ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Denk geldi ve dayımla gittim bugün; bütün salonları gezdik ama bütün arabalara bakamadık diyebilirim. Dikkatimi çeken notları paylaşayım ben. - Kızlardan başlayayım heyecan olsun. Tek dikkatimi çeken, takdirimi kazanan stand modelleri Fiat'ınkilerdi. Giysidir güzelliktir 10 üzerinden 10 verdim. - Great Wall diye araba markası var, şaka gibi. Zaten Geely, Great Wall (+ 1 ya da 2 marka daha vardı) isimli çin markaları piyasaya giriş yapacaklarmış. Geely'nin eko ve aile modellerinin fiyatları 16 - 20 milyar arasında değişiyordu anahtar teslim fiyatı olarak. Kullanım ömrü olarak da 1.5 yıl falan veriyorum, o kadar kötüydü arabalar. - Toyota kullanıcısı olduğum için doğrudan oraya hücum ettim zaten ben. 2009 Corolla'lar tasarım faciası olarak geldiler bana; büyük hayal kırıklığına uğradım, standart olarak cruise control falan eklemişler ama yine de tatmin edicilikten uzaktı. Öte yandan 2009 Auris'ler performans değerlerinden tasarımına muhteşem gözüküyorlardı. Fiyat olarak da sadece 1k ytl azlar zaten Corolla'lardan ortalama olarak; orta sınıflar için vazgeçilmez gibi gözüküyor. - Honda'nın Asimo'sunu seyrettik; japonlar yapıyor diyebiliyorum sadece. Civic 2009'da pek bir değişiklik yoktu zaten, Accord'u da çok beğenemedim açıkçası. - Ferrari bölümünde güvenlik görevlileri düşman gibi bakıyorlardı gelip geçenlere; zaten arabalara yaklaşmak da imkansızdı, üstelik hepsi satılmıştı. Ayrıca aldığım duyumlara göre Maserati'nin Türkiye stoğu fuarın başladığı gün tükenmiş gibi bir şey sanırım. - Mazda Kazamai Concept'in dibine girmeyi istiyordum. Ön taraf çok kötü olmuş ama genel olarak başarılı bir tasarım olmuş, beğendim. - Audi, Audi, Audi... TT Roadster'e bindirtmiyorlardı ama Q5, TTS, A3 ve A4'e bindim. Açıkçası hayallerinde TT Roadster taşıyan bir insan olarak TTS'den inmeyi hiç istemedim diyebilirim. A4'ün ön tasarımını çok beğenemedim, BMW'ye benzettim ama iç konfor, detaylar açısından bakacak olursak; acilen para kazanmam gerekiyor. Audi bölümü fuarın son dakikalarına denk geldiği için istediğim kadar vakit geçiremedim ama yine de tatmin olduğumu söyleyebilirim. Şu an için başka bir şey gelmiyor aklıma, geldikçe ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Biz Audi'lerin R8 dışında hepsine bindik ho ho ho :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 A6'lara da bindirtmiyorlardı ben gittiğimde, yoksa onlara da atlayacaktım:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 R8'i de dünya gözüyle gördüm, beynim durdu bir an. Fiyatı da güzelmiş, vergi dahil 600 küsür milyar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Vodan said: Biz Audi'lerin R8 dışında hepsine bindik ho ho ho :P Kimin sayesinde :P Bende biraz önce eve geldim. Vodan bi yemek faslı yaptık gelmeliydin neyse kısmet bi sonrakine. Bende yorumlarını dinlendikten sonra yazacam kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Gelmek isterdim ama dönüşüm çok zor olurdu. Yemek faslının da nasıl geçtiğini bilahare alalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Vodan said: Gelmek isterdim ama dönüşüm çok zor olurdu. Yemek faslının da nasıl geçtiğini bilahare alalım lütfen. ocakbaşı meze rakı patlıcanlı kebap :) kendi açımdan söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Vodan said: Sly-One said: Ben bu haftssonu ankaradayim ama 18i cumartesi gelirseniz oradayim. Itu gunes arabasi ekibi olarak biz de tanitim yapiyoruz. (bana giris beles tabi full :)) Birader senin yüzünden gittik İTÜ standında burada Paticikten kimse varmı diye bağırdık :) Hatta ben oradan bi tipi Pati albümden falan tanıdığımı iddia ettim o derece yani :) zegna'nın evinde alkol alıo şuan muhtemelen onun adına cvp veriim ama adam demiş yokum öbür ctesi ordayım diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eve bi 15-20 dk önce geldim. Anıl da (redogski) ufak çaplı bi macerayla gitti yurda. Brera'nın iç mekandaki civatalar neydi ya :) araba çok tatlı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bende kendimi acındırarak evime(yurduma) gittim :D güzel gündü teşekkürler herşey için. şiş güzeldi... