Redogski Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 üniversite olanı :) kayışdağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Redogski said: üniversite olanı :) kayışdağı taksi dolmuş minibüs :S oraları da hiç bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yarın kaçta buluşucaz bostancı idoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 www.iett.gov.tr ye baktım, 14KS otobüsüyle kadıköye doğru ordan da bostancıya giden başka bi otobüse biniyosun diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 taksiyle gelcem artık. yılda 1 buluşma ve autoshow oluyo :) vericez artık. 15 fln tutuyomuş oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 paramecium said: Selam, Vodan mucize bu olsa gerek... Turp gibi oldum maşallah :D @prozzak İskele civarında aracı uzun soluklu bırakabileceğimiz bir yer var mı; sağlam, güvenli? Saygılar. Bostancı iskeleyi sorduysan, tam karşısına doğru belediyenin otoparkı var. Bakırköy'de de önünde otopark gibi bir şey var ama o tarafın adamı değilim, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 merhaba biraz once fuardan geldim oyle abartili bir olayi yok haberiniz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 e hep öyleydi zaten, cenevre fuarı beklemiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Abi ne olayı olacak zaten :) Hepsini takip ettik bu dandik şuna benziyo diye yerdik bile hehe. Mühim olan buluşmak görüşmek. Autoshow bahane. Sen geliyor musun? Autoshow'dan geldim demek gelmeyeceğim demek mi oluyor :) İDO ile prozzak, mrhand ve redogski gelecekse paramecium nasıl gelecek? Yan mı çiziyo yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben davetli gittim bir daha gelmem zor :) zaten bayag bir hatuna yazdigim icin yuzlerine bir dahada bakamam dermisim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 * Auto Show 2008 biletlerini CNR Expo Center giriş kapısından veya online olarak Biletix web sitesinden satın alabilirsiniz. Audi'nin gönderdiği bültenin en altında yazıyor şimdi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 @para: Bostancı vapur iskelesinin karşısında otopark mevcut @redogski: 12.45 ido iskele önü yani 13.00 idosuna bincez Vodan hariç genelde ido ile gececek herkes ona göre organize olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Selam, :( Hanım izin vermiyor: 'hâlâ hastasın ve dışarda deli yağmur var, nereye? İzin yok sana! Araçları galeride, arkadaşlarını ise başka buluşmada görürsün ama yok derdin baldırı çıplaklarsa söyle çekeyim bir ince ayar...' tarzında hastalığımdan dolayı pek gelmeme gönüllü değil :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 haah, hastalık bahane, "baldırı çıplak" asıl sebep :D ama bişey diyemeyiz tabii... senin köfteleri ben yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Selam, Redogski said: üniversite olanı :) kayışdağı Gitseydim, iş yeri Dudullu'da, seni alırdım :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Selam, Usta orada, köfyelere ulaşım her daim mümkün. CNR'da her fuar uğrarım ben ona artık :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 vay köfte. :D bu arada 0216 365 ... diye giden numaradan beni arayan oldu mu? USBye takılıyken ses çıkarmıyomuş telefon farketmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Selam, Ben aradıydım ama açan olmadı : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 arankazan tebrikler! diğer operatör ve sabit hatlardan 20 sk arandınız, 20 kontör kazandınız. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 1.si yağmurlu havalar yağmursuz havalara nazaran daha sıcak olur.. En kötü bi yağmurlukla canavar olurdun.. 2. Biz seni iyileştirirdik 3. Yenge kalbimizi kırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 paramecium said: Selam, :( Hanım izin vermiyor: 'hâlâ hastasın ve dışarda deli yağmur var, nereye? İzin yok sana! Araçları galeride, arkadaşlarını ise başka buluşmada görürsün ama yok derdin baldırı çıplaklarsa söyle çekeyim bir ince ayar...' tarzında hastalığımdan dolayı pek gelmeme gönüllü değil :( Saygılar. Gün geçmiyor ki evlenmemek için bir sebep daha bulmayayım :D Geçmiş olsun Paracım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Selam, Hanım rage'e girdiğinde str+3, dex+5, con+2, int+3, wis-2, cha+6 alıyor. Weapon ise +3 alıyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abicim nuubluğun buradan belli, yağmuru hiç kafasına sokmayacaktın, en ufak bi bahane arıyodu, buldu :D neyse ben çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Gelmeyenler 7 saat süren Autoshow turundan mahrum kaldı :) Yalnız çok yorulmuşum bacaklarım koptu gezerken hiç farketmedik. Kritikleri daha sonra yazarız artık biraz dinlenelim önce. Karşı grubundan daha ses yok evlere ulaşılamadı heralde henüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Sly-One said: Ben bu haftssonu ankaradayim ama 18i cumartesi gelirseniz oradayim. Itu gunes arabasi ekibi olarak biz de tanitim yapiyoruz. (bana giris beles tabi full :)) Birader senin yüzünden gittik İTÜ standında burada Paticikten kimse varmı diye bağırdık :) Hatta ben oradan bi tipi Pati albümden falan tanıdığımı iddia ettim o derece yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar