Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj AUTOSHOW 2008'de (idi)

prozzak

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:
Selam,

Vodan mucize bu olsa gerek... Turp gibi oldum maşallah :D

@prozzak
İskele civarında aracı uzun soluklu bırakabileceğimiz bir yer var mı; sağlam, güvenli?

Saygılar.

Bostancı iskeleyi sorduysan, tam karşısına doğru belediyenin otoparkı var.

Bakırköy'de de önünde otopark gibi bir şey var ama o tarafın adamı değilim, bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne olayı olacak zaten :) Hepsini takip ettik bu dandik şuna benziyo diye yerdik bile hehe. Mühim olan buluşmak görüşmek. Autoshow bahane.

Sen geliyor musun? Autoshow'dan geldim demek gelmeyeceğim demek mi oluyor :)

İDO ile prozzak, mrhand ve redogski gelecekse paramecium nasıl gelecek? Yan mı çiziyo yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

:(

Hanım izin vermiyor:
'hâlâ hastasın ve dışarda deli yağmur var, nereye? İzin yok sana! Araçları galeride, arkadaşlarını ise başka buluşmada görürsün ama yok derdin baldırı çıplaklarsa söyle çekeyim bir ince ayar...' tarzında hastalığımdan dolayı pek gelmeme gönüllü değil :(

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,

:(

Hanım izin vermiyor:
'hâlâ hastasın ve dışarda deli yağmur var, nereye? İzin yok sana! Araçları galeride, arkadaşlarını ise başka buluşmada görürsün ama yok derdin baldırı çıplaklarsa söyle çekeyim bir ince ayar...' tarzında hastalığımdan dolayı pek gelmeme gönüllü değil :(

Saygılar.

Gün geçmiyor ki evlenmemek için bir sebep daha bulmayayım :D Geçmiş olsun Paracım.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelmeyenler 7 saat süren Autoshow turundan mahrum kaldı :)

Yalnız çok yorulmuşum bacaklarım koptu gezerken hiç farketmedik. Kritikleri daha sonra yazarız artık biraz dinlenelim önce.

Karşı grubundan daha ses yok evlere ulaşılamadı heralde henüz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
Ben bu haftssonu ankaradayim ama 18i cumartesi gelirseniz oradayim. Itu gunes arabasi ekibi olarak biz de tanitim yapiyoruz. (bana giris beles tabi full :))

Birader senin yüzünden gittik İTÜ standında burada Paticikten kimse varmı diye bağırdık :) Hatta ben oradan bi tipi Pati albümden falan tanıdığımı iddia ettim o derece yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...