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Redogski said: bende kendimi acındırarak evime(yurduma) gittim :D güzel gündü teşekkürler herşey için. şiş güzeldi... :P seni 2 senede istanbulun kaşarı yapacaz sen rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 asddasf bi resim ekliyim bari paticik ekibi bmw 730d nin fiyatını aralarında paylaştırırken... hergün 1 kişi kullanıcakmış not: resim açılmıyo burda. open image url'a basarsanız açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Fotoğraf koymak isteyenler için; www.fookes.com adresinden Easy Thumbanils indirebilirsiniz. Boyutları 1280x800 yaparsanız hem upload işi hafifler hemde açınca scroll kullanmadan tümünü görürürz :) Ben fotoğraf makinesi götürüp tek fotoğraf çekmeyerek yine kendime ait bir rekoru kırmış bulundum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Vodan said: Fotoğraf koymak isteyenler için; www.fookes.com adresinden Easy Thumbanils indirebilirsiniz. Boyutları 1280x800 yaparsanız hem upload işi hafifler hemde açınca scroll kullanmadan tümünü görürürz :) Ben fotoğraf makinesi götürüp tek fotoğraf çekmeyerek yine kendime ait bir rekoru kırmış bulundum :) Seni neredeyse tüm arabalara soktum ( dandik çin fransızlar haricinde ) e normal olarak foto çekecek vaktin olmadı bi de onlarla uğraşsaydın 21.00 da degil 24.00 da filan çıkmamız gerekirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ya zaten bi elde mont bi elde makine olsaydı kurcalayacak el kalmazdı :P O değilde şu Chery'nin falan olduğu salon ne gürültülüydü ezikler gürültüyle dikkat çekmek istemiş nasıl çıktığımızı bilmiyorum zaten hiçbirine bakmadık :) Hadi favorimizi itiraf edelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 favorim JAGUAR XF Bu fuarda mercedes i mercedes yapan detayı gördüm ve bu detayı görmem bmw ve audi için bi hayal kırıklıgına uğramama sebep oldu detaylı yazıyı anca bu hafta içi yazarım düşüncelerimi toparlamam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 benim favori arabam alfa romeo 8c spyder oldu gerci soyle icine binesiye kadar bayiliyordum icini gorunce oehh dedim yani. Arabayi tanitan manken kiz tuana da cok tatliydi :) o ayri bir konuda neyse 8c den turkiyeye hak verilmemis ne yazikki :( alinamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Selam, Superb ile V50 favorimdi. Ben bagaj bakmaktan manyak oldum, BMW'nin açıklamaları çok yüzeyseldi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bende golf 6 yı sevdim bu sefer güzel yapmışlar(şasi fln değişmesede). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Selam, Birçok kare flu çıkmış. En büyük etken; değişken ışık koşulları, benim flash sevmemem, sırtımda çanta ile tüm gün fotoğraf çekmem :) Foto çekmekten çok az aracın direksiyonuna oturabildim :( Haftaya tekrar gidip foto falan çekmeden şöyle adam gibi gezsem mi diyorum :P Grubumuz gayet güzeldi. İki arkadaşı da ocakbaşında görmek isterdik. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gelemediğim için özür diliyorum arkadaşlar, anneanneyi kaybettik o yüzden akhisar'a gitmek zorunda kaldım, kayıntı başka yerde yapılmış, o yüzden ayıplıyorum hepinizi! Istediğiniz zaman gelin beklerim, ama lütfen haberim olsun gelmeden! Sevgiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 itiraf; XF güzeldi, göze görünen her tarafı gayet düzgün idi. Normal insanların bakmayacakları detay yerlerde maliyet kısma politikalarının eserlerini görebildim ama. Superb'e aile arabası olarak hasta oldum ben de. Para'yla birlikte tav olduk zaten alete. Bunun dışında biturbo abiii :D edit: Ramocan, başın sağolsun abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ramocan başın sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar