matama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 viktor haftaya resepsiyon yapilacak ve pasa karisina yeni makam araci lazim desen nasil bulunur o para orduyu anlatmayin bana abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Şu hayatta en düzelmesini istediğim şeylerden biri T.S.K'nın bütçesi anlamadiğim şey şu Ankara Gatada milyarlar dönüyor bir gün içinde sonra adam sigara içmediği halde 1kamyon sigara içtim diyip ona göre para aliyor.Evet bunlar oluyor ve kimse denetliyemiyor.E sonuçlarida ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kuzey Irak'da binlerce terörist olacak bunların yarısı da ülke topraklarında gezecek, bölgenin doğa şartları en ağırından olacak sonra askerler ölünce "aa nasıl oldu bu?"; acaba nasıl oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Jadelith said: ok "akp yi deniz feneri yüzünden suçlamak sadece fırsatçılık" desin akp de o zaman. ya da "göring i nurembergde yargılamak fırsatçılıktı" dimi suçlu olanları suçlarından dolayı suçlamak fırsatçılık oluyor ne güzel. avukat olayım ben "eet kanıtlarınız var ama fırsatçılık yapıyorsunuz!" diyeyim dava düşsün ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Viktor said: asker tasinma talebinde bulunmus maliyeden para cikmamis AHAHAHAHAHAHAH doğru askeriyenin parası pulu yok . ama subay astsubaylarının gitmesi için türkiyenin en lüks yerlerinde 5 yıldızlı otelleri dikecek kadar parası var . karakolu 250 metre yukarı taşıyacak kadar parası yok .. hava kuvetleri komutanının zaten keyfine diyecek yok 15 şehit var adam golf oynuyo hala. haberi yokmuş bide. emrindeki ucaklar opersayona zaten kafasına göre gidiyo koca hava kuvvetleri komutanı ıssız adaya düşse haberi olur coocuk mu kandıryosunuz . evlere şenlik komutanlarımzı var olan erlere olusun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar