Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 [Bu mesaj gizli reklam içermektedir] Tanırsınız abi benden başka köfteci yok adamakıllı :P Köfteci Ramiz'e gidip "Ramiz Bey" diyin oralardayım ben...
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, Vodan grip oldum, atlatmaya çalışıyorum :( Yol da gözümde büyüdü, hem yaş da var ve malum romatizma, çarpıntı ve tansiyon falan fıstık... Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Daha portakal suyunu yarına kadar 2lt içeceksin!
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, Ne köftesi var peki; kasap, tekirdağ, inegöl? Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, Vodan said: Daha portakal suyunu yarına kadar 2lt içeceksin! Bak hasta halim çok pistir...eşim de onaylayacaktır...bana bulaşmayın...ben de size bulaşırım :P matama'nın sesi çıkmıyor ;) Saygılar.
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 paramecium said: Selam, Ne köftesi var peki; kasap, tekirdağ, inegöl? Saygılar. (Bu mesajda reklam ötesine geçilmiş, bünyenin kalori ve kollestrol dengesini bozmak üzere tasarlanmıştır) Rumeli köftesi diye geçer sözlükte, tereyağlı pideli ve özel formulle işlenmiş dana etinden yapılır, domates ve biber ile servis edilir harikadır, candır!
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, Bahsi geçen köfte bu mudur? Açık şalgam suyu da var mı birader :D Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, Vodan, Ramocan beni ikna etti, fuarda görüşürüz ;) Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ramizin köftesi çok güzeldir. Yani Sultanahmet köftesine bile tercih edebilirim hiç değilse park problemi yok :P Yalnız Cevahir şubesinden hiç memnun kalmadım bilginize :)
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, Bi'dakka... Cevahir'deki pideli köfte Ramocan'ın mı?!? Saygılar.
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Cevahir'deki dükkan franchise, ben ana firmanın ortağıyım...
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, Biz arkadaş ile orayı pek bi severiz :D Saygılar.
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 e buyrun bekleriz o zaman Airport Avm'ye. bir de ustanın elinden yemek lazim...
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, Vodan mucize bu olsa gerek... Turp gibi oldum maşallah :D @prozzak İskele civarında aracı uzun soluklu bırakabileceğimiz bir yer var mı; sağlam, güvenli? Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Abi fitil alsan bu kadar çabuk iyileşmezsin boğaz işte :P
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, Dua et Ramocan'ın köftelerinin büyüsüne kapıldım, ben sana tedavi yolları hakkındaki espirinin hesabını sorardım :P Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ramocan said: Cevahir'deki dükkan franchise, ben ana firmanın ortağıyım... Franchise veriyor musun normalde? Valla tebrik ederim çok başarılı bir işletme. Köfteyi yeme yanında yat :) Leventtekine gitmiştim. Arkadaşlar kimler geliyor şimdi yarın? Vodan Prozzak para ( yan çizme eğiliminde) Mr hand başka?
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 paramecium said: Selam, Vodan, Ramocan beni ikna etti, fuarda görüşürüz ;) Saygılar. 2 köfteye tav oldu baksana :D
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ramocan said: e buyrun bekleriz o zaman Airport Avm'ye. bir de ustanın elinden yemek lazim... Köfteci ustam yukarıdaki fotoğraftaki tipleri görürsen sen tanı e mi uğraştırma bizi :) Yalnız en sağdaki ses vermiyo.
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Tamam, Aracını bakırköy iskelede bırakacak kişiler kimler isterseniz sizi uygun bir yerden de alabilirim tabii ki 4 kişi geçmemek koşulu ile...
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 şimdi yarın mı gidiliyor anlamadım ben? bide yeditepeden bostancı ido iskelesine nası gidilir? keşke haftaya olsaydı buluşma
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ramocan said: Tamam, Aracını bakırköy iskelede bırakacak kişiler kimler isterseniz sizi uygun bir yerden de alabilirim tabii ki 4 kişi geçmemek koşulu ile... şöyle bakırköye gelecek olan kişi sayısı şuanda 2 ben ve mrhand.. vodan direkt kapıya gelecek.. ramocan organize de olabilirz orada da buluşabiliriz.. ben sana öm atayım :)
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Redogski said: şimdi yarın mı gidiliyor anlamadım ben? bide yeditepeden bostancı ido iskelesine nası gidilir? keşke haftaya olsaydı buluşma yeditepenin hangisi?
Öne çıkan mesajlar