pasaktaylan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 eet arkadaslar engıneerıng acmak ıstıyorum vıdeolarını ızledım cok hosuma gıttı acıkcası sız ne dıyorsunuz.
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 t2deyim henüz ama engineerlar iyi bir class gibi gözükmüyor. zaten t1 de bol bol gözüken engineerler t2de yok oluyor gibi bişi. iyi damage yapamıyorlar, ve tek olayları dps gibin. açma derim. witch hunter bw white lion bunların hepsi daha iyi bir seçim olur.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 demin bitane enginer 40k xp yaptı t3 te, küfrettim
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben gördüğüm kadarı ile engineerin tinkerer kolundaki elektirik veren turreti ile bombacı gitmek en mantıklısı.neden dersen rvr maçlarında destrolar birlikte hareket ediyorlar.tek tek vurmak yerine biraz yaklaşım bomba atmak daha mantıklı gibi.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Engineer magus un mirror ı aşağıda bi yerlerde mmo proları tarafından trollense de bi magus topicimiz var. Oraya bakarak bi fikir edinebilirsin. İşte tek farkı engineer ın utilitysi biraz daha çok ve single target damage ı daha fazla. Buna karşın aoe si magus kadar iyi değil sanırsam.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 keyif alarak oynuyorum. cucelere silah yakisiyor, kucucuk ici dolu ficicik seklinde badi badi kosmalari filanda guzel. grafik ve animasyonlar diger siniflardan daha oturmus gibi geldi. aoe calisinca damage output gayet iyi oluyor ama uzaktan koyayim uc-bes atista indireyim seklinde bir sey yok, en azindan su anda icinde oldugum 20. ranka kadar.. tek basiniza calisip indirmek icin baya bir ugrasmaniz lazim. ama uzakta kalip destek olayim, arada bombalarla, mayinla filan rahatsiz edeyim diyorsaniz gayet guzel. turret daha cok sesi sayesinde beyin opuyor. pve de daha cok ise yariyor. uc tane uzmanlik agaci var. uzaktan silah kullanimi icin olan, kisa mesafeden bomba kullanimi icin olan (aoe) ve turrentlar uzerine olan. turrentlar pve de ozellikle PQ larda baya ise yariyor. attack modunda birakirsaniz elalemin hedeflerine de sarkiyor, cont ve inf patlamasi oluyor. eger PQ larla lvl yapacam diyorsaniz bu agaci tavsiye ederim. pvp de senaryolarda daha cok kasacam deniyorsa rifleman daha sonuca odakli gibi geliyor bana. bombalarla filan baya bir zarar veriyorsun toplamda ama sonuca pek bir katkisi olmuyor sanki. cani azalmis arkaya kacmaya calisan adamlari indirmek bana daha keyifli geliyor. simdilik biraz ezik ama ilerisi icin umudumuz var.
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 R30 da Electomagnet gelince AOE canavarı olucak gibi Engineer lar... özellikle üstüne koşturan 8-10 kişi için landmineları döşeyip, electromagnet açıp lightning rod u açtınmı oy oy oy... =) Alan savunmasında 1 numara bence engineer...
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Landmine magnet combosu işe yaramaz. Çooook nadir yani. Çünkü çoğu zaman sen üstüne toplayamadan biri yanından geçip patlatıyor. Ayrıca o vakumdan kurtulmak da çok kolay. Anca yanında bw olcak da sen toplayınca aoe yapıcaklar.
