Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj AUTOSHOW 2008'de (idi)

prozzak

Öne çıkan mesajlar

matama said:
beyler hazir yemek muhabbetide acilmisken

bu etilerde kasap diye bir yer var mis ya

bin kere duydum bir kere gidemedim bilen var midir yerini

bole gidiyon kiloyla et satiyorlar pisirip koyuyorlar

Kasabı duydum. Kasap taşınmadıysa zira iyi bir muhitte olmaması lazım. Etiler dolaylarında degil.. Imkb de çalışan bi arkadaşım sölemişti banada oralara yakın olabilir.. T bone steak i çok başarılıymış. Onu açan herifte amerikadan mezunmuş filan falan
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bu dukkan denen yere ben de hic gitmedim ama cok duydum. fakat etilerde degil de armutluda sanırım. yani etilere cok yakın aslında akatlardan 5 dakkalık falan. bulsam bi gun ben de gidicem, sıkıldım hep gunaydın gunaydın.

yani isin ozu, giderken beni de goturuun ehuehue =)
Sosyal ağlarda paylaş

Matama evet o dedigin patlicanli kebap.. Mrhand de sayemde güzel bşi yedi :) Dün kazaskerdeki asmaaltındaydım. rezaletti patlıcanı düzgün pişirememişler bile şıpır şıpır suyu damlıodu.

Ctesi yedigim, hamdi dekine denkti ve hatta daha iyidi. Tek eksigi lavaşı biraz inceydi o kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

asmaltindan yuz mt ustu benim isyeri :) ama sana soliyim orasi cidden kotu yani gidilmez

prozzak said:
Matama evet o dedigin patlicanli kebap.. Mrhand de sayemde güzel bşi yedi :) Dün kazaskerdeki asmaaltındaydım. rezaletti patlıcanı düzgün pişirememişler bile şıpır şıpır suyu damlıodu.

Ctesi yedigim, hamdi dekine denkti ve hatta daha iyidi. Tek eksigi lavaşı biraz inceydi o kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...