asıl serial killer'a da dönülsün istiyorum.
Mesaj tarihi:
red johnla ilgili bölüm harbiden çok az oluyo bi sezonda, ana plot ilerlemiyo resmen, sezon sonlarında sadece. zaten red john ortaya çıkmadan dizi iptal falan edilcek kesin kalcaz ortada ahah
  • Yeni Oluştur...