Terena Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Engineer da damage i yok diyen arkadaşlar a cevap olarak, evet tek target a bi burst damageleri yok, evet 1v1 de magus hariç herkezden sopa yiyorlar, ama oyunda hiç bi class ın engineer kdar fazla utility spell i yok, teorik olarak engineer bi support class, WAR tabiriyle defensive caster. Defensive derken burdaki kasıt kendini degil, target ını savunmak. Engineer oynuyorum ve çok zevk alıyorum. Cok nadir BW beni damage done da geçebiliyor RvR da. Engineer her wow warlock unu hayalini kurdugu bişiye sahip, aoe dot. Acid ve fragmantation granade ler aoe dot, bunun yanında acid granade zaten target ın corparal res i düşürüyor pek çok target a 0 resistancela damage vuruyosunuz, flashband tek target a güzel bi damage e sahip ve bunun yanında aoe deki herkesin casting ini interrupt ediyor. Sticky granade wowda aff ağacının sonundaki unstable affliction la aynı mantıkla çalışan bi başka dot. Önce belli bi damage burup sonra üstüne bide aoe olarak patlıyor. Bombardment tower zaten aoe vuran bombalar atıyor. Daha napalm e falan gelmedim close betada bizzat damage lerine şahit olmuştum kendi üzerimde, gayet güzel damage vuruyor. Bununla birlikle nerdeyse her skill in bi knock backi, stunı disorient i var. Gayette güzel damage curuyorum, bunun yanında da kimse yanıma yaklaşamıyor. Çoğu RvR dan ilk 5 de damage dealer olarak ve hiç ölmeden çıkıyosun. Level kasarken 3-4 mobu bi arada çekip kesiyosun. Anlamıyorum daha ne lazım insanlara bi class ı iyi olarak kabul etmek için. Herkez 1000-1500 crit atan sorcerelar yok marauderlardan bahsediyor ama ben arkasında healer ı olmadan bi RvR da 10 defa dan az ölüp çıkan sorerer WH mara çok az gördüm.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sorcların yarısı damage yapamadığı gibi yarısı kadar utilityleri de yok. Tek yaptıkları şey vamkumlayıp ölmek.
fallou7 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 merak ettigim bir konu var..skill cap diye bir olay var mi? yani ogrenebilecegimiz skill sayisi limitli mi? sormamim sebebi bugun lvl 21 oldum..grenaider treesine 6 puan verdim..sticky bomb skilli acildi ama abilities e baktigimda skill gorunmuyor..acaba skill , limite mi takildi ne oldu?
Fly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abilityler farklı kategorilere ayrılmış vaziyette, gözden kaçmış olmasın ? bir de skillin kendisine puan vermeyi unutmadın sanırım ?
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 skilin kendisine de puan vermen lazim. 6 puanla ona ulasamazsin. dedim ama masterylere baktim eger ilkine vermeden gecmissen ulasabilirmissin.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Dün 2 Engineer, 3 Bwiz kombosu geldi, vallaha ne olduğunu anlamadım birkaç sefer. Vakum gibi çekiyorlar, 3 Bwiz de AoE çakınca bütün parti yatıyor, kurtulma şansı yok. Bunu Engineer'in yaptığını görene kadar, dumur dumur baktım :p
fallou7 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 http://img355.imageshack.us/my.php?image=adszyv3.jpg mastery lerim bu sekilde..buna gore sticky bomba sahip olmam gerekmiyor mu? bug mi anlamadim..oyundan sogudum birden
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Hayır abi almak istediğin skill e tıklayıp 1 puan daha harcıyorsun almak için.
fallou7 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi cok saol ilac gibi geldin:) bugli diye moralim bozulmustu.. hangi buildi kullaniyorsunuz? grenaider pathinin yanina hangisi daha iyi gider..tinker mi rifleman mi?
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ben magus um ama engineer la hemen hemen aynı. Şu anda oynamaya değer tek spec en sağdaki(sendekinin adını bilmiyorum da melee olan) çünkü damage ve ulility miz komik ve gruba electromagnet dışında sunabiliceğimiz bişey yok. Ha ama el bombası speciyle bg lerde solo leechleyip iyi exp yapabilirsin. Ama bi faydan olmaz.
cado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cok eleştirilmesine rağmen magus ve engineer oynaması cok zevkli karakterler engineer biraz daha defansif ama magus arkasına bir healer alırsa katliam yaratabiliyor
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Benimde en sevdiğim sınıf ek olarak bombalara hayranım şeker şeker :D
Fly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dotlara baktım da, healerlar daha çok vuruyor ahah tek fark ae olması, onu da healerlar iki grup healla çözüyormuş.
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben alt char olarak engi dusunmustum gayet zevkli t3 bg de 70k gibi dmg gorunce gerçekten dusundum ama bana gitmez sw açtım o yuzden ama oynayacak olanlara onerilir değişik bir class zaten info suna bakarsanız defensive yani offensive olrk birşy beklemeyin kezaki oyle :)
fallou7 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 defensif oldugu kadar ofansif bir char. http://www.wardb.com/search.aspx?browse=6.1.4 http://www.wardb.com/career.aspx?id=4#5:0:15:43552:0:0:25:544:542:716:1562:14167:14169:15126:648:649:1576:1581
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 haha t3 e gectim bicak gibi kesildi eng sayisi. harbi ezik geliyor sanirim insanlara. ben niye keyif aliyorum anlamiyorum. hala umudum var...
Öne çıkan mesajlar