paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Selam, Ramocan tekrardan başın sağolsun, Allah başka üzüntü vermesin. Sen orada yokken ve böyle bir telaşın içindeyken nasıl gidip orada köfte yeriz! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 beyler hazir yemek muhabbetide acilmisken bu etilerde kasap diye bir yer var mis ya bin kere duydum bir kere gidemedim bilen var midir yerini bole gidiyon kiloyla et satiyorlar pisirip koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 matama said: beyler hazir yemek muhabbetide acilmisken bu etilerde kasap diye bir yer var mis ya bin kere duydum bir kere gidemedim bilen var midir yerini bole gidiyon kiloyla et satiyorlar pisirip koyuyorlar Kasabı duydum. Kasap taşınmadıysa zira iyi bir muhitte olmaması lazım. Etiler dolaylarında degil.. Imkb de çalışan bi arkadaşım sölemişti banada oralara yakın olabilir.. T bone steak i çok başarılıymış. Onu açan herifte amerikadan mezunmuş filan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 matama said: beyler hazir yemek muhabbetide acilmisken bu etilerde kasap diye bir yer var mis ya bin kere duydum bir kere gidemedim bilen var midir yerini bole gidiyon kiloyla et satiyorlar pisirip koyuyorlar edit: dükkanla karıstırdım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 nuwanda dukkanda olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 o zaman bu dukkan denen yere ben de hic gitmedim ama cok duydum. fakat etilerde degil de armutluda sanırım. yani etilere cok yakın aslında akatlardan 5 dakkalık falan. bulsam bi gun ben de gidicem, sıkıldım hep gunaydın gunaydın. yani isin ozu, giderken beni de goturuun ehuehue =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 matama said: nuwanda dukkanda olabilir :) bende adını yanlış hatırlıyormuşum google it http://dukkanistanbul.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 akatlardan armutlu, FSM mahallesine dogru kopru ustunden geciyosunuz, gobekten saga donup yokus yukarı devam ediyosunuz, solda hemen bi yol ayrılıyo 30 40 metre sonra, ordan girip yukarı devam ediyosunuz, buyuk janjanlı bi is merkezi var onunde aslanlar falan, onun karsisi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Fuar fotoğraflarını bekliyoruz. Olduğu kadar. Bende fuar ile ilgili aklıma gelen notları alıyorum sitede de yayınlayabileceğim genel bi yorum yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 tam da "fotolar???" demeye gelmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Selam, Abi banyo ederken filmler yandı hehhee :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 california yı autoshow a getirmişler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet ben gidiyorum bugun gormeye :) gelen varsa gorusuruz orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bu arada bugun otoyaşamda yeni 7 serisi için şöyle demişler: Sadece potansiyel müşterileri bindiriyorlar diye.. neremle gülsem acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 matama said: evet ben gidiyorum bugun gormeye :) gelen varsa gorusuruz orada uzaktan baktıktan sonra pek bi esprisi yok.. sen bize izlenimlerini anlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Selam, Bir tel hela yerine koymadığımız kaldı 7 serisini :P Veya çok pis sevimliyiz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 beyler bugun keske gelen olsaydi her turlu araca bindirirdim ben sizi kotu oldu california benim ikinci gorusum italyada dunya premierinde gormustum o zamanda begenmistim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 o diilde bugun kebapcidaydim ctesi patlıcanlının tadı damağımda kalmıştı gene patlıcanlı istedim rezaletti. iiki götürdün bizi para ayaklarına sağlık diyesim geldi :) Herhalde son 4 5 yıldır yedigim en ii patlıcanlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Selam, Taksim'deki aynı yere mi gittin yine? Afiyet şeker olsun, bal olsun, trimbosit olsun, doymuş yağ olsun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bu patlicanli dediginiz patlicanli kebap midir beyler? hani patlican kofte patlican kofte seklinde sisteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Matama evet o dedigin patlicanli kebap.. Mrhand de sayemde güzel bşi yedi :) Dün kazaskerdeki asmaaltındaydım. rezaletti patlıcanı düzgün pişirememişler bile şıpır şıpır suyu damlıodu. Ctesi yedigim, hamdi dekine denkti ve hatta daha iyidi. Tek eksigi lavaşı biraz inceydi o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Selam, Lavaş ince ve azıcık küçüktü. Ama şalgam'ı kendi yapımları, şahane gidiyor :) Ben patlıcanlı yaptıklarını bilmiyordum, artık tek geçerim onu =D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 asmaltindan yuz mt ustu benim isyeri :) ama sana soliyim orasi cidden kotu yani gidilmez prozzak said: Matama evet o dedigin patlicanli kebap.. Mrhand de sayemde güzel bşi yedi :) Dün kazaskerdeki asmaaltındaydım. rezaletti patlıcanı düzgün pişirememişler bile şıpır şıpır suyu damlıodu. Ctesi yedigim, hamdi dekine denkti ve hatta daha iyidi. Tek eksigi lavaşı biraz inceydi o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bugun ordayim(burda) ben. Itu gunes arabsinin basindayim. Gelen olursa gorusebiliriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Selam, Haddi len oradan! Bir kere yeriz o numarayı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar