ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Oha süpermiş, ellerine ayaklarına sağlık. Bidahaki bayramda gidip 7 den 70 e oradaki herkesin elini öpmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şiddetin gerekli olduğu durumlardan biri vardır bence bu o olmuş. elleri dert görmesin, bu yüzsüzler başka birşeyden anlamaz yoksa, hala top dağıtıp milleti kandırabileceklerini sanıyorlar, sonra oylar nerden geliyor diye anlatılınca inanılmıyor nedense. topmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 matama said: suyu elektrigi kanalizasyonu kesilince adam dovmeyi anlarlar :) şaka bu heralde..su kesilmesinden bahsedilen yer yazın 3 ay suyu akmayan ankara..(yani bu ankaralılar için bi ceza yöntemi olamaz) kanalizasyon diyosun bi yağmur yağıyo b.klar kaldırımlarda yüzüyo.. elektrik diyosun,adam zaten evinde elektrikli alet kullanmıodur son gelen zamlardan sonra merak etmee üstelik adamın evini yıkmışlar sen daha ne cezasından bahsediyosun.. istediği kadar ceza versin bu insanlar zurnanın tam zırt dediği yerde ikamet ediyoalr artık koymaz hiçbişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abi oradaki adamlari odtuye tasiyip ikisini ayni anda yikar bence bu adam ama helal olsun supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ellerine sağlık, kendisinden geçti artık ama keşke gelecekte başımıza bela olacak serseri oğluna farklı muamele yapsalarmış, en azından bir kol alsalarmış hatıra olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 seçimlerden sonra olsa kameradan çekilenlerle dava açarlardı kesin ama şimdi açmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tuzlucayirda anadolu anarsisi var zaten.it,kopuk,dallama ne ararsan hepsi mevcut gene iyi oldurmemisler osmanciimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o osman gökçek'in üzerine yürümesi olayının sadece yürümek değil "napıonuz lan siz, topunuzu keserim" tehditleriyle geldiğine kalıbımı basarım. ellerine sağlık, kurban bayramında gidip el öpüle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İyi anal rape'e koşturmamışlar. Hoş diyeti o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Tek eksiğimiz deniz afedersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bildiğin vurmuşlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ahahahahahahahahah orası benim mahallem budur budur budur ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Apache said: tuzlucayirda anadolu anarsisi var zaten.it,kopuk,dallama ne ararsan hepsi mevcut gene iyi oldurmemisler osmanciimi. Black_Lupin said: ahahahahahahahahah orası benim mahallem budur budur budur ahahahaha OUT OF FUCKING NOWHERE TROUBLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Melihe mail atıp dalga geçmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 2 gune suları 3 gune elektrigi kesilir o mahallenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 4 güne de odtü yıkılır tamamdır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dreagloth said: en azından bir kol alsalarmış hatıra olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 olmamış o, haklıyken hukuken haksız konuma düşmüşler. yalnız "bizi dilenci haline getiren" nasıl bir laftır nası muhteşem bi bilinçtir. halkı gerçekten düşünen liderler, kurumlar, toplumsal adaletin sağlanması, gelir dağılımı uçurumlarının aşılması, insancıl sağlık hizmeti için çalışırlar. böyle top dağıtayım, kömür vereyim, bulgur dağıtayım falan şov amaçlı, yardım alanın subjektif kriterlerle seçildiği lokal işler. yani aslında gerçekte kendilerinin olanı dağıtıyorlar insanlara. ama sonunda allah rızası için oluyor. afedersiniz köpeğe kemik atar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sndk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 direnişin ilk adımları! adfsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Keşke oğlunu değil Melihi dövselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 onu demek geçti benim de içimden orda olsam herhalde o tarafa doğru yönelirdim ben :p Rahan said: yalnız "bizi dilenci haline getiren" nasıl bir laftır nası muhteşem bi bilinçtir. Katılıyorum, AKPnin oy kazanma politikasını direk özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Apache said: tuzlucayirda anadolu anarsisi var zaten.it,kopuk,dallama ne ararsan hepsi mevcut gene iyi oldurmemisler osmanciimi. sen avrupa cemiyetinin lüks hayatı yaşayan sosyetik kardeşlerinden birisi olduğun için bu tür laflar etmeni yadırgamıyorum... ama yanlış bilgilendirme olmasın bilgili okuyan gündemi takip etmeye özen gösteren bir bilinç vardır tuzluçayırda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Şu haber biraz manşet olsa da başka insanlar da bilinçlense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar